Dodaj do ulubionych

(prawdziwy)harmonogram maturalny

24.06.07, 21:59
Niestety,wszystkie wiadomości dotyczące wyników 28.06 są fałszywe. Wystarczy
kliknąć tu i tam wszystko jest wyraźnie napisane:/
matura.servis.pl/harmonogram,wyniki,2007.php

Wyniki dostaniemy 29!!!! Niestety nic nie da się wywróżyć.
Obserwuj wątek
    • Gość: just Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: *.telkonet.pl 24.06.07, 23:17
      Ale tu nie chodzi o żadne wróżenie, w piątek byłam w szkole( III LO Ostrowiec
      Św) i dyr. powiedziała, że po odbiór wyników 28.06. o 14, z tego co wiem moja
      kol. w moim mieście ma wyniki też tego dnia.Nie ma mowy o żadnych lipnych
      terminach, tak twierdzi dyrekcja, jak będzie zobaczymy
      • Gość: fasola Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: 82.160.76.* 25.06.07, 00:37
        Kuchareczka! wklejałam taki harmonogram z OKE łomża. Widze, że nie ma tu za
        wiele ludzi, którzy potrafią czytać co im się na stronie napisało.

Ale bym sie śmiała, gdyby dyrektorzy zrobili tych wszystkich ludzi w bambuko i
        chcieli sprawdzić dla zabawy ile osób się zjawi...

Kuchareczka, pozdrawiam:)
        Fasola
        • Gość: just Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: *.telkonet.pl 25.06.07, 00:40
          no bardzo prawdopodobne że dyrektorzy sobie robią żarty...
          • malutki_kwiatusek Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny 25.06.07, 00:47
            heh, przeciez dyrektor to poważna osoba a nie jakaś niewyżyta 16stka... n/c
            • Gość: fasola Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: 82.160.76.* 25.06.07, 00:55
            • Gość: fasola Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: 82.160.76.* 25.06.07, 00:57
              jedyna porządną info jaką znalazłam na temat odbioru świadectw jest OKE poznań:

OKE w Poznaniu potwierdza w zgodzie z pismem nr. OKEP-471/62/207 z dnia 16
              czerwca, że odbiór świadectw dojrzałości przez Dyrektorów szkół nastąpi w
              rejonowych punktach koordynacji (lista poniżej) dnia 29 czerwca w godzinach od
              10.oo do 14.oo.

www.oke.poznan.pl/index.php?el_id=176&menu_st_id=1
              w krakowie i łomży nie znalazła podobnych info
              • Gość: fasola Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: 82.160.76.* 25.06.07, 01:01
                w wawie tak samo:
                www.oke.poznan.pl/index.php?el_id=176&menu_st_id=1
                • Gość: just Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: *.telkonet.pl 25.06.07, 01:14
                  Nie ma sensu was przekonywać, nie chodzi tu o dalsze sianie paniki, poczekamy
                  zobaczymy, tylko to chyba oczywiste że nawet jak dostaniemy wyniki 28.06 to i
                  tak nie uwierzysz. Nie mam tych info od żadnej ciotki egzaminatorki, tylko
                  najnormalniej w świecie byłam w szkole i taką informację przekazał dyr.
                  Niestety na stronie mojej szkoły już wakacje i nie ma żadnych uaktualnień.
                  Pozdrawiam tak czy owak
    • Gość: just Re: (prawdziwy)harmonogram maturalny IP: *.telkonet.pl 25.06.07, 01:21
      zresztą w podobnym wątku ktoś wkleił link strony jakiegoś liceum, w którym
      wyraźnie jest najpisane że po odbiór wyników zapraszają 28.06, przejrzyj wpisy
      w wątku wyniki 28

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka