Dodaj do ulubionych

N.Kolegia języków obcych

02.08.06, 15:15
Czy ktoś z was wybiera sie może na NKJO we Wro lub Legnicy? Ja miałam 62% z
angielskiego z roz. i szczerze wątpię, że się dostanę, chociaż z drugiej
strony to nie Uniwersytet.. czy ktoś może sie wybiera albo może skomentować
moja maturę:\? ( i realne szanse)
Obserwuj wątek
    • Gość: leon Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.nowyzwm.punkt.pl / 217.197.79.* 02.08.06, 16:43
      szanse masz raczej marne..musialbys sie popisac na egzaminie ustnym i to z
      wynikiem kolo 90% a i tak nie wiem czy to by wystarczylo..napewno w legnicy
      bedzie latwiej sie dostac niz we wrocku z wiadomych przyczyn
      • Gość: beatrycze666 Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:53
        tez tak myśle:| no to nic ide załamywac sie dalej :(
      • Gość: beatrycze666 Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:56
        ale z tym 90% to chyba troche przesadziłeś...przecież to kolegium a nie UW. czy
        mógłby mi ktoś jeszcze doradzić?
        • Gość: mataa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 16:58
          Sloneczko, nie zalamuj sie!
          Moja znajoma dostala sie z wynikiem, 84% i 40%, 70% z roszerzenia (ustny) do
          Zakopca (a to kolegium jest dosc rekomendowane) wiec nie trac nadzei ;)
          Sama mam tyle punktow i jej nie trace :)
          Bo za duzo ja wczesnie nadwyrezylam :(
          • Gość: beatrycze666 Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 17:10
            Dzięki za pocieszenie;) Każdy krytykuje mnie za mój wynik, twierdząc, że jestem
            leniem który teraz narzeka na swoją mature. Cóż, nie poszło mi najlepiej, ale
            to nie powód do rozpaczy. Gdyby ktoś jeszcze chciał cos dodać moje wyniki
            96/62/100-ust.roz. Pozdrawiam i życze powodzenia wszystkim, którzy znajdują sie
            w syt.podobnej do mojej.
            • Gość: p Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 18:34
              tez ide do kolegium, u mnie przyjmuja 20 osob na dzienne i 20 na wiecz. mam
              90/62....mam szanse?
        • Gość: g Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:56
          do kolegium na UW to napewno trzeba mieć ok 90%
          • Gość: beatrycze666 Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 15:31
            UW to nie kolegium matole
            • Gość: g Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 00:00
              pisałem to wiem gdzie: Uniwersyteckie Kolegium Kształcenia Nauczycieli Języka
              Angielskiego
    • Gość: eevee Re: N.Kolegia języków obcych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 23:13
      ja mam 68% z rozszerzonego,długi czas myślałam o nkjo we wrocku,byłam na dniach
      otwartych,bardzo mi sie szkoła spodobała,tylko że chyba nie mam co startować w
      tym roku z 68%;/ trochę żałuję,tym bardziej że z podstawy mam 100% i
      spodziewałam się trochę więcej z rozszerzenia... Mam zamiar poprawić angielski
      na maturze i spróbować się dostać jak nie za rok,to może jak zrobię licencjat
      na UWr bo tam się akurat dostałam:)
      Swoją drogą ciekawe od ilu % będą w tym roku dopuszczać do rozmowy
      kwalifikacyjnej we Wrocku...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka