nat881 25.06.07, 22:20 mam do was pytanie(nie moglam nigdzie w necie znaleźc odpowiedzi) jak to jest na am gdansk z dostarczaniem swoich wyników z matury? trzeba im dosłac swiadectwo albo odpis? moze wiecie? dzieki z góry za odp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kama;) Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.07, 23:07 Siemka:0 na AM w Gdańsku należy do 5.07 dosłać pocztą lub osobiscie dostarczyc świadectwo maturalne.Też się tam wybieram;)pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierpce szatana Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.tktelekom.pl 26.06.07, 00:22 elektronicznie sobie nie zyczą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat881 Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.jutra.pl 26.06.07, 12:33 dzisiaj dostalałm meila od nich i podobno mozna dostarczyc kserokopie nie potwierdzona ani notarialnie ani przez szkole, ale jeszcze zadzwonie dla upewnienia bo tak dziwnie zwykle ksero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajek:) Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: 83.2.53.* 26.06.07, 23:55 A na jakie kierunki się wybieracie na AMG????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirurg999 Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: 83.16.171.* 27.06.07, 12:51 ja aplikuje na lekarski ale dopiero dzis rano zaplacilem i wyslalem dokumenty :D dobrze ze nie trzymaja sie sztywno zadeklarowanych terminów ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama;) Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.07, 14:44 dzisiaj dostalam maila z rektoratu-wystarczy zwykle ksero;)ja złozylam na lek,stome,farme i analityke:)bardzo mi zalezy na GD;)Najpiekniejsze miasto w Polsce;)Pozdrowionka z Zielonej Góry;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.pro-internet.pl 27.06.07, 14:47 A ja jestem z Gdańska i niby też złożyłam tam papiery, ale bardziej zalezy mi na Bydgoszczy, poziom tam jest wyższy, chciałabym się trochę usamodzielnić. Gdańsk wcale nie jest taki piękny..... wole Wrocław, czy Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat881 Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.jutra.pl 27.06.07, 16:12 W bydgoszczy jest wyzszy poziom?! mi sie wydaje ze raczej w gdansku,powiedz na jakiej podstawie oceniasz? ja zlozylam podanie i do bydgoszcy i do gdanska, ubolewam nad tym ze w bydgoszczy nie ma stomy bo bym sie nie zastanawiala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.07, 17:00 czy mozna gdzies odszukac informacje na temat ilosci kandydatów na poszzcegolne wydzialy AMG? Odpowiedz Link Zgłoś