v_i_v_v_v_a 03.07.07, 18:12 bo mi dalej nie i sie denerwuje tym troszke:( wyslalam papierzyska w sobote:/ myslicie ze cos jest nie tak?? kiedy Wy wylaliscie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:12 o, nie zauwazylam ze jest podobny watek.. ale troche inny:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.kolornet.pl 03.07.07, 18:14 viva co zostawilas na UJ? Podanie, kwitek, kopie swiadectwa? Odpowiedz Link Zgłoś
v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:28 wyslalam tylko podanie ERK. moja mama w zeszlym roku zajmowala sie rekrutacja na psychologie na uj wiec wie co i jak:) a potwierdzili Ci?? Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:30 Ja zanoiosłam dzisiaj podania osobiście i zapłaciłam za jeden kierunek. Za pozostałe dwa płacę jutro. Myślę, że potwierdzać będą do 10 lipca ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:31 daj znac jak Ci potwierdza:P Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:42 Też daj znac, jak Tobie potwierdzą ;D Przez to czekanie zaczynam we wszystko wątpić o_0 Odpowiedz Link Zgłoś
v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:47 ja tez watpie:/ mam nadzieje ze poczta nie posiala gdzies moich podan:( Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:49 Ja tam już wątpie w swoje dostanie się na studia raczej :p O podanie i wpłatę nie ma się co martwić. Jak Ci coś zgubią, to się aferę zrobi i już ; >> Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:01 Chyba setny raz to piszę, ale dobra, ktoś musi robić za informację UJ. Podanie zaniosłam osobiście wczoraj. Pieniądze wysłałam w piątek. Nie mam potwierdzenia. Potwierdzenia będą dopiero pod koniec tygodnia albo jeszcze poźniej, bo bank, w którym UJ ma konto wtedy wyśle im jakieś papiery ile dzieciaków i na jakie kierunki wpłaciły im pieniądze i oni dopiero wtedy w systemie ERK to wpiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:15 Pieniądze wysłałam 2.07,potwierdzenie 3.07!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:16 Co? Chyba masz starą maturę. A na jaki wydział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:18 2007.prawo.poważnie.Mama Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:22 Hmm może na prawie jest inaczej... ale to dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:26 Sama byłam mile zaskoczona.Mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:28 jedyne wyjście, żeby zweryfikować to co pisze mama (o ile to nie jest kolejny bajer vel prowokacja vel doprowadzenie do wkurwu pozostałych czytelników :D ) to sprawdzanie swoich kont codziennie i wpisanie na forum kiedy nam potwierdzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.autocom.pl 03.07.07, 19:27 a dlaczego dziwne..?? tez tak zrobilam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.autocom.pl 03.07.07, 19:28 aha. nie potwierdzili mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:28 No to jest takich więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ironic Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:37 potwierdzili mi na filologii romańskiej. i wpłatę i podanie, wysyłałam wszystko w sobotę. Ale np. z psychologii jeszcze nie raczyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.telkonet.pl 03.07.07, 19:48 wpłatę wpłaciłam w BPH wczoraj i wieczorem miałam na koncie odnotowane sumę wpłat, a podanie jutro zaniosę osobiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:51 Płaciłam na poczcie. Czy to znaczy, że mój przelew będzie szedł dłużej, niż gdybym wpłaciła w banku? Jeśli tak, to o ile dłużej? ^^" Weszłam dzisiaj do banku z chęcią zapłaty, ale jakoś tam niemrawo było, więc poszłam na pocztę i tam wpłaciłam ; >> Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:53 Ja też na poczcie wpłaciłam! To dlatego potiwrdzą nam dopiero pod koniec tygodnia. A ludziom z banku wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
chanson_de_geste Re: Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:54 A to spoko loko i toka koka ;D Ludziom z allegro moje wpłaty zawsze dochodziły jak płaciłam na poczcie xD Odpowiedz Link Zgłoś
lek_na_sraczke Re: Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:57 Ja jak coś to mam kwity z poczty i jeszcze ksera tych kwitów :D Więc jak moja rejestracja nie potwierdzi się zanim wywieszą listę przyjętych, pójdę tam, powiem co będę mieć do powiedzenia i może nawet dzięki temu zostanę przyjęta bez względu na słabe punkty?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
afrikanka Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:53 Ja robiłam przelew internetem wczoraj i juz w ten sam dzień miałam potwierdzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek_666 Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 20:18 Mi też nie potwierdzili jeszcze studiów prawa i administracji,ale za to mam potwierdzenie politologii widzę,że problem jest obecny u innych wiec raczej pozostaje nam czekać dalej.Oby niedługo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
afrikanka Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 20:23 Ja teraz patrzę i mam potwierdzoną filologie hiszpańska i fil. ang. z niemieckim. A angielska jeszcze niepotwierdzona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.row.net.pl 03.07.07, 20:33 Na UJ pieniadze wysłałam przelewem wczoraj, dzisiaj mam juz potwierdzenie na obydwa kierunki :P tzn. pojawiły sie te opłaty na moim koncie, podanie wysłałam dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xander Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:36 Ja podobnie jak Założyciel tematu wpłaciłem pieniądze i wysłałem podanie w sobotę. W ERK jest już uwzględniona wpłata w zakładce "opłaty", jednak cała rejestracja nie jest potwierdzona, ma ktoś podobnie czy może ma już ktoś na prawie potwierdzoną całą rejestrację? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.telkonet.pl 03.07.07, 20:47 mam tak samo, opłata jest, a jutro zaniosę podanie, więc liczę że w okolicach piątku wszystko już bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:05 niepotwierdzona, plik podania dostępny potwierdź rejestrację - u mnie coś takiego jest napisane, a w opłatach mam -65 zł :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:50 Mi potwierdzili już na kulturoznawstwo międzynarodowe, na psychologię jeszcze nie, mimo że wszystkie papiery i wpłaty robiłem w jednym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.static.xcore.pl 03.07.07, 22:10 ja mam tak samo. Opłatą mi potwierdzili ale podania jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziubek_666 Re: UJ- potwierdzili Wam?? 04.07.07, 15:01 Rejestracja potwierdzona :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:02 u mnie tez juz potwierdzona :D:D:D:D ale najadlam sie strachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malow Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:05 ja mam potwierdzoną historie,a prawo jeszcze nie.Kase wpłaciłam i to odznaczyli a podania złozyłam dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:26 duzo ludzi dzis skladalo na prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stat Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:33 5 osób/miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malow Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:36 dosc sporo,ale dało sie przezyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.static.xcore.pl 04.07.07, 15:48 mi jeszcze nie potwierdzili na lekarski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.static.xcore.pl 04.07.07, 16:00 a jednak właśnie mi potwierdzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiasta Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: 80.54.200.* 04.07.07, 19:49 ciągle nie , zaczynam sie martwic ps. wysyłałam w pon , bank zach wbk ;/ ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm ew Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:57 co jesli niewyrazilam zgody na pobrnaie moich wynikow z matur od cke????????? jak to ejst???? uwzglednia mnie???aaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś