Dodaj do ulubionych

rekrutacja na UWR

30.06.07, 23:18
Mam pytanie: jakie dokumenty trzeba przeslac do 3 lipca na UWr???
Prosze o pomoc, bo informacje na stronie UWr nie sa dla mnie w zupelnosci jasne.
Z goy dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 23:21
      wiesz co?
      tak szczerze mówiąc to ja tez składam tam podanie ale nie mam zielonego pojęcia
      co trzeba potem doniesć
      wiem tylko, ze kopie dowodu osobistego, wyniki matur i zaswiadczeie lekarskie
      • Gość: Rensenberink Re: rekrutacja na UWR IP: 213.199.253.* 30.06.07, 23:43
        Na UWR jest rerkutacja internetowa,dopiero jesli wstepnie cie przyjma wysyłasz
        im dokumenty itp :)
        • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 00:02
          dzieki :)
          czyli po 12 lipca... ufff
          bo tam tak zagmatwali, zamiast napisac prosto i czytelnie zagubionego maturzysty :)
          • goska_samoska Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 00:06
            12 lipca jest I lista osób zakwalifikowanych i wtedy należy donosic na wydzialy
            wszystkie potrzebne dokumenty ;) (oczywiście jeśli znajdziesz sie na liście)
      • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 00:05
        jak juz zrozumialam, to jesli cie zakwalifikuja to po 12 lipca do 19 wyylasz im
        komplet dokumentow:

a) oryginał lub odpis świadectwa dojrzałości,

b) podanie wydrukowane z systemu IRKa i podpisany przez kandydata w terminie
        rejestracji internetowej na poszczególne kierunki studiów (opcja: druk podania)

c) kserokopię dowodu osobistego lub innego dokumentu potwierdzającego
        tożsamość kandydata na studia,

d) orzeczenie lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań u kandydata do
        studiowania na danym kierunku,

f) 3 fotografie zgodne z wymaganiami stosowanymi przy wydawaniu dowodów
        osobistych,

ale ciezko mi bylo do tego dojsc :)

do 3lipca trza wplacic oplate rekrutacyjna i wkleic zdjecie na swoim koncie no i
        wybrac kierunki :)
        • Gość: Rensenberink Re: rekrutacja na UWR IP: 213.199.253.* 01.07.07, 00:11
          Dokładnie :)Tylko zastanawiam sie czy kasa ktora wysłałęm dzis poczta dotrze do
          3 lipca?Czy liczy sie data wysłania czy data odbioory?
          • goska_samoska Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 00:14
            liczy sie data wysyłki
            wie bedzie dobrze ;)
            • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 00:17
              a ja czytalam ze jak nie dojdzie do konca rejestracji to jest ona
              niepotwierdzona. i na kazdej stronie odradzaja wysylanie pieniedzy przekazem
              pocztowym, tylko bankowym lub internetowym. ale powinno dojsc, bo do 3 lipca
              jeszcze poniedzialek i wtorek do polnocy :)
              • Gość: owa Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:30
                jak zwykle wszystko na ostatnią chwile ..
                ehhh
          • histerykmaturzysta Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 20:49
            Racja. Strasznie to zagmatwali. Na szczęście zorientowałem się o co chodzi, ale nie byłem pewny - dobrze, że mnie utwierdziliście w pewności...

A ten wymóg ze zdjęciem do 3 lipca, to ich chyba popieprzyło. Będę musiał teraz latać ze zdjęciem i skanować :/.
        • Gość: mateusz Re: rekrutacja na UWR IP: 83.168.106.* 01.07.07, 00:13
          Mnie sie wydaje z to podanie wydrukowane trzeba im wyslac do 3 lipca...ale moge
          sie mylic..bo w sumie jaki jest sens wysylania podania jesli juz jestes na
          liscie....
          • goska_samoska Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 00:15
            nom, sens to jakiś pewnie mui być, bo pisałam do UWr maila i odpowiedzieli mi,
            że wszystkie dokumenty dostarcza się po zakwalifikowaniu się na studia
          • Gość: qwertty Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 00:15
            na uj trzeba wyslac podanie do konca rejestracji, ktora konczy sie 10 lipca, ale
            w toruniu i np w poznaniu nie trzeba nic wysylac, az sie nie zakwalifikujesz...
            • goska_samoska Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 00:17
              to jest część tego maila, którego dostałam z uczelni

"Dokumenty dostarcza się na konkretne wydziały lub do Działu Nauczania (dane
              teleadresowe na stronie Uczelni w ?strukturze?) z dotrzymaniem terminów
              podanych w informatorze na studia, tj. w cišgu 7 dni od daty ogłoszenia listy
              zakwalifikowanych."
              • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 00:20
                tez to takie jasne, ze ho ho. mogli napisac ze nalezy dostarczyc w konnkretnych
                terminach, a tu znowu jakas regulkowa forma :/
                ta strona UWr to jeden wielki balagan.
                ale dzieki za odpowiedz, bo juz przyszykowalam mame zeby jechala w poniedzialek
                do wroclawia, bo ja siedze na wyspach i rozgryzam te szyfry UWr, a ona sie
                denerwuje, ze nie zalatwi czegos.
                pozdrawiam :)
              • Gość: lola...88 Re: rekrutacja na UWR IP: *.zaodrze.punkt.pl 01.07.07, 00:21
                a myslicie ze fote ktorą juz im wyslalam bede mogla pozniej edytowac, bo chyba
                zrobie nowe foty.. :P wiecie moze czy fotki do dowodu maja jakis jeden
                standardowy rozmiar ? bo mam jeden komplet zdjec z odkrytym uchem itp. ale
                wydaja mi sie, że jakies male są ...
        • Gość: jaaaaa Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:38
          a o co chodzi z tym podaniem, bo ja nadal nie rozumiem:( czy mam je wydrukować
          już teraz a zawieźć dopiero po 12 lipca?? prosze o odp.
    • Gość: kasia88-88 Re: rekrutacja na UWR IP: *.zaodrze.punkt.pl 01.07.07, 00:25
      a jak wysle kase przelewem rano w pon to czy zdąży dojść ? to w końcu 3 lipiec :
      (
      • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 00:31
        3 lipca jest we wtorek :)
        mozna zaryzykowac :D
      • Gość: mateusz Re: rekrutacja na UWR IP: 83.168.106.* 01.07.07, 00:43
        Dojdzie bez problemu....przeciez przelewy ida w najgorszym wypadku 24h...:P:P
        przynajmniej mi sie jeszcze nie przytrafilo by szedl dluzej...
        • Gość: misia Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:37
          >przeciez przelewy ida w najgorszym wypadku 24h...:

Oj, chyba raczej nieeee
          • Gość: radioheadka Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 12:33
            oj chyba taaaak
            (majac na mysli przelewy internetowe)
            • dadziaa Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 12:51
              radioheadka, ale skad wziasc potweirdzenie przelewu na papierze, jesli robisz
              internetowy przelew ?
              • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 14:10
                a po ci ci potwerdzenie? wazne zeby do 3 lipca dotarly na UWr i zadnego
                potwoerdzenia nie trzeba :)
              • Gość: radioheadka Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:25
                a drukarke masz:P???

nie wiem, zalezy w jakim banku masz konto, u mnie mozna drujkowac potwierdzenia;)
                • Gość: shk Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 14:42
                  ja tez zamierzam dopiero dzisiaj wplacic! ;/ prosze powiedzcie mi gdzie wkleic
                  to zdjecie?? dzisiaj neidziela wiec zadzwonic nei moge;/
                  • lee_la Re: rekrutacja na UWR 01.07.07, 15:08
                    tam jest cos takiego na stronie glownej jak sie zalogujesz...edytuj swoje
                    zdjecie legitymacyjne czy cos takiego więc tam wchodzisz i dajesz zdjecie
                    powinno sie od razu ( to znaczy po chwili) pokazac na stronie, ja mam tylko
                    nadzieje ze mozna je pozniej jak cos zmienic heheh;p :)
    • Gość: lola...88 Re: rekrutacja na UWR IP: *.zaodrze.punkt.pl 01.07.07, 18:39
      a co z tym wydrukiem podania ? keidy go zawozimy ? po ogłsozneiu list
      przyjętych ? bo np. na AE musze jechac teraz....
      • Gość: lola Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:32
        czy ktos to wie?
        • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 20:44
          ) oryginał lub odpis świadectwa dojrzałości,

b) podanie wydrukowane z systemu IRKa i podpisany przez kandydata w terminie
          rejestracji internetowej na poszczególne kierunki studiów (opcja: druk podania)

c) kserokopię dowodu osobistego lub innego dokumentu potwierdzającego
          tożsamość kandydata na studia,

d) orzeczenie lekarskie stwierdzające brak przeciwwskazań u kandydata do
          studiowania na danym kierunku,

f) 3 fotografie zgodne z wymaganiami stosowanymi przy wydawaniu dowodów
          osobistych,

te dokumenty dostarczamy po zakwalifikowaniun sie. jest tu tez wymienione
          podanie, czyli nie trzeba nic dostarczac.
          ale moze sie myle/?????? kurde niech ktos to odpowie raz jeszcze WIELKIMI
          LITERAMI...
      • Gość: ssak Re: rekrutacja na UWR IP: *.tktelekom.pl 01.07.07, 20:43
        z tego co wiem to zawozisz dopiero wszystko jak cie przyjmą! po ogloszeniu
        listy, i z tego co wiem to na AE tez jest tak...
    • Gość: mionika pomoże ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:43
      czy da mi ktoś linka do strony internetowej rejestracji8, gdzie jest
      wyszczególnione to jakie dokumenty należy dostarczyć w przypaku dostania się na
      UWr, .

to było gdzieś przy inter.rejestracji ale teraz szukam tego i szukam ale nie
      mogę znaleźć.
      • Gość: ssak Re: pomoże ktoś? IP: *.tktelekom.pl 01.07.07, 20:45
        www.uni.wroc.pl/!nowastrona/index.php?sec=news&id=458
        Bodajze strona 6! powodzenia
      • mrts Re: pomoże ktoś? 01.07.07, 20:46
        Wejdź na swoje konto i tam na górze jest chyba "Pomoc", a potem "Rekrutacja".
        Udało mi się to znaleźć po jakimś czasie ;p
      • Gość: qwerty12326 Re: pomoże ktoś? IP: *.ipt.aol.com 01.07.07, 20:47
        irka.uni.wroc.pl/pomoc.php?op=inc&file=rekrutacja
        • Gość: monika Re: pomoże ktoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 20:57
          o kurde-mol!
          ale wy jesteście super-extra-fantastyczni!

to jest włąśnei to!!!!!!!!!

dziękuję!
    • Gość: dagmara Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:03
      a jak wypełniamy tę rejestracje interenetową, to muimy wpisać wartości
      procentowe jakie uzystaliśmy ze wswzystkich zdawnych przez nas przedmiotów?
      czy tylko z tych które są brane pod uwagę przy rejestracji?
      • Gość: zimnokrwista Re: rekrutacja na UWR IP: 80.54.14.* 02.07.07, 07:50
        druknełam przelew, kiedy bylam zarejestrowana na politologie. zmienilam na
        dziennikarstwo i co, przelew nie bedzie wazny? na uam dopiero po wpłynieciu
        opłaty przyznaje sie jej odp. kierunek;/
        • Gość: Dadziaa Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 11:00
          Na UWrc tez jet tajkie coś ze sie przyznaje. tylko faktycznie na blankiecie sa
          juz wstepne zapisy. tez mnie to zastanawia,..
          • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 02.07.07, 15:44
            ale po co wam potwierdzenie wplaty? przeciez nie trzeba tego im wysylac!
    • Gość: jaaaa Re: rekrutacja na UWR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:40
      zawoził ktoś już podanie?? bo mi powiedziel, że trzeba to zrobić dopiero po
      ogłoszeniu list zakwalfikowanych, a teraz ktoś mi powiedzial że należało to
      zrobic do dzisiaj...HELP!!!!!
      • Gość: terapia_szokowa Re: rekrutacja na UWR IP: 212.127.95.* 03.07.07, 20:00
        Podanie zawozisz dopiero po ogłoszeniu listy zakwalifikowanych. Natomiast inne
        pytanie mnie nurtuje: podanie to mam mieć podpisane w terminie rejestracji
        internetowej... czyli do dzisiaj. Nie wiem, jak jest tego "głębszy sens" i to
        chyba nie jest takie istotne. Chodzi o to, czy:
        - mogę je wydrukować mimo tego, że nie mam potwierdzenia dojścia wpłaty (tzn.
        interesuje mnie, czy na podaniu jest jakaś wzmianka o tym, że "opłata (nie)
        zostałą uiszczona" lub coś w tym stylu)
        -czy opcja wydrukowania podania nie zostaje zablokowana po jej jednorazowym
        wykorzystaniu...?
        Będzie ktos tak miły i zapali światło nad ciemną istotą? ;P
        • Gość: Z Wrocka Re: rekrutacja na UWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:35
          Podanie można sobie wydrukować dowolną ilość razy i nic się nie blokuje. Sam
          drukowałem trzy razy, bo mi drukarka papier gniotła. Miałem inny dylemat: czy
          drukować na dwóch stronach jednej kartki czy też na na dwóch kartkach a potem
          spiąć. W rezultacie wydrukowałem w dwóch wersjach i zaniosę tę odpowiednią.
          Kurczę, znowu czekanie...
          • Gość: qwerty12326 Re: rekrutacja na UWR IP: *.ipt.aol.com 04.07.07, 16:24
            estetyczniej wyglada na dwoch kartkach :)
            • Gość: mani Re: rekrutacja na UWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:55
              A mnie się tak jakoś wydaje, że jeżeli bedziesz miał/miała odpowiednią ilośc
              punktów, to przyjmą Cię bez znaczenia, na ilu kartkach wydrukowane jest:)
              Spokoju, sobie i Wam, życzę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka