Dodaj do ulubionych

Wazne pytanie!! am gdansk

25.06.07, 22:20
mam do was pytanie(nie moglam nigdzie w necie znaleźc odpowiedzi) jak to jest
na am gdansk z dostarczaniem swoich wyników z matury? trzeba im dosłac
swiadectwo albo odpis? moze wiecie? dzieki z góry za odp.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kama;) Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.07, 23:07
      Siemka:0 na AM w Gdańsku należy do 5.07 dosłać pocztą lub osobiscie dostarczyc
      świadectwo maturalne.Też się tam wybieram;)pozdrawiam;)
      • Gość: kierpce szatana Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.tktelekom.pl 26.06.07, 00:22
        elektronicznie sobie nie zyczą ?
    • Gość: nat881 Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.jutra.pl 26.06.07, 12:33
      dzisiaj dostalałm meila od nich i podobno mozna dostarczyc kserokopie nie
      potwierdzona ani notarialnie ani przez szkole, ale jeszcze zadzwonie dla
      upewnienia bo tak dziwnie zwykle ksero.
      • Gość: gajek:) Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: 83.2.53.* 26.06.07, 23:55
        A na jakie kierunki się wybieracie na AMG????:)
        • Gość: Chirurg999 Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: 83.16.171.* 27.06.07, 12:51
          ja aplikuje na lekarski ale dopiero dzis rano zaplacilem i wyslalem
          dokumenty :D dobrze ze nie trzymaja sie sztywno zadeklarowanych terminów ...:)
    • Gość: Kama;) Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.07, 14:44
      dzisiaj dostalam maila z rektoratu-wystarczy zwykle ksero;)ja złozylam na
      lek,stome,farme i analityke:)bardzo mi zalezy na GD;)Najpiekniejsze miasto w
      Polsce;)Pozdrowionka z Zielonej Góry;)
      • Gość: Mina Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.pro-internet.pl 27.06.07, 14:47
        A ja jestem z Gdańska i niby też złożyłam tam papiery, ale bardziej zalezy mi
        na Bydgoszczy, poziom tam jest wyższy, chciałabym się trochę usamodzielnić.
        Gdańsk wcale nie jest taki piękny..... wole Wrocław, czy Kraków
    • Gość: nat881 Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.jutra.pl 27.06.07, 16:12
      W bydgoszczy jest wyzszy poziom?! mi sie wydaje ze raczej w gdansku,powiedz na
      jakiej podstawie oceniasz? ja zlozylam podanie i do bydgoszcy i do gdanska,
      ubolewam nad tym ze w bydgoszczy nie ma stomy bo bym sie nie zastanawiala ;)
    • Gość: Kama Re: Wazne pytanie!! am gdansk IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.06.07, 17:00
      czy mozna gdzies odszukac informacje na temat ilosci kandydatów na poszzcegolne
      wydzialy AMG?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka