mrjulek 20.06.06, 11:03 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3427393.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrjulek Re: NOŻ K***A MAC!!!! 20.06.06, 11:04 MIALO BYC NOSZ K***A MAC!!! WSZYSTKO DLA OLSZTYNA!!!!!!!!!!!!!!!!! SZLAG BY TO TRAFIL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: NOŻ K***A MAC!!!! 20.06.06, 11:15 Ja pier... dokladnie, szlag mnie trafia jak czytam cos takiego. Ale z drugiej strony trzeba przyznac, ze po czesci sami jestesmy sobie winni. Moze mieli bysmy wieksza sile przebicia, gdyby w Elblagu byla ta od dawna planowana Akademia... :| Ehh, znow nas rolują... Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: NOŻ K***A MAC!!!! 20.06.06, 11:30 Planowana? A kto planuje? Elblag dostaje po dupie z kazdej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: NOŻ K***A MAC!!!! 20.06.06, 11:41 Co tu dużo mówić, wybory się zbliżają, trzeba się pochwalić wyborcom "osiągnięciami". Obserwuję wiele podobnych "konkursów", jak mam czas, i się za każdym razem zastanawiam po co ten cały komitet sterujący... Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: NOŻ K***A MAC!!!! 20.06.06, 14:15 Racja, to tylko nasze marzenia... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
bigshow_el Re: NOŻ K***A MAC!!!! 21.06.06, 19:52 Nie zmienia to faktu, że włodarze ze stolicy województwa (ciężko mi się piszę to sformułownie) nieżle dzielą. Wszyściutko do Olsztyna a reszta niech sobie próbuje za rok - może się uda (już to widzę:). Takie działanie powoduje rozwój Olsztyna, a nie województwa! Sprzyja to dalszemu rozwarstwianiu w regionie: Olsztyn, potem Elbląg (dzielnie próbuje sie trzymać choć "stolica" nie pomaga - wręcz przeciwnie), a dalej długo długo nic (się nie zmienia). Oto przepis na rozwój zrównoważony... Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Po pierwsze... 22.06.06, 15:17 to nie posiadamy uniwersytetu a olsztyn posiada :( tyle że oni poczekają 7 lub więcej lat na obwodnicę :( czyli wychodzi na remis ;) Odpowiedz Link Zgłoś