Dodaj do ulubionych

Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW

29.08.06, 17:32
czy ktoś zna jakiegoś dobrego korepetytora z Rzeszowa?bardzo proszę o pomoc i
ewentualny cennik....
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: 81.219.30.* 29.08.06, 17:35
      Hej, sorki ze nie polece zadnego korepetytora, ale do matury uczylam sie sama i
      dobrze mi poszla, mam super materialy do wosu i histy nie sa mi potrzebne i
      chcialabym je sprzedac. Tez jestem z Rzeszowa jak cos
    • Gość: me Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:56
      up up
      • Gość: sylwia Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: 195.136.92.* 02.09.06, 10:05
        ja chodziłam do p.T.Ochenduszko-uczy historii w 1LO.polegało to na tym że on mi
        zadawał kilka tematów do opracowania,ja sie ich w domu uczyłam tak jak do
        odpowiedzi i na nastepnych zajeciach referowałam.oczywiscie on wtrącał też swoje
        trzy grosze i dopowiadał.w sumie to mogłam to tez robić sama w domu ale nie wiem
        czy bym sie zmobilizowała :)
        • sol_18 do gość 02.09.06, 13:42
          Jakie dokładnie masz te materiały?
          • Gość: gosc Re: do sol_18 IP: 81.219.30.* 02.09.06, 18:46
            Materiały:
            Historia testy maturalne wyd. GREG
            Nowa matura Historia wyd. ZNAK
            Historia testy maturalne wyd. Operon
            Historia arkusze egzaminacyjne wyd. Omega
            Wos Matura 2005 wyd. GREG
            Wos testy wyd. Operon
            WOS testy wyd. WSiP
            Wos Nowa matura wyd.Greg
            Wos cwiczenia maturalne. bardzo dobre

Wiekszosc jest "pokserowana" , ale przeciez nie o to chodzi, chodzi o efekt na
            maturze. POZDRAWIAM !
            • Gość: znawca Re: do sol_18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:32
              po feście materiały... ciekawy jestem na ile zdałeś...wydawnictwo greg robi
              największe szmiry na rynku, operon nie jest lepszy...
              • Gość: gosc Re: do znawcy IP: 81.219.30.* 03.09.06, 16:52
                na tyle by dostac sie na prawo, wileki mi znawca ...;/
                • Gość: tez znawca Re: do znawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:47
                  Chyba zaoczne...
                  Powtwierdzam opinie o gregu i operonie.
    • Gość: eq Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 06:42
      www.mojamatura.pl/5,matura.html
      • gosiakak Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW 29.10.06, 20:10
        no- ja też uczę się z operonu i muszę przyznać ,że to wydawnictwo to jakiś
        masakrycznie głupi "berbeluch"- musiałam zakupić sobie zestaw podręczników z
        WSiPu no i parę częsci z PWNu-
        • Gość: QbA Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:09
          Ja zdawałem wos na nowej maturze,ale w 2005 roku.Fakt mieliśmy dobrego
          nauczyciela,ale podręczniki mieliśmy wydawnictwa Operon poziom rozszerzony i
          póżniej testy sobie też robiłem głównie z wyd.Operon i na maturze miałem z
          podstawowej i rozszerzonej po 79%.Myślę,ze to nie jest zły wynik,a nawet bardzo
          się cieszyłem jak się dowiedziałem,ze tak zdałem.Pozdrawiam
          • Gość: gosieńka Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:23
            tak to bardzo dobry wybór.
            ja też bym chciała w tym roku zdać z WOSu z takim wynikiem.
            ja też mam podręczniki rozszerzone z Operonu, nauczyciel też jest w porzo,
            tylko nie jestem pewna czy dość kumaty w tych tematach- ale co tam- może jakoś
            będzie- 3majcie kciuki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka