Dodaj do ulubionych

Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem

27.03.07, 15:29
mam temat o reklamie. pod literaturą przedmiotu mam wypisać reklamy,które
prezentuje. ale jak je wpisać? nie mam pojęcia ;/ polonistka nie chce nam
pomóc bo mówi,że to nasza sprawa. nie wiem czy mam wpisać np reklama Top
Secret, czy samo Top secret ... podobno muszę obok tego napisać skąd wzięłam
reklamę. to w takim razie jak mam zapisać linka obok? błagam pomóżcie bo muszę
to oddać do piątku :(
Obserwuj wątek
    • Gość: olalaa Re: Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem IP: *.stegny.2a.pl 27.03.07, 18:46
      nieorientuje sie , ale jak wasza polonistka nie chce Ci pomoc idz do jakiejs
      innej , bardziej pomocnej.. chyba ze mialabys ok 40 zl to najlepiej umowic sie
      na lekcje.rozwiaze ona wtedy wszystkie Twoje problemy zwiazane z Ta
      prezentacja. tak samo mialam duzo watpliwosci, nie umialam dobrze napisac
      konspektu poszłam do polonistki i teraz jest ok.
    • dikuss Re: Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem 27.03.07, 18:49
      ojoj...ja niestety nie mam pojecia jak to masz zrobic :( Faktycznie problem :/
      Popros inna polonistke o pomoc... Moze akurat?
    • Gość: Aga Re: Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem IP: *.chello.pl 27.03.07, 19:49
      Chyba to powinno wyglądać tak:
      1. reklama "Top secret" [w:] tu link (tak robię przypisy materiałów z netu na
      studiach i jest ok).
      • Gość: abx Re: Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem IP: 217.197.79.* 27.03.07, 20:36
        Obawiam się, że Twoja polonistka jest niekompetentna i sama dobrze tego nie
        wie. A zrobić to należy tak, jak radzi Aga.
      • Gość: szyszka Re: Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem IP: 82.160.57.* 27.03.07, 20:39
        właśnie tak zaczęłam to pisać. A myślisz że lepiej np napisać 1.Reklama "Top
        Secret" czy 1.Reklama marki odzieżowej "Top Secret"? i czy Top Secret musi być w
        cudzysłowiu czy może być pochyłą czcionką? i link,który umieszczę w nawiasie mam
        czymś poprzedzić? np (Ściągnięty ze strony http itd itp) ??
        • Gość: szyszka Re: Błagam pomóżcie! Bibliografia - problem IP: 82.160.57.* 27.03.07, 20:40
          aa i jeszcze jak jedną reklamę mam ściągniętą przez eMula to jak to zapisać?
          będę ogromnie wdzięczna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka