Dodaj do ulubionych

Gdzie chemia!!!!!????????

IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 09:25
Ja zdawalam z chemii i chcialabym zobaczyc poprawne odpowiedzi do zadan z
Wielkopolski:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mira Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.03, 17:52
      nie licz na to
      chemia to temat tabu
      wyborcza dała pytania ze wszystkich przedmiotów oprócz chemii
      ja dostałam 3 i powinnam się cieszyć (ale nie potrafię), zadania były koszmarne
      poziom trudności nieporównywalny z ubiegłorocznym
      ciekawa jestem, ilu maturzystów wybierze chemię w przyszłym roku
      ja na pewno będę wszystkim odradzać
      • Gość: ataraxia Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 23:11
        Ja dostalam 4 .Tutaj sie z toba zgodze, ze poziom byl naprawde trudny, tylko
        tak szczerze mowiac my w L.O. (jestem w bio-chem) wszytsko to omawialismy i
        jednak i tak sprawily wiele trudnosci. Jednak przygotowania mielismy dobre,
        moj profesor z chemii jest naprawde dobry i dzieki niemu moja buda moze zdawac
        mature laczona z egzaminami wstepnymi na UAM i polibude, ale ja chccee
        rozwiazania z chemii, mam nadzieje ze wyborcza je podaaaaaaaa!!!!!!1
        • Gość: Azrael Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 12:08
          Masz prawo wglądu do pracy(ale tylko ty tzn. osobiście), a tam powinno być
          zaznaczone przynajmniej to w czym zrobiłaś błąd. To chyba najprostsza metoda,
          nie?
      • Gość: azrael Re: Gdzie chemia!!!!!???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 12:05
        Nie ma szans, na rozwiazania. Musieli by zatrudnić kogoś w gazecie do
        rozwiązania ich. A wiadomo dla większości śmiertelników chemia to czarna magia.

Nauczeciele mieli problemy ze sprawdzaniem, gdyż dostali tylko tablicę ocen. W
        Warszawie za każde zadanie było 10 punktów, nie ważne jak rozwiązane, byle
        logicznie. A poza tym kto inny wymyślał zadania, przynajmniej w Warszawie,
        dlatego były inne niż zwykle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka