Dodaj do ulubionych

jak wam poszlo? geografia

17.11.06, 18:38
jestescie zadowoleni ze swojego wyniku? ja jestem zawiedziony.. pisalem
rozszerzona i niestety mialem tylko około 50%... dobrze że jest jeszcze czas
na naukę.. muszę dobrze zdać żeby sie dostać na kierunek o którym marze:)

ogólnie cała matura próbna mi nie wyszła.. polski licze na ok 65 % i
angielski rozszerzony koło 50%...
Obserwuj wątek
    • Gość: Karusia Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.prenet.pl 17.11.06, 18:41
      ja pisalam gecie podstawowa i w sumie byla bardzo latwa,bynajmnije jak sie klos
      uczyl. ja mam spore braki ale sobie poradzilam. ogolnie jestem zadowolona:))
    • Gość: aaaaaaaaaal Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.resetnet.pl 19.11.06, 13:26
      no ja mam mniej wiecej tyle samo procent co ty :) zadowolona za bardzo nie
      jestem
    • lilia38 Re: jak wam poszlo? geografia 19.11.06, 21:55
      60-70% powinnam mieć, dokładnie nie wiem, bo już nie pamiętam jak
      odpowiadałam :) Ale z wyniku nie jestem zadowolona, pewnie dlatego,że bardzo
      głupie błędy porobiłam i wiem,że mogło być lepiej. No,ale mam nadzieje, że do
      maja się poprawie:)
      • Gość: Michal Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:17
        ja bede mial okolo 73 %, nie jestem zadowolony, bo liczylem na wiecej, ale
        matura nie jest trudna. Do maja nadrobie braki i wycwicze pewne umiejetnosci
        rozwiazujac testy, mysle i mam nadzieje :D ze powinno byc duzo lepiej :D Licze
        na conajmniej 90% :D Probna matura duzo mi dala, biore sie ostro do nauki :D
        zostalo jeszcze 5,5 miesiaca, a to sporo czasu :)
        Pozdrawiam zdajacych na maturze geografie :)
        • Gość: ulka Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:05
          dzięki za pozdrowienia ;)

ja mam coś ok. 50% ale to dlatego, że dopiero we wrześniu zdecydowałam się na
          gerę i mam dużo do nadrobienia. Poziom rozszerzony...
          • Gość: kamila Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:15
            ja miałam 74% - ale najbardziej jestem zadowolona z angielskiego... a to
            wszystko dzięki fiszką, polecam wszystkim zakup na allegro!!
            www.allegro.pl/item143047659_fishki_4you_super_sposob_super_zestaw_matura.html
    • Gość: evellex Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:46
      a o jakich kierunkach marzycie????Po geografii oczywiśćie!
      Pozdro
      • Gość: adziunia Re: jak wam poszlo? geografia IP: 213.199.252.* 20.11.06, 15:33
        Mi wynik wyszedl okolo 55% z rozszerzonej, to oczywiscie za malo jak dla
        mnie :/ Chce isc na marketing i zarzadzanie w Krakowie :)
    • Gość: Ania___:) Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:36
      Dziś dowiedziałam się że mam 75% z rozszerzonej geografii:) Fajnie, bez uczenia
      i taki dobry wynik. Żebym tylko wiedziała na jakie studia iść..
      • Gość: Aga Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:42
        Mi gegra na rozszerzonym poszła fatalnie bo uzyskałam 40% ale za to z angola
        sobie odbiłam do 80%. Musze sie brac ostro do nauki z gegry i bioli bo to chce
        zdawać. Nie mam pojęcia jakie studia wybrac. POzdrawiam
        • Gość: gera rulezz Re: jak wam poszlo? geografia IP: 212.106.131.* 23.11.06, 18:12
          ja mialem 76% z podstawy ucze sie w technikum i dlatgeo zdaje narazie podstawe a
          ze zwykla jeszcze sie pomysli ,mi wynik sie podoba bo nic sie nie uczylem do
          probnej . Chcialbym isc na ochrone srodowiska ale slyszalem ze po tym ciezko z
          praca , moze wam sie cos obilo o uszy o tym kierunku????
        • Gość: gegra rulezz Re: jak wam poszlo? geografia IP: 212.106.131.* 23.11.06, 18:14
          w ogole teraz jak jest ta tabelka przeliczeniowa to nie oplaca sie zdawac
          rozszerzenia....no ale wszystko okaze sie w czerwcu...niestety ;/
          • Gość: gegra rulezz Re: jak wam poszlo? geografia IP: 212.106.131.* 24.11.06, 17:06
            upup
    • Gość: Meg Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:15
      No a ja jestem też w miare zadowolona... żałuję, że ta próbna nie jest tą
      prawdziwą:) Bo juz bym miała studia w kieszeni i wszystko w d...;]
      Geo rozsz. 90%
      • Gość: rybka Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 19:08
        jak mozna być w miarę zadowolonym jak ma się 90% :) ja będę miała ok 60% i
        myślę, że bez nauki całkiem łądny wynik jak na poziom rozsz:) pozdrawiam
        piszących geografie na maturze:D
        • na_lesnik ;] 28.11.06, 20:46
          tak jak myslalem, mam 49 % z geografii co stanowczo nie jest dla mnie powodem do
          radosci i dumy. . . :) do maja troche czasu jest wiec "do książek żołnierze!":)
          trzeba sie wkońcu wziąć do nauki:)podobnie jak tu już ktoś wspominał , ja też
          wybrałem geografię we wrześniu, a 2 ubiegłe lata sie nie uczyłem..;/ także
          nadrabiam :)

kto z was do Poznania sie szykuje?;] i na jaką uczelnie i kierunek?;]
          • Gość: ulka Re: ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:00
            korzystając z okazji chciałam pozdrowić mamę, tatę, brata, ciocię, wujka,
            babcię, dziadka, żółwia i Tamagochi. ;)

a tak na serio to korzystając z okazji chciałabym wyrazić swe oburzenie, ze nam
            jeszcze matur nie oddali! :( ani z pola, ani z angola, ani z geryyy... ;(

Gratuluję 49% :) <brawo> Ja mam teraz tak, że zobaczyłam już tą maturę i
            wszystkie zagadnienia z repetytorium wydają mi się zbyt szczegółowe... :P oj,
            niedobrze...

A Ty do Poznania? Ja strzelam na Kraków, ale chyba mnie tam nie zechcą :( Na
            jaki kierunek chcesz? Typowo powiązany-z-geografią-albo-coś-w-tym-stylu...?

Pozdrawiam. I powtórzę: "do książek żołnierze!" :)
            • lorek6 Re: ;] 28.11.06, 21:14
              ja jestem z gdyni, ale chce isc na turystyke do poznania(uam) albo do SGGW do
              wawy, tez na turystyke :) wyniki bede mial dopiero w czwartek ;/
            • na_lesnik Re: ;] 28.11.06, 21:15
              Spójrz na mój nick, a wszystko będzie jasne;] nie ma czego gratulowac, tu trzeba
              siąść i płakać :P na normalnej maturze musze mieć dwa razy więcej:P

pozdrawiam:):):)
              • Gość: ulka Re: ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:29
                ale jest czego gratulować bo według moich obliczeń z klucza wychodzi tyle
                samo! :) nie dołuj mnie, że to tak strasznie mało i że mam siąść i (co
                najgorsze!) płakać! :) ile dokładnie to, mam nadzieję, wkrótce się okaże...

na_leśnik, znaczy się, że leśnik, znaczy się leśnictwo? :> Jeśli nie trafiłam
                to wybacz :P późno jest... i sam rozumiesz... :)

Na maturze będzie dwa razy więcej. Musi być. Nie wiem ja Ty, ale ja nie
                przyjmuje innej opcji ;)

Pozdrowionka.
                • na_lesnik Re: ;] 28.11.06, 21:33
                  do mnie też inna możliwość nie trafia i zdecydowanie musi być dwa razy wiecej,
                  tj 90%:P:P nie no szczerze mówiąc starczy mi 75:)

Trafiłaś dobrze:) Żeby tak celnie trafiać na maturze:P

Dobra, to nie idziemy płakać tylko sie uczyć:P

Pa:)
                  • Gość: ulka Re: ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 15:30
                    ha, ale mam trafa! skoro tak, to może trafiłam i zaliczą mi zadanie o
                    rolnikach? hm ;)

leśnictwo to mi się raczej z biologią kojarzy... też zdajesz czy mi się źle
                    kojarzy? ;)

dobra, idziemy się uczyć... ja dziś temaciki o krązeniu powietrza
                    atmosferycznego mam do przerobienia.

Nosy do góry, głowy w chmury, obojętnie jakie, czy cumulusy stratusy czy inne
                    takie ;) pozdr.
    • debollica Re: jak wam poszlo? geografia 29.11.06, 05:22
      po waszej porazce na maturze bedziecie pewnie sie objadac , wiec tu macie diete
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36&w=53067129
    • Gość: Adu Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 08:38
      Mi tak sobie poszla :(

a przy okazji zobaczcie fajna stronka ----
    • Gość: xxx Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:38
      ale wy jesteście ambitni !!!
      • Gość: igla Re: jak wam poszlo? geografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 00:11
        hehe, no i dobrze, ze sa ambitni! a prawda jest taka, ze jak sie nie ma
        przynjamniej 80-paru% i w gore, to cieeezko jest sie dostac na dzienne na jakis
        pozadny uniwerek.pozdrowienia :)
        • na_lesnik Re: jak wam poszlo? geografia 11.12.06, 20:21
          niestety taka prawda. no, może z 75%... ale ponizej to już niewielkie szanse. . .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka