Dodaj do ulubionych

KUL pedagogika

04.07.07, 12:44
Ktoś może sie wybiera?
Wiecie jakie są progi?
pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: N. Re: KUL pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 13:09
      rok temu próg był 59,7 - ale w tym roku niewątpliwie się obniży gdyż inaczej się
      liczy podstawową dla tych, którzy zdawali rozszerzony - no chyba że będzie
      jeszcze więcej kandydatów na miejsce niż w tamtym roku - było ponad 9 os/m. Ja
      się nie wybieram - no chyba, że na rozpoczęcie drugiego roku w październiku ;)
      bo już tam studiuję ten kierunek :)
      • Gość: tmk_88 Re: KUL pedagogika IP: *.bsk.vectranet.pl 04.07.07, 13:47
        kurde, ciezko bedzie :/
        9os na miejsce, sporo, myslalem ze bedzie latwiej
        Ale to nic wszystko sie okaze, a jak sie tam studiuje?
        • Gość: N. Re: KUL pedagogika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 14:01
          Spokojnie to nie jest wysoki próg, zresztą policz sobie punkty :) myślę, że próg
          będzie niższy. Studiuję się bardzo miło, ale jest trochę pracy, w sesji dużo
          egzaminów, w trakcie kolokwia, dużo prac do pisania , praktyka - jeśli wolisz
          mniej do roboty to wybierz się na UMCS ale jeśli chcesz więcej doświadczenia,
          zajęć tygodniowo i procesów wiedzotwórczych to wybierz KUL :) polecam jak
          najbardziej :) a jak już się dostaniesz to służę pomocą w skryptach itd. :)
          • Gość: tmk_88 Re: KUL pedagogika IP: *.bsk.vectranet.pl 04.07.07, 14:14
            a jednak moge sie obawiac, bo progu nie przekraczam, w sumie pkt mam 52,
            ajś, i co tu robic, bo narazie tylko tutaj skladalem...a to wszystko przez giertycha! ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka