Dodaj do ulubionych

kurde no, maly blad

17.05.07, 16:36
w rozszerzonej napisac do tytulu mapy:
podzial panstwa Karola W. miedzy jego SYNOW - Traktat w Verdun 843 r..
uznaja??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: iam Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:35
      elo, moga uznac, powinni uznac w sumie Traktat Verdun - 843 r
      pozdr
      • Gość: racja Re: kurde no, maly blad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:33
        nieee na 100% nie uznają
        przykro mi.
        zawsze to 2% wiecej
    • Gość: ingie Re: kurde no, maly blad IP: 82.139.20.* 17.05.07, 18:05
      99% że nie uznają. niestety, to nie jest mały błąd; jak nie masz pewności, czy
      oni byli jego synami, najlepiej po prostu wypisz nazwiska, bez zagłębiania się
      w szczegóły genealogiczne. przykro mi.
    • Gość: gosc Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:14
      a takie cos uznaja: podzial ziem po rozpadzie imperium karola wielkiego w
      843roku (na skutek zjazdu w verdun)
    • Gość: W Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:30
      do ostatnei uznaja;D...A MI UZNAJA WIELKOPOLSKI ZAMIAST WIELOPOLSKI??:d PORACHA
      IDE SIE CIAC;(
      • Gość: mat Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:33
        Co do Verdun to moim zdaniem blad znaczny bo synem Karola byl Ludwik Pobozny a
        lotar, Ludwik i Karol to synowie Pobożnego.
        A propos malych pomylek myslicie ze zaliczą pręgierz przez 'ż' nie wiem skad mi
        to przyszl ale napisalem przez samo żet :>
        • Gość: greypc Re: kurde no, maly blad IP: *.g.intelink.pl 18.05.07, 16:34
          pręgieŻ zaliczą, ale wielKopolskiego to raczej nie, bo Wielopolski i
          Wielkopolski to dwie inne osoby przecież. no chyba, ze egzaminator ma słaby
          wzrok albo tak szybko przeczyta, ze nie zauwazy.
          • Gość: mat Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:36
            uspokoiles mnie :P

co do Wielopolskiego to mam dobrze ale przyznam ze to nie bylo latwe dziekuje
            mojej ksiazce od gimnazjum gdzie co i owo przeczytalem o panu magrarabim
            Aleksandrze :P
        • Gość: gohha1 Re: kurde no, maly blad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:35
          noooo! jasne,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka