radioheadka 29.08.06, 17:32 czy ktoś zna jakiegoś dobrego korepetytora z Rzeszowa?bardzo proszę o pomoc i ewentualny cennik.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: 81.219.30.* 29.08.06, 17:35 Hej, sorki ze nie polece zadnego korepetytora, ale do matury uczylam sie sama i dobrze mi poszla, mam super materialy do wosu i histy nie sa mi potrzebne i chcialabym je sprzedac. Tez jestem z Rzeszowa jak cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:56 up up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: 195.136.92.* 02.09.06, 10:05 ja chodziłam do p.T.Ochenduszko-uczy historii w 1LO.polegało to na tym że on mi zadawał kilka tematów do opracowania,ja sie ich w domu uczyłam tak jak do odpowiedzi i na nastepnych zajeciach referowałam.oczywiscie on wtrącał też swoje trzy grosze i dopowiadał.w sumie to mogłam to tez robić sama w domu ale nie wiem czy bym sie zmobilizowała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do sol_18 IP: 81.219.30.* 02.09.06, 18:46 Materiały: Historia testy maturalne wyd. GREG Nowa matura Historia wyd. ZNAK Historia testy maturalne wyd. Operon Historia arkusze egzaminacyjne wyd. Omega Wos Matura 2005 wyd. GREG Wos testy wyd. Operon WOS testy wyd. WSiP Wos Nowa matura wyd.Greg Wos cwiczenia maturalne. bardzo dobre Wiekszosc jest "pokserowana" , ale przeciez nie o to chodzi, chodzi o efekt na maturze. POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: do sol_18 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:32 po feście materiały... ciekawy jestem na ile zdałeś...wydawnictwo greg robi największe szmiry na rynku, operon nie jest lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do znawcy IP: 81.219.30.* 03.09.06, 16:52 na tyle by dostac sie na prawo, wileki mi znawca ...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez znawca Re: do znawcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 23:47 Chyba zaoczne... Powtwierdzam opinie o gregu i operonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 06:42 www.mojamatura.pl/5,matura.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosiakak Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW 29.10.06, 20:10 no- ja też uczę się z operonu i muszę przyznać ,że to wydawnictwo to jakiś masakrycznie głupi "berbeluch"- musiałam zakupić sobie zestaw podręczników z WSiPu no i parę częsci z PWNu- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QbA Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:09 Ja zdawałem wos na nowej maturze,ale w 2005 roku.Fakt mieliśmy dobrego nauczyciela,ale podręczniki mieliśmy wydawnictwa Operon poziom rozszerzony i póżniej testy sobie też robiłem głównie z wyd.Operon i na maturze miałem z podstawowej i rozszerzonej po 79%.Myślę,ze to nie jest zły wynik,a nawet bardzo się cieszyłem jak się dowiedziałem,ze tak zdałem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosieńka Re: Wos i Historia rozszerz.-RzeszóW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:23 tak to bardzo dobry wybór. ja też bym chciała w tym roku zdać z WOSu z takim wynikiem. ja też mam podręczniki rozszerzone z Operonu, nauczyciel też jest w porzo, tylko nie jestem pewna czy dość kumaty w tych tematach- ale co tam- może jakoś będzie- 3majcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś