Gość: ataraxia IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 09:25 Ja zdawalam z chemii i chcialabym zobaczyc poprawne odpowiedzi do zadan z Wielkopolski:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mira Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 17:52 nie licz na to chemia to temat tabu wyborcza dała pytania ze wszystkich przedmiotów oprócz chemii ja dostałam 3 i powinnam się cieszyć (ale nie potrafię), zadania były koszmarne poziom trudności nieporównywalny z ubiegłorocznym ciekawa jestem, ilu maturzystów wybierze chemię w przyszłym roku ja na pewno będę wszystkim odradzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ataraxia Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:11 Ja dostalam 4 .Tutaj sie z toba zgodze, ze poziom byl naprawde trudny, tylko tak szczerze mowiac my w L.O. (jestem w bio-chem) wszytsko to omawialismy i jednak i tak sprawily wiele trudnosci. Jednak przygotowania mielismy dobre, moj profesor z chemii jest naprawde dobry i dzieki niemu moja buda moze zdawac mature laczona z egzaminami wstepnymi na UAM i polibude, ale ja chccee rozwiazania z chemii, mam nadzieje ze wyborcza je podaaaaaaaa!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azrael Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 12:08 Masz prawo wglądu do pracy(ale tylko ty tzn. osobiście), a tam powinno być zaznaczone przynajmniej to w czym zrobiłaś błąd. To chyba najprostsza metoda, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azrael Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 12:05 Nie ma szans, na rozwiazania. Musieli by zatrudnić kogoś w gazecie do rozwiązania ich. A wiadomo dla większości śmiertelników chemia to czarna magia. Nauczeciele mieli problemy ze sprawdzaniem, gdyż dostali tylko tablicę ocen. W Warszawie za każde zadanie było 10 punktów, nie ważne jak rozwiązane, byle logicznie. A poza tym kto inny wymyślał zadania, przynajmniej w Warszawie, dlatego były inne niż zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś