apolejka88 17.11.06, 22:51 Mam pytanie,jest wsrod Was ktos, kto zdawał historie sztuki? Interesują mnie arkusze do obu poziomow oraz odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debollica Re: Historia sztuki? 18.11.06, 05:01 apolejka88 napisała: > Mam pytanie,jest wsrod Was ktos, kto zdawał historie sztuki? Interesują mnie > arkusze do obu poziomow oraz odpowiedzi. oooo odpowiedzi bys chcial, a samemu odpowiedziec to nie sztuka??? z takim podejsciem matury nie zdasz Odpowiedz Link Zgłoś
apolejka88 Re: Historia sztuki? 18.11.06, 09:29 Wlasnie chce sprawdzic, czy dobrze mi poszło:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahha Re: Historia sztuki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:03 ja tez szukam arkuszy i klucza (jestem w II klasie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudna jolka Re: Historia sztuki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:00 ja tez szukam bo pisalam (rozszerzona) kto ma niech sie podzieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiakak Re: Historia sztuki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:03 no właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudna jolka Re: Historia sztuki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 16:16 jak oceniacie? jak Wam się pisało? chyba trudne nie bylo, ja mam jednak slaba pamiec do nazwisk ale mam nadzieje ze nadrobilam pisaniem - analiza i temetem o baroku, a najgorsze to zadanie z dzwiami - wszytko wiedzialam widzialam nawet repropdukcje w podreczniku od sztuki, numer strony a za cholere nie moglam sobie przypomniec tworcy (młotek).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprotka88 Re: Historia sztuki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 19:56 czesc! Miło że ktos jeszcze pisal z h.sztuki:) pisałam roz.i mysle ze byla nawet prosta... szczególnie tematy wypracowan i analiza dziel... szkoda tylko ze nigdzie nie ma klucza....:( pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś