Dodaj do ulubionych

wyniki matury opoznione

15.06.07, 17:15
u nas dyrektor mowil ze to niemozliwe zeby byly wyniki juz 29 czerca gdzyz
jeszcze nigdy w czerwcu nie bylo wynikow matur i ze tak jak co rok sie
opoznia.. brr nawet nie chce o tym myslec.. mam nadzieje ze sie myli i ze w
tym roku beda na czas bo w koncu pisalismy tylko jeden poziom i mieli mniej
poprawiania
Obserwuj wątek
    • Gość: a-gritos(niezalog) Re: wyniki matury opoznione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:17
      coś się twój dyrektor pomylił.Na stronie OKE mam już na koncie wpisane,że wyniki
      będą 29 czerwca.
    • Gość: kate Re: wyniki matury opoznione IP: 82.160.57.* 15.06.07, 17:22
      u nas tez tak mowili. ale wy ludzie jestescie zlosliwi co rok byly wyniki
      matury opoznione i moze dziewczyna ma racje i ciekawe co wtedy powiecie.
      • goska_samoska Re: wyniki matury opoznione 15.06.07, 17:23
        czytając wątki takie jak ten, od razu poprawia mi się humor.
    • Gość: x-men Re: wyniki matury opoznione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:31
      wy wszyscy nadajecie się tylko do robienia potraw w sosie koperkowym ;)
      • czesi0 Re: wyniki matury opoznione 15.06.07, 17:31
        smakowe
        ;)
        :D
    • Gość: Maks! Re: Do keczupikczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:31
      O ,ale sie porobilo :) Nie no nie wszczynajcie takich klotni nonsensownych

• Gość: BoŻeK do myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:37
      chodzi ci o tę keczup, czy coś tam-tak?
    • klaudia_gosia Re: do myszki 15.06.07, 17:42
      chyba rzygać, a nie żygać

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=55425
      • Gość: myszka Re: do myszki IP: 82.160.57.* 15.06.07, 17:46
        walic to niech bedzie jak chce jak sie zyga/RZYGA to sie nie mysli jak sie to
        pisze
        • Gość: ;D Re: do myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 17:48
          dópa z ortografiom

jesteśmy na wakacjach
          • Gość: mania Re: do myszki IP: *.subscribers.sferia.net 15.06.07, 18:39
            Czy wy musicie się tutaj kłucić??

Czy ktoś nie może normalnie czegoś napisać a inni odpowiedzieć?? Normalnie??!!
            Dobra ktoś słyszał od dyrektora że mają być opóźnione... OK może i będą, ale dlaczego wszyscy od razu wyskakujecie na kogoś kto to napisał???? Czy nie możecie uwierzyć, że być może naprawde będą opóźnione? Znając CKE wszystko jest możliwe, np tak jak to, że mamy 2 darmowe punkty z wosu rozszerzonego... Więc nie zwymyślajcie nikogo tylko normalnie podchodźcie do problemu... Ciekawe jakie będziecie mieli miny i jakie będą wasze reakcje jak serio będą opóźnione.....
            • Gość: duśka Re: do myszki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:44
              jeden darmowy pkt a nie dwa
    • dib00 Re: wyniki matury opoznione 15.06.07, 19:07
      Moim zdaniem żadnego opóźnienia nie będzie, nie przypominam też sobie żeby w
      zeszłym roku zmieniła się data poznania wyników... Gdyby zdarzyła się taka
      sytuacja zapanowałby chaos na uczelniach - większość z nich przewiduje 3-4 dni
      na dostarczenie świadectwa maturalnego, a w takim wypadku uczniowie po prostu
      nie dali by rady zdążyć.
      • Gość: Masiej Re: wyniki matury opoznione IP: *.chello.pl 15.06.07, 19:33
        a ja lubie sos koperkowy ;p
        • dres_spoko_jes Re: wyniki matury opoznione 15.06.07, 19:34
          no i ... jaki morał z tego ?
          • sisi88 Re: wyniki matury opoznione 15.06.07, 20:40
            2 darmowe punkty nie 1... za zadanie o prezydencie, a tak są dwa punkty, nawet w wyborczej to było!!
            • Gość: kate Re: wyniki matury opoznione IP: 82.160.57.* 15.06.07, 22:02
              chyba z premierem a nie z prezydentem? z prezydentem bylo wszystko ok z tego co
              pamietam trzeba bylo napisac o zastepowaniu nowego prezydenta czy jakos tak a
              zle to bylo o premiera i kasacje i apelacje
              • historanka Re: wyniki matury opoznione 16.06.07, 10:12
                a ja słyszałam od jedengo egzaminatora,: że to zad z kasacją i apelacją-fakt-
                było źlwe sformułowane-ale nie będą nam za to przyznawał dodatkowego pkt.

-jedynie za tego premiera bedzie 1 pkr-gratis-czyli-2%

dziwne ;)
    • Gość: eM' Re: wyniki matury opoznione IP: 217.197.79.* 16.06.07, 11:48
      "wiesniaro", "idiotko" - to juz wcale nie są epitety? Pf
      A kimże jest ta dyrektor twój dyrektor? A mnie kolezanka powiedziała,ze wyniki będą jutro. Zaraz zrobie nowy temat na forum, jupi!
      :/
      • Gość: duśka Re: wyniki matury opoznione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:55
        Boże--!!!!!!!!! ludzie przeciez wy jesteście nienormalni-idzcie się wszyscy
        lepiej leczyć--na nogi, bo na głowe to juz o wiele zapóźno!
    • Gość: risole Re: wyniki matury opoznione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 12:44
      no to niech sobie mówi;/ jasnowidz jakiś? bedą opóźnione to będą, gó.. z tym
      zrobisz:/:/ a tylko zakładacie bezsensowne tematy i prowadzone są na nich do
      niczego nie prowadzące dyskusje...:/ a ja głupia biorę w nich udział:/ ale
      płakać mi sie chce jak ktoś pisze ze ktoś komuś powiedział to, a innemu tamto:/
      już po kwiatkach dawno a wy dalej przeżywacie jak stonka wykopki!!
      • Gość: pysia Re: wyniki matury opoznione IP: 82.160.57.* 17.06.07, 10:41
        nie rozumiesz idiotko ze na wlasne uszy to slyszalam
        • Gość: xD Re: wyniki matury opoznione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 10:53
          Nie było wyników w czerwcu, bo było do sprawdzenia więcej arkuszy...
        • Gość: Ronja Re: wyniki matury opoznione IP: *.net.pulawy.pl 17.06.07, 11:00
          > nie rozumiesz idiotko ze na wlasne uszy to slyszalam

A czy koleżanka powyżej, którą byłaś uprzejma obrzucić niezbyt miłym epitetem,
          to neguje, hmm?

Ja też już różne rzeczy na własne uszy słyszałam. Przez głowę by mi nie przeszło
          zakładać, że wszystkie są prawdziwe. ;P

Coś usłyszałaś, uwierzyłaś, podzieliłaś się z innymi - fajnie. Ale po co się tak
          rzucać?

P.S. Tak odnośnie wiarygodności słów pana dyrektora, co to je na własne uszy
          słyszałaś - jak już ktoś słusznie zwrócił uwagę, wyników w tamtym roku zaiste
          nie było w czerwcu, ale nie dlatego, że opóźniło się ich podanie, po prostu
          termin od początku był na lipiec.
          • Gość: Archmage9 Re: wyniki matury opoznione IP: *.chello.pl 17.06.07, 11:03
            Wyniki mają być 29 czerwca w naszych szkołach. W związku z tym przypuszczam że
            do internetu wrzucą je wcześniej. W przeciwnym razie ten cały OBIEG stracił by
            sens...
            • Gość: Ronja Re: wyniki matury opoznione IP: *.net.pulawy.pl 17.06.07, 11:10
              > Wyniki mają być 29 czerwca w naszych szkołach. W związku z tym przypuszczam że
              > do internetu wrzucą je wcześniej.

Mam taką nadzieję, chociaż na kontach widnieje jak byk, że wyniki matury
              zostaną podane 29 czerwca. :)

I zgadzam się, że sensu to nie ma (swoją drogą to CKE nigdy nie odznaczało się
              szczególną logiką ;)) - co najwyżej oszczędzę sobie drogi do szkoły, jeśli nie
              zdałam :P O, i jeszcze, jak to kiedyś jedna koleżanka ładnie napisała, "można
              wyryczeć się w domu i w szkole trzymać fason" ;)))
              • Gość: tomaszito Re: wyniki matury opoznione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:17
                zgadzam
                sie z osoba wyżej która pisała że w ubiegłym roku był więcej do sprawdzania i
                dlatego też uważam iż w tym roku WYNIKI BEDE 29 CZERWCA!!!!!!!!!!!!
    • kaja86 Re: wyniki matury opoznione 17.06.07, 11:29
      Wyniki na pewno będą w czerwcu i przestańcie się wreszcie wyzywać od najgorszych.
    • Gość: qqwe Re: wyniki matury opoznione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:03
      a dlaczego kaja ma pomaranczowy kolor?
      • Gość: sratata Re: wyniki matury opoznione IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 12:17
        Pewnie dlatego, bo robi tu za moderatora. Zreszta, to chyba najmniej istotne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka