kamkul1 07.05.07, 13:02 czy umieszczenie naklejki w zlym miesjcu dyskwalifikuje moja prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaaa1234 Re: wazne- naklejki IP: *.toya.net.pl 07.05.07, 14:35 grunt, ze jest naklejka mwoiaca z ktorej jestes szkoly., nie bedzie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: wazne- naklejki IP: *.wro.vectranet.pl 07.05.07, 15:59 a gdzie ją nakleiłaś? Przecież są zaznaczone pola na naklejkę na pierwszej stronie i na karcie odp. Rozumiem, że w stresie różne rzeczy się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kamkul1 Re: wazne- naklejki 07.05.07, 16:16 oj, tak nerwy mnie zzarly i nakleilam te naklejke na pasku kreskowym z boku strony (nie komentuje juz tego ;P. to jak?uznaja mi to?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vdvd Re: wazne- naklejki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:25 hej ja dzis te tak nakleilam i babka mi w ogole nie zwrocila uwagi. jaksie kapnelma to poszlam do niej to zmienic i jakso sie odkleilo. ale powiedziala, e to nie jest jakis duzy problem, chco skuns odkelic sie nei chcial;p Odpowiedz Link Zgłoś
kamkul1 Re: wazne- naklejki 07.05.07, 18:30 obawiam sie, ze u mnie mogli tego nie zauwazyc, a ja sama dowiedzialam sie o tym, ze jest zle po 3dniach :(pozostaje mi liczyc, ze jednak sami mi to odkleili... Odpowiedz Link Zgłoś