Dodaj do ulubionych

Matura z Matmy - Zaspałem!!!!!

14.05.07, 13:53
Witam wszystkich, zaspałem dziś na ta mayure z matmy!! Jestem załamany! Widze
że piszecie że była bardzo trudna to jedynie widze nadzieje w tym że będzie
jeszcze jedna, choć w to wątpie!!
Co mam teraz zrobic? Stara mnie zabije!! HELP
Obserwuj wątek
    • summerlove Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! 14.05.07, 13:53
      czy to jakis zart??
      • Gość: remo88 Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.05.07, 14:11
        To nie żart to sie zdarzyło nistety naprawde!! Ehhhhh
        • Gość: aaa Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 17:03
          a jesli pare min sie ktos spozni to co?wpuszczaja?
      • Gość: iga Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: 193.59.173.* 14.05.07, 15:18
        Jeśli to prawda, to współczuje. A gdzie rodzice? Czy w takim dniu nie mogli go
        obudzic o odpowiedniej porze?
    • Gość: M Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:54
      bedziesz musial kolego ..poczekac caluski rok -na nastepna ..prawdopodobnie.
      Zadzwon do Cke -spytaj sie w szkole moze?Ale pewnie rok poczekasz..
      • Gość: eva Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:57
        Ja slyszalam o jednej dziewczynie, ktora spoznila sie 2 minuty na polski.
        Wredna dyrektorka jej nie wpuscila i biedaczka bedzie pisac za rok... wiec
        przypuszczam ze z Toba bedzie tak samo...
        • Gość: rabbani Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:42
          Może darujesz sobie tekst o "wrednej dyrektorce"!!! Warto najpierw zaznajomić
          się z procedurami maturalnymi, a potem pisać na kogoś takie epitety!!! Zresztą
          wymaganie punktualności chyba nie jest grzechem. Czy do pracy też można się
          spóźniać??? I też wtedy będzie "wredny dyrektor", że zwolni takiego pracownika?
          Wymaganie punktualności od osoby dorosłej jest jak widać zbrodnią dla ciebie...
    • Gość: Już student!!!! Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:12
      No to będziesz musiał za rok zdawać, ja jestem po technikum i dopiero w wieku 20
      lat pisałem maturę gdy tymczasem inni już byli na studiach, to jak i ty
      poczekasz z tym do 20 roku życia to ci się nic nie stanie :]
      • Gość: ..... Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:18
        jest chyba jeszcze taki myk
        jak masz lekarza znajomego to postaraj się załatwić na szybko zwolnienie czy tam
        zaświadczenie że jesteś chory
        może jeszcze nie wszystko stracone
        wtdey byś pisał w czerwcu
        ale to przejdzie tylko ze znajomościami....
        • Gość: rofl Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:24
          dokladnie zalatw sobie zaswiadczenie ze byles umierajacy, albo zlam sobie cos.
          ALE MUSISZ DONIESC ZASWIADCZENIE W TYM SAMYM DNIU do szkoly, co pisali mature z
          majcy albo papa
          • Gość: Asia Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:45
            ale jest jeszcze amnestia?? czy jezeli z innych by wyskrobal te 30% to by mu nie zaliczyli??
            • Gość: akurat Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:59
              nie ma dla niego amnesti

Amnestia jest uznawana TYLKO jezeli nie uzyskal wymaganych 30%. Jezeli sie nie
              stawil, to o ile nie zalatwi sobie czegos i nie doniesie do szkoly, dzisiaj i
              tylko dzisiaj to ma za rok.
    • Gość: ja Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:48
      na dzisiaj, to będziesz pisał w czerwcu! Powiedz mamie! Pospiesz się!!!
      • Gość: remo88 Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.05.07, 15:00
        W czerwcu?? Jak , na jakich zasadach, co mam zrobić??
        • Gość: ... Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:07
          1. ruszyć tyłek i pędzić do lekarza!
          są terminy dla tych co byli chorzy
          oke organizują jakieś miejsce i wtedy tam jadą ci co nie zdawali w terminie
          normalnym że się tak wyrażę i świadectwo maturalne dostajesz w tym samym czasie
          • Gość: Olek Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.broker.com.pl 14.05.07, 15:15
            lec szybko do lekarza po leve L4 to w tedy bedziesz mogl napisac w czerwcu!
            • Gość: Ola Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.05.07, 15:23
              no mój kolega też zaspał na mature, w tym wypadku na angielski. Szybko załatwił od lekarza znajomego że był bardzo chory i będzie pisał mature 6 czerwca! Tak więc pośpiesz się! Życze powodzenia! :)
              • Gość: ela Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 15:31
                Dokładnie tak jak Ola pisałą jak bedziesz miał zwolnienie od lekarza i przyniesiesz je do szkoły w tym samym dniu to napiszesz możesz pisać mature w czerwcu
                • Gość: bloo A gdzie bedze wtedy pisac?? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.07, 16:09
                  W szkole czy gdzie indziej? I ile przedmiotow mozna??
                  • Gość: foka Re: A gdzie bedze wtedy pisac?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:17
                    w okręgowej komisji
              • Gość: rabbani Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:43
                Tak - najlepsza rada: złamać prawo. Typowo polska specjalność...
                • Gość: kokakabana Re: Bo z kraju mataczy, to my Polacy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 16:48
                  Trzeba sobie umieć radzić.
                  Gościu mam nadzieje że już byłeś u "rodzinnego" i właśnie w tej chwili dyrciu
                  potwierdza twoją absencje. Powodzenia!!
                  • Gość: remo88 Re: Bo z kraju mataczy, to my Polacy :) IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.05.07, 17:18
                    niestety na to juz za pozno, bo sekretariat juz od 15 byl zamkniety wiec nawet
                    do lekarza nie bylo sensu isc;/;/

Lece niestety na policealna i matura za rok ponownie<zalamany>
                    • Gość: Komonsawal Re: Bo z kraju mataczy, to my Polacy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 18:36
                      Jutro też jest dzień! Leć po tą opinie lekarską i jutro wyślij matke
                • Gość: E Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.e-wro.net.pl 14.05.07, 17:17
                  chyba mentalność?
                  • Gość: a jesli Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie IP: *.acn.waw.pl 14.05.07, 17:52
                    ktos sie spozni pare minut to nie wpuszczaja?
                    • rabbani Re: Załatw sobie zwolnienie lekarskie 14.05.07, 18:03
                      Oczywiście, że nie wpuszczają. Takie są zasady matury. Zresztą na egzaminie
                      dojrzałości chyba należy wykazać się dojrzałością i przyjść choćby pół godziny
                      wcześniej???
    • Gość: d0mi Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.54.jawnet.pl 14.05.07, 18:15
      Nie słuchaj że w tym samym dniu trzeba donieść. Jedź na jakiś dyżur i załatw to
      L4 - wystarczy ze je jutro zaniesiesz.
      • Gość: dada Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.efekt.net.pl 14.05.07, 18:30
        Proste zwłaszcza ze teoretycznie nadal umierasz. :) Leć po te L4 a jeżeli
        doniesiesz jutro to na pewno zaakceptują. Powodzenia i pisz jak sie sprawy mają.
        Pozdr
    • Gość: kaja Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 21:48
      jakoś wątpię że zaakceptują. po pierwsze: był umierający czy coś takiego że nie
      mogl przyjsc i u lekarza nie byl od razu rano?
      po drugie zasada brzmi ze w tym samym dniu wiec kto ma zlamac zasady dyrektor
      czy dyrektor cke??
      • Gość: d0minika Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.54.jawnet.pl 14.05.07, 23:34
        Zawsze lepiej spróbować, czyż nie?
        • Gość: dada Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! IP: *.efekt.net.pl 15.05.07, 10:53
          Zwłaszcza że zasady są po to by je naginać. Trzeba być człowiekiem i jeżeli
          dyrektor by nim był to by sie nawet nie wahał
          • remo88 Re: Matura z Matmy - Zaspałem!!!!! 15.05.07, 12:58
            Hehee Jak narazie wszystko załatwione pozytywnie;];];] Pani doktor bardzo miła
            wypisała co potrzeba, a i dyrektor też się wykazał wyrozumiałością i przyjął i
            napisał wczorajszą date;];] Mam nadzieje że wszystko w cke zaakceptują i będe
            pisał w czerwcu;];] Niby mam czekać 2 tygodnie na rozpatrzenie..... ;];]
            No to czekam.....

Dziekuje i pozdrawiam :PP
            • Gość: mikamar dobrze że poszles po to zwolnienie IP: *.75.51.215.mielec51.tnp.PL 15.05.07, 13:06
              po co masz rok marnowac z glupiego powodu, w zyciu trzeba sobie radzic, a jak
              sie z pania doktor dogadales, musi to byc akas spoko babka. mam nadzieje ze
              bedziesz pisac w czerwcu, powodzenia , ja juz po zdawalam rozrzeszona
              • remo88 Re: dobrze że poszles po to zwolnienie 15.05.07, 15:22
                No jak sie okazała "spoko babka". Heh ale zna ją od urodzenia, i odrazu
                wiedziała o co chodzi jak powiedziałem że zaspałem;];] Modle sie teraz tylko oby
                wszystko zaakceptowali;]

Pozdrawiam
                • Gość: gosc Re: dobrze że poszles po to zwolnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:36
                  trzymam kciuki!!! wszystko bedzie dobrze;-) ;-)
                • Gość: beti Re: dobrze że poszles po to zwolnienie IP: 80.50.59.* 15.05.07, 15:41
                  módl się żeby z cke tego nie czytali :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka