akmaster 29.06.07, 19:17 Kto idzie i ile miał pkt. Ja miałem ang. roz. 47% i gegra roz. 74%. Jak myślicie jest jakaś nadzieja?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ekonomista Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:59 Nadzieja zawsze jest ;) Moje wyniki: ang rozszerz 70 % matma rozszerz 84 % Chce sie dostać na wydział informatyki i gospodarki elektronicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonomista Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 21:14 Chętni na AE Poznań, wpisujcie swoje wyniki i preferowany wydział, to zobaczymy jak wygląda sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiont Re: AE w Poznaniu IP: *.komputersat.pl 29.06.07, 21:25 szczerze watpie, w tamtym roku trzeba bylo miec troche lepsze wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
queenet Re: AE w Poznaniu 29.06.07, 21:35 w zeszłym roku ang rozszerz 70 % matma rozszerz 84 % by wystarczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
africatwin2 Re: AE w Poznaniu 29.06.07, 21:45 Niemiecki 70% i geografia 82%, oba na rozszerzonym, a skladam na wydzial zarzadzania, chod nie wiem czy czasem nie wybrac AE we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusia Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:31 angielski rozszerzony 70% i geografia rozszerzona 58% i raczej sie nie uda ale mialam chociaz nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehee Re: AE w Poznaniu IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.06.07, 22:39 angol R 96, gegra R 90 :D ale mam inne plany więc nie bierzcie mnie pod uwagę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
gnacio1 Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 16:57 moje wyniki to: matma roz 82 ang roz 57 goegr roz 62 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AE w Poznaniu IP: *.globalconnect.pl 30.06.07, 16:38 zarzadzanie albo ekonomia 85% geografia roz i 86% angielski roz i nie wiem czy wystarczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amrita Re: AE w Poznaniu IP: 212.191.172.* 30.06.07, 21:26 A JA ang 95 i mat 80 i wiem ze wystarczy. problem w tym ze wole wawe :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panek i Pudzian Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:54 O kurXX! Hehehh Ja nie będę się chwalił.. ale moje wyniki są do dupy a też tam chciałem próbować ale widze że nie mam szans na maksa :) Polski podstawowy 73 Angislki rozszerzony 51 Gera rozszerzona 42 Nie dostane sie na żadne dzienne studia :) Zajebiście. Pozdr, Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: 195.205.202.* 01.07.07, 00:06 Nie trać nadziei.Złóż dokumenty, a jak się nie uda to od razu składaj podanie o przyjęcie na zwolnione miejsce. Sytuacja się zmienia jak po wynikach rezygnują osoby, które dostały się na inne uczelnie. Spróbuj bo warto.Wiem coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panek i PUdzian Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:28 Właściwie to nie wiem czy chciałaś/eś mnie pocieszyć czy Kasie- twórczynie postu. W każdym razie dziękI :) Ja i tak wiare trace jak czytam narzekania i zwątpienia ludzi że nigdzie się nie dostaną.. a pisząc swoje wyniki wspominają o 70-80 procentach z poziomu rozszerzonego...... Dajcie se luz macie świetne wyniki. Z całym szacunkeim ale ja jako szary człowieczek który równie szaro zdał maturke to wyrażam swoją skromną nadzieję że takich świetnych umyslów było w tym roku OBY JAK NAJMNIEJ!!!!!!!!!! Kto ZA? Kto przeciw? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2xP Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 00:29 poprawka -Kasia nie jest twórczynią postu tylko ten mistrz na literke A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatja Re: AE w Poznaniu IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.07, 16:30 angol roz 98% gegra roz 77% jasne ze starczy bo mam 176 punktow na 200 kto sie dostanie jak nie ja?:P Odpowiedz Link Zgłoś
queenet Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 01:29 wystarczy :P Ale jeśli ktoś nie zdawał rozszerzonej matematyki (lub nawet podstawowej), a chce przejść na pierwszym roku matme z Matłoką albo Statystykę z Paradyszem (niegdyś na II) albo Badania Operacyjne (na III) w zależności od specjalizacji- to już nie wiem czy dobrze robi wybierając AE :P Odpowiedz Link Zgłoś
queenet Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 01:29 to co napisałam powyżej dotyczy wypowiedzi "zarzadzanie albo ekonomia 85% geografia roz i 86% angielski roz i nie wiem czy wystarczy :P" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AE w Poznaniu IP: *.globalconnect.pl 01.07.07, 01:54 zdaje sobie sprawe że matmę trochę olałam a w sumie nie zdawałam jej tylko dlatego że nie musiałam :P 3 lata w klasie z rozszerzoną matmą to chyba coś mi w głowie zostało (oby! ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AE w Poznaniu IP: *.globalconnect.pl 01.07.07, 01:55 a statystyka fajna była ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2xP Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 02:33 queenet nie podkręcaj jazdy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika ;) Re: AE w Poznaniu IP: *.satfilm.net.pl 01.07.07, 10:27 a 69 niemiecki rozszerzony i 68 mata rozszerzona?moze jako ostatnią przyjmą?:P nadzieja matką głupich ale każdą matke trzeba kochać..... ehhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akmaster Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:34 Jednakże mało osób zdawało maturę rozszerzoną z języków. Może jest jakaś szansa. Co prawda pogodziłem się z porażką, ale dostanie się byłoby wielkim zaskoczeniem. Jeśli możecie piszcie dalej jakie macie wyniki i na jaki wydział składacie. Zobaczymy przynajmniej czy warto wydać te 85zł. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: AE w Poznaniu IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.07, 12:13 ja mialam z angola rozszerzonego 78% i z matmy rozszerzonej 88% i wybieram sie na WE. gdyby prog w tym roku byl taki sam jak w zeszlym, to niemialabym problemu, jednak mam niemale obawy co do tego i do tego 10. lipca chyba nie dozyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matuzalem88 Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 16:27 Też zastanawiałem się nad AE, ale po wynikach straciłem nadzieje. 41 z rozszerzonego angola sprowadziło mnie na ziemie. Dobrze, że chociaż historia mi poszła (78% roz.). Mimo to cały czas zatanawiam się czy jednak nie spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: AE w Poznaniu IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 16:36 sprobowac zawsze warto, ja w zeszlym rok z angola mialam 70 a z gegry 86 i dostalam sie bez problemu. Wydaje mi sie, ze prog w tym roku moze spasc pare punktow, wiekszosc ludkow mimo wszystko zostala przy zdawaniu tylko poziomu podstawowego. w zeszlym roku i na ekonomie i na zarzadzanie prog wyniosl 150, w tym moze spadnie do 145-140:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denijs Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:43 A wg jakiego wzoru liczone są na AE punkty rekrutacyjne??? Gdzieś to widziałem, ale teraz nie moge znaleźć, a chętnie bym porównał sobie z zeszłorocznym progiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.07.07, 21:09 przelicznik 0,4xpoziom podstawowy i 0,6x poziom rozszerzony Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 21:16 a ktoś już sie może rejestrował? bo zastanawiałam się czy w miejscu gdzie trzeba podać wyniki wpisywać ile miałam z poziomu podstawowego (to co na świadectwie jest) jeśli tylko rozszerzony zdawałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.07.07, 21:19 Ja się rejestrowałam i wpisałam, bo to też jest brane pod uwagę przy obliczaniu punktów rekrutacyjnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 21:30 no to też dopiszę ;) lepiej mieć wpisane nawet jesli się okaże, że nie potrzebne było ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denijs Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:35 Wielkie dzięki!!! Policzyłem właśnie i wyszło mi 165pkt Odpowiedz Link Zgłoś
africatwin2 Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 21:44 tylko ze tam jest napisane, ze: "Uwaga: w przypadku niezdawania egzaminu na którymś z poziomów należy wpisać 'X'" no wiec wydaje mi sie, ze osoba ktora zdawala rozszerzony wpisuje X w okienku z podstawowym.. Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: AE w Poznaniu 01.07.07, 21:46 no właśnie tak miałam i teraz już nie wiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: *.cable.wsm.wielun.pl 01.07.07, 21:51 Ale tam jest napisane żeby wpisać jakie wyniki się uzyskało na maturze według świadectwa i wpisanie pewnej punktacji na poziomie podstawowym nie jest przecież kłamstwem, bo przepisujemy to, co jest na naszym świadectwie dojrzałości, więc według mnie nie zaszkodzi wpisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:39 a jaki rok temu był próg na stosunki międzynarodowe? trza tam mieć rozsz język obcy i np rozsz histe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: *.cable.wsm.wielun.pl 02.07.07, 16:07 Z tego co czytałam to w zeszłym roku na Wydział Ekonomii i Wydział Zarządzania próg punktowy wyniósł 150, a na Wydział Towaroznawstwa chyba 110 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
skuba88 Re: AE w Poznaniu 02.07.07, 16:31 Ja mam: 58% z mat rozsz., 90% z ang rozsz. i nadzieję. Acha, no i składam na czystą ekonomię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: AE w Poznaniu IP: 80.53.176.* 02.07.07, 20:29 ja mialam 92%z ang roz i 90% z his mysle ze sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: AE w Poznaniu IP: 80.53.176.* 02.07.07, 20:30 85% z ang roz i 90% z geografia mam nadzieje ze wystraczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia25021 Re: AE w Poznaniu IP: *.zaodrze.punkt.pl 02.07.07, 21:15 a geografia roz. ? jesli tak to napewno masz szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
akmaster Re: AE w Poznaniu 03.07.07, 15:58 A wiecie może coś o ekonometrii na AE. Słyszałem że bardzo trudne studia i że wydział jest dopiero pierwszy rok. Wiecie coś więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
pulsifer Re: AE w Poznaniu 03.07.07, 16:03 a właśnie, ktoś z Was się orientuje, czy w jakikolwiek sposób można sprawdzić, czy wpłynęła opłata rekrutacyjna? bo jakby gdzieś zaginęła w akcji, to chyba szlag by mnie trafił >< Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: AE w Poznaniu 04.07.07, 17:34 no właśnie też tego szukałam i chyba po prostu nie można spawdzić :P Odpowiedz Link Zgłoś
pulsifer Re: AE w Poznaniu 04.07.07, 21:07 buku święty... to o tym, że przykładowa opłata nie dotarła, nieszczęśnicy dowiedzą się dopiero w dniu ogłoszenia wyników? ;P w ogóle AE ma poważną krechę za brak gotowych druczków do opłat. jednak jestem wygodną bestią i wolałbym mieć wszystko podane jak na tacy, wydrukować, pójść zapłacić i potem wrazie czego zwalić winę na uczelnię a nie na swój błąd przy wypełnianiu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: AE w Poznaniu 04.07.07, 21:28 no dowiemy się 10 lipca czy w ogóle brali nas pod uwagę podczas rekrutacji xD ja przez neta wszystko załatwiłam, więc naprawdę nie mam pojęcia co musiałoby się stać żeby ta kasa nie doszła :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: *.cable.wsm.wielun.pl 04.07.07, 23:11 Nawet tak nie żartujcie!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: AE w Poznaniu IP: *.san.airbites.pl 05.07.07, 10:38 A co z wydziałem Gospodarka międzynarodowa ? składa tam ktoś papiery? jaki był w tamtym roku prób pkt ? mi wychodzi 151,8. Napiszcie co sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: AE w Poznaniu IP: *.cable.wsm.wielun.pl 05.07.07, 11:38 W zeszłym roku nie było chyba takiego wydziału, ale z Twoim wynikiem na pewno byś się rok temu dostała. Ja czytałam tutaj: miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4288737.html , że na Wydział Gospodarki Międzynarodowej jest 5 osób na jedno miejsce jak na razie. Ja składam na Wydział Ekonomii, a tam jest czterech chętnych na jedno miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka;)) Re: AE w Poznaniu IP: *.serv-net.pl 05.07.07, 14:05 A kto składa na towaroznawstwo??;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyska Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 17:26 ja złożyłam na trzy wydziały: ekonomię (rach i fin), zarządzanie i towaroznastwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia o której wyniki??? ;) IP: *.globalconnect.pl 10.07.07, 14:03 jw ktoś się orientuje?? bo na stronie AE NIC nie ma na ten temat :> Odpowiedz Link Zgłoś
queenet dzisiaj... 10.07.07, 14:27 Wywieszone w gmachu głównym AE: po 15 W internecie: około 17, lub dopiero jutro. Progi baardzo wstępnie WZ 130 WE 140 WGM 152 Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: dzisiaj... 10.07.07, 14:56 oo dzięki bardzo :) czyli pewnie dopiero jutro się dowiem :> jakieś niskie te progi bardzo wstępne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
queenet Re: AE w Poznaniu 10.07.07, 15:03 są już wyniki na stronie internetowej. Faktycznie... niskie te progi :))) Na WZ na pewno 130. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyska Re: AE w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:21 dostałam sie na wszystkie wydziały na które składałam (zarz, ekonomia, tow) no i teraz jest problem co wybrac, na pewno odpada ekonomia, wzielam ja na wszelki wypadek (choc co ciekawe z tych trzech tam był najwyższy próg:)) no i: towaroznastwo czy zarządzanie?? na towaroznastwie zainteresował mnie menedżer produktu, na zarządzaniu zaś handel i mark/kom w biznesie/ logistyka. Co radzicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
suzumi Re: AE w Poznaniu 10.07.07, 15:53 moim zdaniem zarządzanie ;) jak tak to się spotkamy w październiku ^^ Odpowiedz Link Zgłoś