hesleeps 17.05.07, 16:36 w rozszerzonej napisac do tytulu mapy: podzial panstwa Karola W. miedzy jego SYNOW - Traktat w Verdun 843 r.. uznaja??!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iam Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 17:35 elo, moga uznac, powinni uznac w sumie Traktat Verdun - 843 r pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: kurde no, maly blad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:33 nieee na 100% nie uznają przykro mi. zawsze to 2% wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingie Re: kurde no, maly blad IP: 82.139.20.* 17.05.07, 18:05 99% że nie uznają. niestety, to nie jest mały błąd; jak nie masz pewności, czy oni byli jego synami, najlepiej po prostu wypisz nazwiska, bez zagłębiania się w szczegóły genealogiczne. przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:14 a takie cos uznaja: podzial ziem po rozpadzie imperium karola wielkiego w 843roku (na skutek zjazdu w verdun) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:30 do ostatnei uznaja;D...A MI UZNAJA WIELKOPOLSKI ZAMIAST WIELOPOLSKI??:d PORACHA IDE SIE CIAC;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:33 Co do Verdun to moim zdaniem blad znaczny bo synem Karola byl Ludwik Pobozny a lotar, Ludwik i Karol to synowie Pobożnego. A propos malych pomylek myslicie ze zaliczą pręgierz przez 'ż' nie wiem skad mi to przyszl ale napisalem przez samo żet :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greypc Re: kurde no, maly blad IP: *.g.intelink.pl 18.05.07, 16:34 pręgieŻ zaliczą, ale wielKopolskiego to raczej nie, bo Wielopolski i Wielkopolski to dwie inne osoby przecież. no chyba, ze egzaminator ma słaby wzrok albo tak szybko przeczyta, ze nie zauwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: kurde no, maly blad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:36 uspokoiles mnie :P co do Wielopolskiego to mam dobrze ale przyznam ze to nie bylo latwe dziekuje mojej ksiazce od gimnazjum gdzie co i owo przeczytalem o panu magrarabim Aleksandrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohha1 Re: kurde no, maly blad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 16:35 noooo! jasne, Odpowiedz Link Zgłoś