Dodaj do ulubionych

5 i 6 z matury!!!

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 14:03
heheh
jejuuuu God thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Richelieu* Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 15.05.03, 18:39
      I pomyśleć, że ja podobnie cieszyłam się z dwóch czwórek ;) eps, co szkoła to
      obyczaj a konkursy świadectw są jednakowe ;(
      • Gość: Happy Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.03, 20:11
        dwie czwóry to równiez powód do radosci wiec ciesz sie ile wlezie ;)
        u nas sie cieszyli jak mieli 2 takze róznie to bywa :)
        • Gość: Richelieu* Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 15.05.03, 22:21
          e, nadal mam się cieszyć? nawet Ty po tylu latach nie cieszyłbyś się z TAKICH
          ocen ;)
          • Gość: Happy Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 21:31
            hmmm cieszylAbym sie moze ;)
    • Gość: en Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 23:25
      ciekawe jak Wam pójdą egzaminy na studia
      za moich czasów takich ocen z matury nie było
      za co te piątki, szóstki, jeśli poziom kandydatów jest coraz niższy
      jeśli nie wierzycie zapytajcie asystentów, a najlepiej członków komisji
      rekrutacyjnych
      • Gość: Richelieu* Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.localdomain / 192.168.0.* 19.05.03, 02:21
        Poziom kandydatów jest taki, że rok temu nie wiedzieli kandydaci na geografię
        jaka jest stolica Afganistanu, o którym cały okrągły dzień we wszystkch
        dziennikach mówiono. A przecież kandydat na studenta geografii powinien
        wiedzieć jakie są warunki fizjograficzne, tektoniczne, geologiczne, ekonomiczne
        i społeczne takiego na przykład Afganistanu. Ale okazuje się, że liceum na
        ściągach, na skrótach skrótów, powoduje zanik samodzielnego myślenie, brak
        chęci obejrzenia dziennika od czasu do czasu, zero chęci wyjścia ponad minimum
        programowe, które, żeby było śmiesznie, dziś oceniane jest na piątkę. Tak,
        przygotowanie obecnych maturzystów jest żałosne. Nawet najlepsi dobrzy są
        wyłącznie z tych 5 książek z historii, z tych 4 z biologii, z kilku z
        polskiego. Ale ogóla wiedza na poziomie absolwenta, ale przedszkola ;) Są co
        prawda chlubne wyjątki i właśnie kiedy zdarzy się taki rodzynek co to z
        dziedziny, którą zdaje wie na 90%, a reszta po trochu ze wszystkiego, to staje
        się ewenementem godnym umieszczenia w prasie.

Tylko, że Happy się po prostu cieszy, jak każdy zresztą maturzysta, ze swojego
        pierwzsego egzaminu. A problem niedouczenia życiowego maturzystów to temat na
        inny wątek
    • Gość: prymuska Re: 5 i 6 z matury!!! IP: 213.199.238.* 19.06.03, 20:51
      Ja rok temu miałam same szóstki na maturze (tzn. polski i historia). Teraz
      studiuję stos.międz. - dostałam się bez żadnych problemów. Dobre oceny z matury
      to powód do dumy, ale bez przesady - teraz ciągle będziesz musiała udowadniać,
      że na nie zasługujesz!!! czyli, że dorastasz życiowo.
      • Gość: Asia Re: 5 i 6 z matury!!! IP: *.bielsko.msk.pl 26.06.03, 08:19
        Ja z matury dostałam 4 i 5 i byłam zadowolona, bo nie liczyłam na tyle. A tak
        poza tym to zdawałam egz zawodowy (jestem po lic. ekonom.) i dostałam z niego
        6, ale tylko i wyłącznie dlatego, że poza czystymi regułkami orientowałam się
        co dzieje się obecnie w Polsce, jaką politykę prowadzi RPP i tym podobne. Z
        tym, że teraz to już nawet nie myślę ani o maturze, ani o tym egzaminie. Bo
        czeka mnie egz na studia - zdaję na stos. międzyn., ale szczeerze mówiąc
        wątpię, że się dostanę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka