farmazonik 23.07.06, 10:32 Kto się wybiera do Wrocławia? Skąd jesteście? Dostaliście się już na coś? Co będziecie studiować? Planujecie mieszkać w akademikach czy na stancji? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ambeer Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 10:45 Ja się wybieram do Wrocławia, ale nic jeszcze nie wiem, bo Uniwersytet ogłasza wstępne wyniki w środę, a oficjalne 9 sierpnia :/ Jestem z Gliwic, wybieram się na wydział filologiczny, planuję akademik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikuś Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.i24.pl 23.07.06, 11:16 JA też na wydział filologiczny ale wyniki mają być 28 o ile się nie myle :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ambeer Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 11:30 Niby 26 lipca, ale wydziały mają prawo czekać z wynikami do 28. Aha, i to nie będzie jeszcze lista przyjętych, tylko "zakwalifikowanych"... cokolwiek to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziabola Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:34 jma wybieram sie na studia do Wrocławia, na politechnike na wydział chemiczny. Nie mam pojęcia tylko jakie lokum wybrać. Chyba skończy sie na akademikach, choć chciałam bardzo wynajmować mieszkanie, ale nieststy nie mam współlokatorki :( Jestem z ok. Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:36 czyli akademik spokojnie powinnaś dostać. bo na PWr akademiki są dośc "dobrej jakości" i ludzie wolą mieszkać w akademikach niż mieszkankach. Ale moze uda się znaleźć jakieś współlokatorki żeby wynająć mieszkanko? choćby poznając ludzi na forum ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:38 Ja też na Wrocławską Politechnike ale na wydzial mechaniczny ;-) pozdrawiam politechnikowców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikuś Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.i24.pl 23.07.06, 11:55 Ja chętnie zamieszkam z jakimiś sympatycznymi osobami :) Jeśli się dostane. Bo jestem z południa Polski i znajomi raczej do Krakowa idą. I nie miałabym z kim wynająć chaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziabola Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:55 świetnie by było znaleźc współlokatorkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bbiedrooneczkaa Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 13:29 Ja też będę studiować we Wrocławiu... jakieś 340km od domu :) A idę na DSWE - tak, szkoła niepaństwowa, ale tylko tutaj jest kierunek, który w 1000% mi odpowiada. Niestety, ale uniwerki nie mają takich kierunków :( Akademika nie dostanę, więc pozostaje coś wynająć. Poszukiwania zaczynam od września :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vindavana Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.dolsat.pl 23.07.06, 13:34 A ja chciałąbym do Wrocławia na farmację. :) A mieszkam 200 km stamtąd i planuję czukać jakiegoś mieszkanka, stancji... chociaż przydałby się współlokator, najlepiej tez ktos z AM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asinus Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:07 hej,ja tez bym chciala do Wroclawia na farmacje,jestem z Rybnika wiec troszke daleko,jesli sie dostane to moge byc twoja wspollokatorka;) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_212 Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 20:05 jak sie dostane- prawo UWr;) pierwszy semestr u rodziny, byle znalezc prace i cos odlozyc, potem ze znajomymi jak da rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola_212 Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 20:07 A mieszkam 100 km od wrocławai, nie tak daleko w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rainbowgirl Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:32 Ja sie wybieram na uniwerek na filologie polskaalbo administracje. Planuje mieszkanie w akademiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangax Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:39 Ja się dostałam na stosunki międzynarodowe (akademia ekonomiczna), teraz czekam na wyniki z warszawy - jeśli w stolicy się nie uda to wrocław :)) a co do lokum to interesuje mnie albo stancja albo mieszkanie (studenckie :D) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwunasta_gwiazdka Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:33 cześć ja też na ae na stosunki międzynarodowe wiec jakbyś decydowała sie na wrocław to odezwij się :) też myśle o jakimś mieszkaniu studenckim :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamill87 Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.116.193.216.debica193.tnp.pl 24.07.06, 21:59 ja tez do Wroclawia(mam nadzieje, ze sie dostane, bo tylko tutaj zlozylem) a mieszkam ok 500 km od Wroclawia, jak mi sie uda dostac to chcialbym wynajac mieszkanie, tylko nie mam z kim, jacys chetni??:D Ja mily, przystojny, tolerancyjny, moge mieszkac z lesbijkami albo gejami, nie przeszkadza mi to:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziabola Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:48 no to widze, ze multum chetnych, trzeba sie tylko skompletować :) a gdzie na studia?jaka uczelnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil87 Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.116.193.24.debica193.tnp.pl 25.07.06, 09:40 UWr administracja albo stosunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangax Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:58 fajnie, myślę, że mogłybyśmy się dogadać tylko trzeba nasze upodobania i preferencje skonfrontować i jeśli będzie więcej za niż przeciw to ok :) co prawda mam już koleżankę do mieszkania, ale ona na PWr się wybiera, a pewnie raźniej by nam było razem jeśli obie ae stosunki mamy studiować;) moje gg - 1878663 - może się odezwiesz? pozdr. mangax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.06, 00:23 ja 8-) ze znajomymi [jak sie dostana tez O_o] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:21 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shadow Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:28 Ja się dostałam na farmacje i weterynarie do Wrocka :) A mieszkanie czeka na mnie od czerwca... Do Wrocka mam 60km, czyli godzinka drogi, nie jest tak źle Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaś Wrocławscy Studenci - obóz adaptacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:34 Jeśli się już dostaliście na uczelnie i chcecie miło spędzić czas przed rozpoczęciem studiów, poznać być może ludzi ze swojej uczelni, może nawet z roku to zapraszam w Tatry na obóz adaptacyjny w Białym Dunajcu. Byłąm rok temu było świetnie w tym roku też pojadę (w koncu znów jestem pierwszak). Jak chcecie wiedzieć więcej o obozie to piszcie, chętnie odpowiem strona obozu: bialydunajec.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.bci.net.pl 26.07.06, 16:28 krakow polonistyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.06, 18:11 i co, ze krakow? ;P Odpowiedz Link Zgłoś