dorcia1974 03.06.07, 22:19 mam możliwość zrobienia matury w jeden rok,czy ktos mógłby mi powiedzieć jak wygląda nauka w liceum eksternistycznym? z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: do zombi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 22:40 Ty gościu daj se na wstrzymanie. Na naukę nigdy nie jest za późno!!! Do osoby, która chce zdawac eksternistycznie: Gratuluje decyzji i trzymam kciuki .Ja zdecydowałam się po 9 latach i udało się !!! uczyłam się sama, a wyniki egzaminu przeszły moje najśmielsze oczekiwania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga2027 pytanie dotyczące matury w rok 20.06.07, 21:08 Witam wszystkich.Mam bardzo ważne dla mnie pytanie.Skończyłam 3 klasy technikum czteroletniego.W czwartej klasie zrobilam 1 semestr i wylądowałam na pół roku w szpitalu.Teraz nie mam matury i nie skończyłam szkoły.Czy da się skończyć ten ostatni rok gdzieś zaocznie i zrobić maturę w rok?Gdzie można zrobić taką maturę?Jeśli ktoś będzie wiedział coś na ten temat to bardzo proszę o odpowiedz.Jest to dla mnie pilne.Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszito Re: matura w rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:55 Troche kultury!!! Poza tym ta osoba jest starsza od Ciebie wieć troche szacunku;/ miłoby Ci było gdyby to na Twoją mamę albo siostrę ktoś tak napisał jak Ty smarkaczu????? Ludzie co kretyn........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszito Re: matura w rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 15:56 To było do ZOBI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herr Tod Re: matura w rok IP: *.tvkdiana.pl 20.06.07, 21:24 Nie wiem jak to jest z nauką eksternistyczną natomiast ja uczyłem sie w liceum wieczorowym przez póltora roku i dałem rade. Prawda jest taka ze musisz sie sama duzo uczyć i wierzyć w siebie. Fajnie ze próbujesz nadrabiac zaległosci sam tak robie.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś