Dodaj do ulubionych

AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady

30.07.06, 14:59
Chciałbym wiedzieć czy to jest dobry wydział i czy łatwo po nim znaleźć prace
dostałem się na Informatyke Stosowaną ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Dymo Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.netblok.pl 30.07.06, 15:18
      Znajomy wykladowca mowil mi, ze studenci na 2roku maja problemy z ulamkami i ogolnie jest srednio:/ Imho (i nie tylko) infa/infa stosowana na AGH to tylko na WEAIiE.
      • rrasz1 Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady 30.07.06, 16:32
        Czyli co ? radzisz nie iść na tą infe w obwodze mam jeszcze pk
        • Gość: Dymo Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.netblok.pl 30.07.06, 16:59
          Jesli jest to zwykla infa na PK to ja bym wybral PK. Ostatnio slszalem bardzo "inteligentne" stwierdzenie "nie wazny wydzial, wazne ze to AGH". Nic bardziej glupiego. Sam myslalem o innym wydziale na AGH ale jak mowilem znajomy wykladowca z FiIS nie wypowiada sie dobrze na temat poziomu studentow.
          • Gość: rrasz1 Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.bajtbusko.com.pl / 80.55.210.* 30.07.06, 19:06
            NO ja też słyszalem mnóstwo takich stwierdzen ale wiesz one maja troche racji
            bo to jest POLSKA. Ale jednak staram sie myslec w kategoriach im wiecej umiesz
            tym wiecej zarabiasz. Nadzieja matką głupich !!
            • Gość: Dymo Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.netblok.pl 30.07.06, 19:57
              "Umienie", "umieniem" wazne tez jest, bys oprocz tego, ze cos umiesz mial jeszcze jakies doswiadczenie (prawa na 3-5roku studiow) i jakies certyfikaty (jesli bazy danych to np Oracle). Po prostu jesli w tym roku na FiIS poszli tez tacy ludzie o jakich mowi mi moj znajomy, to poziom nie bedzie wysoki ;(
              • Gość: asd Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.wp.pl / *.wp.pl 31.07.06, 13:50
                a skad on wie jacy ludzie poszli przeciez mozna ich ocenic dopiero po paru
                miesiacach a nie przed zajeciami :)
    • Gość: rrasz1 Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.bajtbusko.com.pl / 80.55.210.* 31.07.06, 12:01
      Eh no ja wiem że na PK nauczę się więcej niż na AGH jednak podobno PK jest dużo
      trudniej skończyć niż AGH'a !!
      • Gość: Dymo Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.netblok.pl 31.07.06, 12:25
        To ty tam idziesz sie uczyc, czy obijac?
        • Gość: rrasz1 Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.bajtbusko.com.pl / 80.55.210.* 31.07.06, 15:53
          Chciałbym się uczyć ale chciałbym też skończyć bez problemów , a ty studiujesz,
          studiowałeś w krakowie ??
          • Gość: Dymo Re: AGH ( WFiIS ) - potrzebuje rady IP: *.netblok.pl 31.07.06, 17:06
            Mam kilku znajomych studiujacych na AGH/UJcie i jakos sobie daja rade, jasne musza sie duzo uczyc, ale hej jest to dobra uczelnia wiec mozna bylo sie tego spodziewac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka