09.05.07, 15:08
kto sie wybiera? jak Was poszedl wos i angielski? ile trzeba bylo miec
procent w tamtym roku zeby sie dostac? pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 15:12
      z tego co mi wiadomo to sporo;/ Też się wybierałam ale zwątpiłam :)hmmm z
      angielskiego podstawowego ok 96% z wosu rozszerzonego ok74% a z historii nie
      wiem...wiem jedno-nie mam szasn;/
    • jagna15 Re: prawo UW 09.05.07, 15:17
      96 post czy rozsz? kurcze ta szkola to jest moje marzenie
    • sable_marguerite Re: prawo UW 09.05.07, 15:21
      no stronie poszczególnych wydziałów (na bank na psychologii) są takie kalkulatory, na którtych możesz przeliczyć ile możesz zdobyć punktów w rekrutacji i podane są górne i dolne granice z ubiegłego roku:)

a ja na UW na bałtystyke skłądam :)
    • jagna15 Re: prawo UW 09.05.07, 15:27
      moglabys napiszac lika, bo nie moge tego znalesc:(
      • Gość: xyz Re: prawo UW-do jagny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 15:45
        Z podstawowego bo na uw na prawo podstawowy biorą tylko więc myślałam że nie ma
        sensu zdawać rozszerzonego. A teraz to już sama nie wiem bo się raczej nie
        dostane;/
        • Gość: dada Re: prawo UW-do jagny IP: *.efekt.net.pl 09.05.07, 16:44
          ja analogiczną mam sytuację do Ciebie :(
    • Gość: khamill Re: prawo UW IP: *.sgh.waw.pl 09.05.07, 17:29
      W zeszlym roku dobilo cos do 84% jesli dobrze pamietam, choc moge sie mylic.
      • greypc Re: prawo UW 09.05.07, 18:15
        no ale w zeszlym roku pisalo sie najpierw podstawe, a potem rozszerzenie
        danego przedmiotu, wiec w tym roku progi powinny byc nieco nizzsze. oder?
        • Gość: martyna Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:19
          wiecie co, to ze oni wymagaja podstawy to pic na wode. moja kolezanka byla na
          dniu otwartym na UW wlasnie na wydziale Prawa i jej powiedzieli, że ten jezyk to
          niewazny, grunt to historia i wos.
          • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:29
            Ważny nie ważny-liczy się tak samo jak inne przedmioty.
    • jagna15 Re: prawo UW 09.05.07, 18:43
      wiecie co oni to licza tak:
      hist podst + hist rozsz + wos rozsz + wos podst + ang podstawowy.
      to wszystko dziela przez 10 i mnoza razy 7. maksymalna liczba punktow to 350, w
      tamtym roku prog ponoc wynosil 287.
      czyli z moimi wynikami 75 % z ang rozsz i 75% z wosu rozsz to hist pasowaloby
      napisac na 85%. jeszcze powalcze, mam nadzieje ze sie uda:) w koncu kto ma sie
      dostac jak nie ja:)
      • Gość: greypc Re: prawo UW IP: *.g.intelink.pl 09.05.07, 18:51
        a na probnej ile mialas z hist.?
        • Gość: dada Re: prawo UW IP: *.efekt.net.pl 09.05.07, 19:19
          czyli jak ja mam z angola coś koło 85 to hirę mogę na 70 napisać i mi styknie?
    • jagna15 Re: prawo UW 09.05.07, 18:54
      na probnej tylko 50 ale poszlam z marszu, bez przygotowania a teraz ciezko
      pracowalam nad ta hist, mam nadzieje ze bedzie <ok>
      • Gość: Sysiaaa Re: prawo UW IP: *.abp.pl 12.05.07, 16:22
        Też mam zamiar składać na prawo na UW, chociaż zobaczę jak pójdzie
        hista:///<boję się>
        Pocieszę Was może, bo w tamtym roku próg spadł do około 79-80%(z listy
        rezerwowych), także tu mała rada, chociaż każdy o tym wie: nie wycofujcie od
        razu papierów(jeśli byście się od razu nie dostali-czego Wam nie życzę!) tylko
        czekajcie, listy zmieniają się podobno bardzo i próg się obniża - tak mi
        powiedziały koleżanki, które studiują na pierwszym roku;)
        Powodzenia wszystkim, mam nadzieję, że się spotkamy już w październiku;)
        • Gość: just Re: prawo UW IP: *.astra-net.com 12.05.07, 16:39
          na stronie rekrutacji jest napisane jak byk, że liczy się i ang rozszerzony.
          rozszerzenie+podst x 0.5. więc logiczne, że kto zdawał podst od razu traci.
        • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:40
          Też mam taką nadzieję. Wszystko zależy od historii...ale nie liczę na więcej
          niż 50% więc mówiąc brutalnie ale prawdziwie-nie dostanę się:(
          • Gość: just Re: prawo UW IP: *.astra-net.com 12.05.07, 16:46
            bądź dobrej myśli;)
            ja tam składac zamiaru nie mam. niby wos pow 90 i ang pow 85 ale z histy mówiąc
            kolokwialnie 'leże i kwiczę'
            myślałam moze o międzywydziałówce humanistycznej, ale cos czuje ze ang i wos
            jak powyzej i polak tak koło 80% to okaze sie za mało. duzo za mało;/
            ale złożyć złoże. dam im zarobić;D
            • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:51
              angielski na pewno się liczy podstawowy-zaraz Ci linka załączę:)
              • Gość: link:) Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:55
                irk.uw.edu.pl/katalog.php?op=info&id=DM-PR
                przeczytaj tam w sposobie przeliczania punktów. więc twierdze że osoba która
                zdawała język na poziomie podstawowym ma większe szanse od tej co zdawała na
                roszerzonym;)
                • Gość: just Re: prawo UW IP: *.astra-net.com 12.05.07, 16:58
                  zwaracam honor;)
                  pomyliło mi się jak widać ze stosunkami/politologia/europeistyka.
                  wiec tym bardziej nawet jak by co to się nie dostanę;D
                  • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:00
                    Ja właśnie tylko dlatego zdawałam angielski podstawowy bo zależało mi na prawie
                    na uw...ale niestety historii nie podołam:)...zostaje mi umcs:)
                    • Gość: just Re: prawo UW IP: *.astra-net.com 12.05.07, 17:02
                      uczelnia może nie pierwszoligowa, ale też dobra;)
                      i poza tym na międzywydziałówkę mają niższe progi;D więc może i do
                      października;)
                      • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:04
                        oby:) ale i tak planuje się przenieść na uw jeżeli się nie dostanę;)
    • Gość: pshemo Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:02
      JA sie wybieram :) mam 100% z wosu :) olimpiada :) i 96% z ang :) jeszcze
      historie napisac na 60% i witamy warszawe :)
      • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:37
        No to gratuluje:) spotkamy się być może w drugim półroczu bo jak napisałam będę
        się przenosić:)
        • tyija191 Re: prawo UW 12.05.07, 19:41
          ehh moje tez marzenie,poki co matura za rok ale watpie czy sie dostane:/ wo
          ogole zauwazylam ze straszna nagonka jest na uw prawo,kazdy tylko wrzeszczy
          jaki to wymarzony i trudny kierunek :/
          • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:42
            Może dlatego że uw to najlepsza uczelnia w Polsce. Ale czy prawo jest najlepsze
            to nie wiem...hmmm jak się przeniosę i będę tam studiowała to wam powiem:)
            • Gość: lukasz Re: prawo UW IP: *.chello.pl 12.05.07, 19:53
              Kończę drugi rok i powiem wam że nie ma drugiego tak luzackiego kierunku. No
              moze przesadzam ale poważnie tu jest nudno. A Poza tym cięzko kogoś poznać bo
              tyyylllleee ludzi. Pomyślcie poważnie o UJ
              • Gość: xyz do łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:56
                A bardzo trudno się dostać?? I nie wiesz moze czy trudno się przenieść z innego
                uniwersytetu??
                • Gość: lukasz Re: do łukasza IP: *.chello.pl 12.05.07, 20:08
                  Dostac sie nie jest az tak ciezko- mysle o dostaniu a nie osiaganiu jakichs
                  wysokich pozycji na liscie bo znam kilku takich z czolowki:) Ja Byłem rok na
                  wieczorowych a potem poprawilem mature i sie przenioslem na dzienne. A z innych
                  uczelni boję się ze moze byc klopot. Moze z UJ, UAM ale ciezko powiedziec.
                  Szczerze mowiac nie znam nikogo takiego. Nawet w ramach UW z wieczorowych mozna
                  sie przeniesc wylacznie zdajac jeszcze raz:( Jesli chodzi o dostanie sie to w
                  zeszlym roku dolna granica wygladala mniej wiecej ( mowie o konkretnym wyniku
                  kolegi ) tak: jezyk podstawowy 100% , historia 80% i 80 %, WOS 90% i 60% . Tyle
                  wystarczyło. Ale Były dwa poziomy matury wiec teraz nie wiem???
                • Gość: jasiopotworek Re: do łukasza IP: *.chello.pl 12.05.07, 20:09
                  tak, jasne. Gdyby rzeczywiście było tak luzacko, to tyle osób by nie odpadało po
                  pierwszym półroczu. ja myślałem o prawie na uw, ale kompletnie nie mam szans, bo
                  pisałem angielski rozszerzony i będę z niego miał ok. 70%. Mam nadzieję, że
                  poprawię sobie średni wynik historią, bo według mnie jest łatwiejsza od WOS-u
                  chociaż wszyscy mówią inaczej. Mam też nadzieję, że prawdziwa będzie na podobnym
                  poziomie co próbna, chociaż szanse są nikłe, bo według mnie zarówno anglik jak i
                  polski były trudniejsze na prawdziwej.
                  • Gość: lukasz Re: do łukasza IP: *.chello.pl 12.05.07, 20:13
                    Weż namiar na kilkuset studentow wieczorowych ktorzy przyszli wogole bez
                    wyników. Padają jak muchy
                    • Gość: lukasz Re: do łukasza IP: *.chello.pl 12.05.07, 20:14
                      Oczywiscie nie wszyscy. Niektorzy mieli pecha:(
            • tyija191 Re: prawo UW 12.05.07, 20:16
              Gość portalu: xyz napisał(a):

> Może dlatego że uw to najlepsza uczelnia w Polsce. Ale czy prawo jest
              najlepsze
              >
              > to nie wiem...hmmm jak się przeniosę i będę tam studiowała to wam powiem:)

a gdzie teraz studiujesz?
              • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 22:50
                teraz maturę zdaję:)...ale jak nie dostane się na dzienne na uw to planuje iść
                na umcs i się przenieść :) a wiem że to możliwe:)
                • Gość: Magda Re: Do Lukasza IP: *.aster.pl 12.05.07, 23:28
                  Hej Lukasz :) Sluchaj mam do Ciebie pyt. ale na prv czy moglbys mi podac swojego
                  maila Z gory Dziekuje :)
                  • Gość: lukasz Re: Do Lukasza IP: *.chello.pl 16.05.07, 14:07
                    lukaszstrus@poczta.fm
                    sorki za zwloke
                • tyija191 Re: prawo UW 13.05.07, 14:10
                  Gość portalu: xyz napisał(a):

> teraz maturę zdaję:)...ale jak nie dostane się na dzienne na uw to planuje
                  iść
                  > na umcs i się przenieść :) a wiem że to możliwe:)

ale chyba trzeba dodatkowo jakies egzaminy zdawac? no to jest jakies wyjscie :)
    • Gość: Klimer Re: prawo UW IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.07, 18:55
      ja idę do Warszawy :)

wos podstawowy - 100% wos rozszerzony 100% (jestem olimpijczykiem :P )
      angielski - napisałem wypracowania jak trzeba, a pozostałe odpowiedzi mam
      wszystkie dobre (sprawdzałem) więc liczę 100% :)

została tylko historia ^_^

średnio trza mieć zdeka powyżej 85% punktów (tzn rok temu taki próg był)
      • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 19:21
        W tym roki będzie zdecydowanie niższy(ze względu na to że nie pisze się dwóch
        poziomów). Jeżeli rzeczywiście masz takie wyniki to gratuluje, chociaż z
        angielskiego podstawowego też mam 100% i nie jest to jakieś wybitne
        osiągnięcie. Zobaczymy jak z historią bo wszystko od niej zależy...ale czuje że
        słabo będzie;/...chciałabym żeby było najwięcej ze średniowiecza i nowożytności
        bo wiek XIX i XX to nie jest juz to;/
        • Gość: mijaaa Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 13.05.07, 19:30
          podbijam
        • Gość: Klimer Re: prawo UW IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.07, 19:49
          wiem że 100% z podstawy to nie jest osiągnięcie, ale przecież to nie ja ustalam
          takie warunki rekrutacji i to nie ja ustalam poziom języka podstawowego na
          poziomie przeszkolnym (Kali mieć Kali chcieć)... :P

jeżeli chodzi o historię to też się boję i też uważam że będzie słabo :/ no ale
          trza być jednak dobrej myśli!!!

hymmm czy tylko mi się wydaje czy w testach nie figurują raczej pytania
          dotyczące powstań narodowych?? O_o

wypracowania najlepiej z historii Polski po 1918 :)
          • Gość: Klimer Re: prawo UW IP: *.kalisz.mm.pl 13.05.07, 19:56
            errata: :)

miało być "przedszkolnym" a nie "przeszkolnym"

p.s. w moim przypadku (przy takiej punktacji) żeby się spokojnie dostać muszę
            mieć 60% z historii :)
            • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 20:39
              Moim marzeniem też jest 60% ale za to z wosu gorzej bo będzie około 75% więc
              nie mam szans;/ a szkoda
              • Gość: lol Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 22:00
                90% z histy i widzimy sie w stolycy hahaha
                • Gość: xyz Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:21
                  A skąd wiesz że nie jestem ze stolicy:P..
                  • Gość: a czy ktos Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 17:36
                    moglby podac dokladny prog? ile miec z poszczegolnych przedmiotow % i na jakim
                    poziomie aby na uw prawo
                    • Gość: Klimer Re: prawo UW IP: *.kalisz.mm.pl 14.05.07, 20:32
                      nie ma dokładnego progu, bo co roku się to zmienia i zależne jest od kandydatów.
                      ustalić należy jednak mniej więcej pewną średnią. jeżeli masz średnio 85% z
                      matur to powinieneś się dostać!

czyli przy postępowaniu rekrutacyjnym do Wawy, gdzie max to 350pkt. zdobądź 300!!!
                      • Gość: masz na mysli Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 21:19
                        same rozszerzone?
                        • Gość: luk!!! Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 22:04
                          Angielski podstawowy:)
                          • Gość: no ufff Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 14:55
                            dobre i to ale reszta rozszerzenie?:/ cholerna hista :/
    • Gość: student UW Re: prawo UW IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.05.07, 15:38
      i tak 99% z Was się nie dostanie na prawo:) ja się dostałem rok temu i sam
      widziałem jak co nie którzy kombinowali przy rekrutacjii...
      PS.Tym którzy maja poniżej 80-85% z każdego przedmiotu, radze ażeby nie
      marnowali kasy na WPiA UW...zawsze jest WDiNP w koncu tam każdego przyjmują<lol2>
      • Gość: Sysiaaa Re: prawo UW IP: *.abp.pl 15.05.07, 16:40
        Lol jeśli tacy ludzie studiują na UW to serio nie chcę tam iść;P
        A co jeśli w tym roku się obniży próg?
        • marias10 Re: prawo UW 15.05.07, 16:56
          moj kumpel z socjologi powiedział ze teraz bedzie startował na prawo...znajac
          zycie sie dostanie...bo nie uwzglednia go tabelka ergo ma lepsze wyniki
          • Gość: mijaaa Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 15.05.07, 20:49
            bez przesady jesli nie na dzienne to jeszcze są wieczorowe
            • Gość: :P Re: prawo UW IP: *.elblag.dialog.net.pl 16.05.07, 01:55
              jak masz hajs?tam w koncu wszystkich przyjmuja...
              • Gość: dada Re: prawo UW IP: *.efekt.net.pl 16.05.07, 09:06
                ile za rok ??
                • Gość: yyy Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 16.05.07, 12:58
                  w;asnie ile za rok? i czy to jest tak bardzo brane pod uwage w pozniejszej
                  przyszlosci czy ktos studiowal na dziennych czy na wieczorowych? bo np wyniki
                  wiem ze bede miala w granicach 80% w zwyz i mozliwe ze sie dostane na dzienne
                  ale wolalabym pracowac tez bo zawsze miec swoj wlasny grosze to lepiej i co
                  wtedy?
                  • Gość: miki Re: prawo UW IP: *.aster.pl 16.05.07, 15:01
                    Gadacie bez sensu... Gdyby w tamtym roku próg był 85 % to mój chłopak którym
                    miał 76% by sie nie dostał, a pozatym wchodzi na liste pierwsze 400 osób które
                    mają najlepsze wyniki... potem trwa 2 tura rekrutacji, bo wyłamuje się cześc
                    osób i na to miejsce wchodza rezerwowi. PZRD
                    • Gość: lukasz Re: prawo UW IP: *.chello.pl 16.05.07, 18:35
                      Wieczorowe 7500 zł . Ale chyba wpisane potem na dyplomie jest.
                    • tyija191 Re: prawo UW 16.05.07, 20:39
                      Gość portalu: miki napisał(a):

> Gadacie bez sensu... Gdyby w tamtym roku próg był 85 % to mój chłopak którym
                      > miał 76% by sie nie dostał, a pozatym wchodzi na liste pierwsze 400 osób które
                      > mają najlepsze wyniki... potem trwa 2 tura rekrutacji, bo wyłamuje się cześc
                      > osób i na to miejsce wchodza rezerwowi. PZRD

uspokoilas mnie :) Twoj chlopak dostal sie z pierwszej tury od razu?
                      • Gość: miki Re: prawo UW IP: *.aster.pl 16.05.07, 20:55
                        do pierszej ale był już przy samym końcu;)
                        • tyija191 Re: prawo UW 16.05.07, 21:03
                          ale grunt ze sie dostal :) to bylo w tamtym roku? ja zdaje w przyszly i mam
                          nadzieje ze sie dostane
                          • Gość: zimnokrwista Re: prawo UW IP: *.astra-net.com 17.05.07, 15:38
                            i jak proszę państwa po historii?;)
                            • Gość: kapa Gdzie ten kalkulator? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 15:45
                              Ktos tu pisal o jakims kalkulatorze na UW ,ktory pokazuje dolny prog dostania
                              sie ma ktos linka ?
                              • Gość: podbijam Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.acn.waw.pl 17.05.07, 20:18
                                .
                                • Gość: aaaa Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 17.05.07, 20:54
                                  a jak myślicie ile trzeba mieć na wieczorowe na prawo na uw ja bede mieć 60 wos
                                  i hist roz i 90 ang pods starczy??
                                  • Gość: aaadsdsdsfs Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 17.05.07, 21:58
                                    ja sie nie znam ale tezs mnie to ciekawi wiec jak??
                                    • Gość: Epikur Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 17.05.07, 22:20
                                      W zeszłym roku ostatecnzy próg wyniósł 275,6 pkt. W tym myślę, że będzie niższy, głównie za sprawą giertychowskiej tabelki, ale względnie trudnej historii rozszerzonej również.
                                    • Gość: Epikur Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 17.05.07, 22:20
                                      W zeszłym roku ostatecnzy próg wyniósł 275,6 pkt. W tym myślę, że będzie niższy, głównie za sprawą giertychowskiej tabelki, ale względnie trudnej historii rozszerzonej również.
                                    • Gość: zimnokriwsta Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.astra-net.com 17.05.07, 22:21
                                      a wie ktos moze jak rózni sie próg jesli chodzi o prawo a o stosunki? duza jest
                                      różnica? bo na stosunki biora na szczescie ang rozszerzony;) tak w sumie nie
                                      wiem, czy dac uw zarobic z 88 z ang 90 pare wos i 50 <LOL> z histy;]
                                      • Gość: lukasz Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 18.05.07, 00:31
                                        Na wieczorowe nie ma progów. Ludzie wszyscy ze zgłoszeń.
                                        A na stosunki zawsze troche wyzszy próg jest bo mało miejsc.
                                        • Gość: mijaaa Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 13:22
                                          na wieczorowe nie ma progow? czyli ci co nie dostali sie na dzienne moga
                                          spokojnie isc na wieczorowe?zreszta nic dziwnego bo kto mialby tyle kasy:/
                                          swoja droga to co tu piszecie to odnosze troszke wrazenie ze na wieczorowych i
                                          zaocznych ludzi traktuja jakby to ujac...hmm...po macoszemu :/ bo mniejszy
                                          zakres wiedzy i jakos tak...ehh chcialabym sie dostac za rok na dzienne:)
                                          • Gość: student Re: Gdzie ten kalkulator? IP: 212.244.185.* 18.05.07, 14:26
                                            Przeczytaj sobie zasady studiowania na WPiA UW i pózniej się wypowiadaj.
                                            Studenci studiów wieczorowych i dziennych studiują razem w tych sanych grupach.
                                            Grupy są układane wg alfabetu (razem dzienni i wieczorowi)a różnica między nimi
                                            jest taka, ze wieczorowi płacą a dzienni nie oraz wieczorowi mają praktyki
                                            studenckie i WF fakultatywny (co nie znaczy ,że nie mogą chodzić) i w
                                            konsekwencji tzw. suplement do dyplomu, który jest oddzielną kartką informującą
                                            m.im o trybie ukończenia studiów. Na dyplomie nic nie ma. I jeszcze jedno na UW
                                            nie ma prawa zaocznego ( a zaoczne to juz inna bajka).I łatwo nie jest
                                            zapewniam Cię,zaliczasz wszystko tak jak dzienni!
                                            • Gość: lukasz Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 18.05.07, 15:20
                                              Zgadza sie wszystko co napisałeś. Jednak faktem jest, że to wśród wieczorowych
                                              jest najwiekszy odsetek niezdanych egzaminów i tzw. odpadania. Nie zmienia to
                                              faktu że wszyscy studiują razem.
                                              • Gość: sadas Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.chello.pl 18.05.07, 15:33
                                                ja ide na prawo wieczorowe z moimi wynikami mozna o dziennych zapomnieć 60 wos
                                                i hist roz i 90 ang pods, mam to szczęście że starsi powiedzieli mi że opłacą :)
                                                a napewno nie ma progów??
                                                • Gość: student Re: Gdzie ten kalkulator? IP: 212.244.185.* 18.05.07, 15:42
                                                  Jak do tej pory nie było. Ale jak by było sporo więcej chętnych niż miejsc (w
                                                  co raczej watpię) to wtedy ustalają.
                                                  • Gość: ze co Re: Gdzie ten kalkulator? IP: *.acn.waw.pl 18.05.07, 21:16
                                                    WF???? o jakim WF-ie wy mowicie??
                                                    kurcze zazdroszcze Ci ,fajnych masz starych ;)
    • Gość: podbijam Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 16:27
      .
    • Gość: podbijam Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 20.05.07, 15:38
      .
    • Gość: podbijam Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 22.05.07, 13:25
      .
      • Gość: martyna Re: prawo UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:53
        nie byłabym taka pewna czy będzie łatwiej w tym roku (niższe progi). U mnie w
        szkole na przykład wielu zeszłorocznych absolwentów poprawiało wos i historię.
        Więc będziemy mieć większą konkurencję(o ile w innych szkołach było tak samo);).
        poza tym wiele osob, ktore zdaly swietnie mature w zeszlym roku planuje ubiegac
        sie o miejsce na prawie w ramach drugiego kierunku. :/
        pzdr
        • Gość: arti amnestia - pilne IP: 212.2.101.* 22.05.07, 14:11
          Wiem ze troche nie na temat i troche sie wpiepszyle, ale jest to dlamnie bedzo
          istotna informacja.
          Mam pytania a propo amnestji, jak to wyglada w tym roku, liczy sie 5
          obowiazkowych egzaminow? a jak ktos zdawal czesc egzamunow na podstawi a czesc
          na rozszerzeniu, to jak to mu sie liczy. bo na swiadestwie bedzie mial wyniki z
          roszerzonej przeliczone na podstawe. wtedy moze dojsc do sytlacji takiej ze mam
          wynik z 8 egzaminow, np. usnte z polskiego i obcego, pisemne z polskiego,
          obcego i wybaranego na poziomie rozszerzonym i podstawowym? Wtedy wylicza sie
          srednia z 8 egzaminow, czy moze tylko z poziomu podstawowego, jak to sie
          wtedy liczy?

np.
          ustne polski - 30 p.
          ustny angielski podstawa - 10 p.
          pisemy polski rozszerzony - 30 p.
          polski podstawa automatycznie - 40 p.
          historia rozszerzona - 30 p.
          automatycznie podstawa - 40 p.
          angielski podstawa - 32 p.
          • Gość: podbijam Re: amnestia - pilne IP: *.acn.waw.pl 23.05.07, 15:39
            .
          • Gość: pd Re: amnestia - pilne IP: *.sm-rozstaje.pl 23.05.07, 16:43
            Liczy się podstawa :) W tym wypadku byłoby to 152%/5 oznacza, że zdana matura,
            mimo niezdanego ustnego angola :)

pzdr
            • Gość: prawniczka Re: amnestia - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 08:39
              nie robcie paniki, musicie uwaznie obserwowac irk nawet jesli nie dostaliscie
              sie na prawo na uw ani w I ani w drugiej turze. W zeszlym roku bylo tak, ze
              czesc osob niewiadomo dlaczego dostala sie ze slabszymi wynikami gdzies pod
              koniec sierpnia... bo... nagle pojawilo im sie okienko ze zostali przyjeci i
              mieli kilka dni na donisienie papierow. ale trzeba tego pilnowac! znam goscia
              ktory sie nie dostal , dzownil do dziekanatu czy jest jesczez szansa , babka
              powiedziala ze nie bo zamkneli liste. Po jakims czasie przez przypadek
              sparwidzl IRK i okazalo sie ze przyjety. Takze nie pekajcie! ;)
              • Gość: niezle w takim raz Re: amnestia - pilne IP: *.acn.waw.pl 24.05.07, 15:16
                razie maja tam balagan kompletny
                • Gość: carlo Re: amnestia - pilne IP: *.nsm.pl 24.05.07, 17:16
                  jaki był ostateczny prog na uj w zeszlym roku?? moze tam jak nie uw...
                  • Gość: pd Re: amnestia - pilne IP: *.sm-rozstaje.pl 24.05.07, 21:00
                    Ludzie, olejcie to głupie prawo na UW. Są ludzie, którzy mają tam wstęp i leją
                    na to równo, po co Wam to głupie prawo...??

pzdr
                    • Gość: podbijm Re: amnestia - pilne IP: *.acn.waw.pl 25.05.07, 15:13
                      .
    • Gość: podbijam Re: prawo UW IP: *.acn.waw.pl 26.05.07, 14:43
      .
    • Gość: majka no i jak oceniacie swoje szanse teraz? nt. IP: *.chello.pl 05.07.07, 15:54
    • Gość: bbb Re: prawo UW IP: *.chello.pl 06.07.07, 16:57
      • prawnik31 Re: prawo UW 07.07.07, 09:33
        podbijam wątek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka