Dodaj do ulubionych

Kto na studia do WROCławia

23.07.06, 10:32
Kto się wybiera do Wrocławia? Skąd jesteście?
Dostaliście się już na coś?
Co będziecie studiować? Planujecie mieszkać w akademikach czy na stancji?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ambeer Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 10:45
      Ja się wybieram do Wrocławia, ale nic jeszcze nie wiem, bo Uniwersytet ogłasza
      wstępne wyniki w środę, a oficjalne 9 sierpnia :/ Jestem z Gliwic, wybieram się
      na wydział filologiczny, planuję akademik.
      • Gość: Nikuś Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.i24.pl 23.07.06, 11:16
        JA też na wydział filologiczny ale wyniki mają być 28 o ile się nie myle :/
        • ambeer Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 11:30
          Niby 26 lipca, ale wydziały mają prawo czekać z wynikami do 28. Aha, i to nie
          będzie jeszcze lista przyjętych, tylko "zakwalifikowanych"... cokolwiek to znaczy.
          • Gość: ziabola Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:34
            jma wybieram sie na studia do Wrocławia, na politechnike na wydział chemiczny.
            Nie mam pojęcia tylko jakie lokum wybrać. Chyba skończy sie na akademikach, choć
            chciałam bardzo wynajmować mieszkanie, ale nieststy nie mam współlokatorki :(
            Jestem z ok. Częstochowy
            • Gość: ja Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:36
              czyli akademik spokojnie powinnaś dostać. bo na PWr akademiki są dośc "dobrej
              jakości" i ludzie wolą mieszkać w akademikach niż mieszkankach.
              Ale moze uda się znaleźć jakieś współlokatorki żeby wynająć mieszkanko? choćby
              poznając ludzi na forum ;p
            • Gość: kasia Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:38
              Ja też na Wrocławską Politechnike ale na wydzial mechaniczny ;-)

pozdrawiam politechnikowców!
              • Gość: Nikuś Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.i24.pl 23.07.06, 11:55
                Ja chętnie zamieszkam z jakimiś sympatycznymi osobami :)
                Jeśli się dostane. Bo jestem z południa Polski i znajomi raczej do Krakowa idą.
                I nie miałabym z kim wynająć chaty.
              • Gość: ziabola Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 11:55
                świetnie by było znaleźc współlokatorkę :)
    • bbiedrooneczkaa Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 13:29
      Ja też będę studiować we Wrocławiu... jakieś 340km od domu :) A idę na DSWE -
      tak, szkoła niepaństwowa, ale tylko tutaj jest kierunek, który w 1000% mi
      odpowiada. Niestety, ale uniwerki nie mają takich kierunków :( Akademika nie
      dostanę, więc pozostaje coś wynająć. Poszukiwania zaczynam od września :))
      • Gość: vindavana Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.dolsat.pl 23.07.06, 13:34
        A ja chciałąbym do Wrocławia na farmację. :) A mieszkam 200 km stamtąd i
        planuję czukać jakiegoś mieszkanka, stancji... chociaż przydałby się
        współlokator, najlepiej tez ktos z AM ;)
        • Gość: asinus Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 14:07
          hej,ja tez bym chciala do Wroclawia na farmacje,jestem z Rybnika wiec troszke daleko,jesli sie dostane to moge byc twoja wspollokatorka;)
    • ola_212 Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 20:05
      jak sie dostane- prawo UWr;) pierwszy semestr u rodziny, byle znalezc prace i
      cos odlozyc, potem ze znajomymi jak da rade:)
    • ola_212 Re: Kto na studia do WROCławia 23.07.06, 20:07
      A mieszkam 100 km od wrocławai, nie tak daleko w sumie
      • Gość: Rainbowgirl Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 22:32
        Ja sie wybieram na uniwerek na filologie polskaalbo administracje.
        Planuje mieszkanie w akademiku.
    • Gość: mangax Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 23:39
      Ja się dostałam na stosunki międzynarodowe (akademia ekonomiczna), teraz czekam
      na wyniki z warszawy - jeśli w stolicy się nie uda to wrocław :))

a co do lokum to interesuje mnie albo stancja albo mieszkanie (studenckie :D)

pozdr.
      • Gość: dwunasta_gwiazdka Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:33
        cześć
        ja też na ae na stosunki międzynarodowe wiec jakbyś decydowała sie na wrocław
        to odezwij się :)

też myśle o jakimś mieszkaniu studenckim :)

pozdr
        • Gość: kamill87 Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.116.193.216.debica193.tnp.pl 24.07.06, 21:59
          ja tez do Wroclawia(mam nadzieje, ze sie dostane, bo tylko tutaj zlozylem) a
          mieszkam ok 500 km od Wroclawia, jak mi sie uda dostac to chcialbym wynajac
          mieszkanie, tylko nie mam z kim, jacys chetni??:D Ja mily, przystojny,
          tolerancyjny, moge mieszkac z lesbijkami albo gejami, nie przeszkadza mi to:)
          • Gość: ziabola Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:48
            no to widze, ze multum chetnych, trzeba sie tylko skompletować :) a gdzie na
            studia?jaka uczelnia?
            • Gość: kamil87 Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.116.193.24.debica193.tnp.pl 25.07.06, 09:40
              UWr administracja albo stosunki:)
        • Gość: mangax Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 08:58
          fajnie, myślę, że mogłybyśmy się dogadać tylko trzeba nasze upodobania i
          preferencje skonfrontować i jeśli będzie więcej za niż przeciw to ok :)

co prawda mam już koleżankę do mieszkania, ale ona na PWr się wybiera, a pewnie
          raźniej by nam było razem jeśli obie ae stosunki mamy studiować;)

moje gg - 1878663 - może się odezwiesz?

pozdr.
          mangax
    • Gość: J Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.07.06, 00:23
      ja 8-) ze znajomymi [jak sie dostana tez O_o]
    • Gość: up Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:21
      up
      • Gość: shadow Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:28
        Ja się dostałam na farmacje i weterynarie do Wrocka :)
        A mieszkanie czeka na mnie od czerwca...
        Do Wrocka mam 60km, czyli godzinka drogi, nie jest tak źle
        Pozdrawiam
    • Gość: jakaś Wrocławscy Studenci - obóz adaptacyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:34
      Jeśli się już dostaliście na uczelnie i chcecie miło spędzić czas przed
      rozpoczęciem studiów, poznać być może ludzi ze swojej uczelni, może nawet z
      roku to zapraszam w Tatry na obóz adaptacyjny w Białym Dunajcu. Byłąm rok temu
      było świetnie w tym roku też pojadę (w koncu znów jestem pierwszak). Jak
      chcecie wiedzieć więcej o obozie to piszcie, chętnie odpowiem
      strona obozu:
      bialydunajec.org
    • Gość: ziom Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.bci.net.pl 26.07.06, 16:28
      krakow polonistyka
      • Gość: J Re: Kto na studia do WROCławia IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.07.06, 18:11
        i co, ze krakow? ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka