Dodaj do ulubionych

UJ- potwierdzili Wam??

03.07.07, 18:12
bo mi dalej nie i sie denerwuje tym troszke:( wyslalam papierzyska w sobote:/
myslicie ze cos jest nie tak?? kiedy Wy wylaliscie??
Obserwuj wątek
    • v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:12
      o, nie zauwazylam ze jest podobny watek.. ale troche inny:P
    • Gość: Lola Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.kolornet.pl 03.07.07, 18:14
      viva co zostawilas na UJ? Podanie, kwitek, kopie swiadectwa?
      • v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:28
        wyslalam tylko podanie ERK. moja mama w zeszlym roku zajmowala sie rekrutacja
        na psychologie na uj wiec wie co i jak:)
        a potwierdzili Ci??
    • chanson_de_geste Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:30
      Ja zanoiosłam dzisiaj podania osobiście i zapłaciłam za jeden kierunek.
      Za pozostałe dwa płacę jutro.

Myślę, że potwierdzać będą do 10 lipca ;))
      • v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:31
        daj znac jak Ci potwierdza:P
        • chanson_de_geste Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:42
          Też daj znac, jak Tobie potwierdzą ;D

Przez to czekanie zaczynam we wszystko wątpić o_0
          • v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:47
            ja tez watpie:/ mam nadzieje ze poczta nie posiala gdzies moich podan:(
            • chanson_de_geste Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 18:49
              Ja tam już wątpie w swoje dostanie się na studia raczej :p

O podanie i wpłatę nie ma się co martwić.
              Jak Ci coś zgubią, to się aferę zrobi i już ; >>
    • lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:01
      Chyba setny raz to piszę, ale dobra, ktoś musi robić za informację UJ.
      Podanie zaniosłam osobiście wczoraj. Pieniądze wysłałam w piątek. Nie mam
      potwierdzenia.
      Potwierdzenia będą dopiero pod koniec tygodnia albo jeszcze poźniej, bo bank, w
      którym UJ ma konto wtedy wyśle im jakieś papiery ile dzieciaków i na jakie
      kierunki wpłaciły im pieniądze i oni dopiero wtedy w systemie ERK to wpiszą.
      • Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:15
        Pieniądze wysłałam 2.07,potwierdzenie 3.07!!!
        • lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:16
          Co? Chyba masz starą maturę. A na jaki wydział?
          • Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:18
            2007.prawo.poważnie.Mama
            • lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:22
              Hmm może na prawie jest inaczej... ale to dziwne!
              • Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:26
                Sama byłam mile zaskoczona.Mama
                • Gość: de Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:28
                  jedyne wyjście, żeby zweryfikować to co pisze mama (o ile to nie jest kolejny
                  bajer vel prowokacja vel doprowadzenie do wkurwu pozostałych czytelników :D )
                  to sprawdzanie swoich kont codziennie i wpisanie na forum kiedy nam potwierdzą:)
              • Gość: alicja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.autocom.pl 03.07.07, 19:27
                a dlaczego dziwne..?? tez tak zrobilam!
                • Gość: alicja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.autocom.pl 03.07.07, 19:28
                  aha. nie potwierdzili mi:(
                • Gość: mama Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:28
                  No to jest takich więcej
    • Gość: ironic Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:37
      potwierdzili mi na filologii romańskiej. i wpłatę i podanie, wysyłałam wszystko
      w sobotę.
      Ale np. z psychologii jeszcze nie raczyli ;)
      • Gość: just Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.telkonet.pl 03.07.07, 19:48
        wpłatę wpłaciłam w BPH wczoraj i wieczorem miałam na koncie odnotowane sumę
        wpłat, a podanie jutro zaniosę osobiście:)
        • chanson_de_geste Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:51
          Płaciłam na poczcie.
          Czy to znaczy, że mój przelew będzie szedł dłużej, niż gdybym wpłaciła w banku?
          Jeśli tak, to o ile dłużej? ^^"

Weszłam dzisiaj do banku z chęcią zapłaty, ale jakoś tam niemrawo było,
          więc poszłam na pocztę i tam wpłaciłam ; >>
          • lek_na_sraczke Re: Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:53
            Ja też na poczcie wpłaciłam! To dlatego potiwrdzą nam dopiero pod koniec
            tygodnia.
            A ludziom z banku wcześniej.
            • chanson_de_geste Re: Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:54
              A to spoko loko i toka koka ;D

Ludziom z allegro moje wpłaty zawsze dochodziły jak płaciłam na poczcie xD
              • lek_na_sraczke Re: Wpłata na poczcie. 03.07.07, 19:57
                Ja jak coś to mam kwity z poczty i jeszcze ksera tych kwitów :D Więc jak moja
                rejestracja nie potwierdzi się zanim wywieszą listę przyjętych, pójdę tam,
                powiem co będę mieć do powiedzenia i może nawet dzięki temu zostanę przyjęta
                bez względu na słabe punkty?! :D
    • afrikanka Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 19:53
      Ja robiłam przelew internetem wczoraj i juz w ten sam dzień miałam potwierdzenie.
      • dziubek_666 Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 20:18
        Mi też nie potwierdzili jeszcze studiów prawa i administracji,ale za to mam
        potwierdzenie politologii widzę,że problem jest obecny u innych wiec raczej
        pozostaje nam czekać dalej.Oby niedługo ;D
      • afrikanka Re: UJ- potwierdzili Wam?? 03.07.07, 20:23
        Ja teraz patrzę i mam potwierdzoną filologie hiszpańska i fil. ang. z
        niemieckim. A angielska jeszcze niepotwierdzona.
    • Gość: ada Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.row.net.pl 03.07.07, 20:33
      Na UJ pieniadze wysłałam przelewem wczoraj, dzisiaj mam juz potwierdzenie na
      obydwa kierunki :P tzn. pojawiły sie te opłaty na moim koncie, podanie wysłałam
      dzisiaj
      • Gość: xander Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:36
        Ja podobnie jak Założyciel tematu wpłaciłem pieniądze i wysłałem podanie w
        sobotę. W ERK jest już uwzględniona wpłata w zakładce "opłaty", jednak cała
        rejestracja nie jest potwierdzona, ma ktoś podobnie czy może ma już ktoś na
        prawie potwierdzoną całą rejestrację? Pozdr.
        • Gość: just Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.telkonet.pl 03.07.07, 20:47
          mam tak samo, opłata jest, a jutro zaniosę podanie, więc liczę że w okolicach
          piątku wszystko już bedzie ok.
          • Gość: ... Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:05
            niepotwierdzona, plik podania dostępny potwierdź rejestrację - u mnie coś
            takiego jest napisane, a w opłatach mam -65 zł ://
            • Gość: gość Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 21:50
              Mi potwierdzili już na kulturoznawstwo międzynarodowe, na psychologię jeszcze nie, mimo że wszystkie papiery i wpłaty robiłem w jednym terminie
        • Gość: ja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.static.xcore.pl 03.07.07, 22:10
          ja mam tak samo. Opłatą mi potwierdzili ale podania jeszcze nie.
    • dziubek_666 Re: UJ- potwierdzili Wam?? 04.07.07, 15:01
      Rejestracja potwierdzona :D
      • Gość: Basia Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:02
        u mnie tez juz potwierdzona :D:D:D:D ale najadlam sie strachu...
        • Gość: malow Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:05
          ja mam potwierdzoną historie,a prawo jeszcze nie.Kase wpłaciłam i to odznaczyli
          a podania złozyłam dzis.
          • Gość: mmm Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:26
            duzo ludzi dzis skladalo na prawo?
            • Gość: stat Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:33
              5 osób/miejsce
            • Gość: malow Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:36
              dosc sporo,ale dało sie przezyc ;-)
              • Gość: ja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.static.xcore.pl 04.07.07, 15:48
                mi jeszcze nie potwierdzili na lekarski
                • Gość: ja Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.static.xcore.pl 04.07.07, 16:00
                  a jednak właśnie mi potwierdzili
    • v_i_v_v_v_a Re: UJ- potwierdzili Wam?? 04.07.07, 19:43
      up, prosze:)
      • Gość: niewiasta Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: 80.54.200.* 04.07.07, 19:49
        ciągle nie , zaczynam sie martwic
        ps. wysyłałam w pon , bank zach wbk ;/ ;((((
    • lek_na_sraczke Re: UJ- potwierdzili Wam?? 04.07.07, 20:19
      Potwierdzili mi.
      • Gość: hmmmmmm ew Re: UJ- potwierdzili Wam?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:57
        co jesli niewyrazilam zgody na pobrnaie moich wynikow z matur od cke?????????
        jak to ejst????
        uwzglednia mnie???aaaaaaaaaaaaaaaaa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka