Dodaj do ulubionych

Prezentacja

04.07.07, 21:59
Ja wiem, że do matury rok. Ale już szukam materiałów :P
Będę mieć pracę o reklamach, dlatego szukam czegoś w tym stylu:

www.patafian.pl/zwierzeta
www.patafian.pl/golab
www.patafian.pl/kozice
jak ktoś ma- to proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Prezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 22:01
      Moge z offtopem? sie mi przypomnialo: 'cholera, za tydzien prezentacja. Trzeba
      sie wziac do pisania..'. Taki system pracy odradzam:P
      • suzumi Re: Prezentacja 04.07.07, 22:43
        też można :P (80% ^^)
      • Gość: 33 Re: Prezentacja IP: *.net 05.07.07, 00:15
        a ja polecam.. ;P chociaż mój był bardziej ekstremalny.. "niedziela rano..
        przebudzenie... O KUR..! we wtorek ustny polski" w niedziele prezentacja
        powstała, w poniedziałek część multimedialna, a we wtorek 95% :D (w jednym z
        lepszych liceów w mieście)
    • Gość: teufelsbrut Re: Prezentacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 23:20
      Przepraszam ale po co ci te reklamy (te, które zamieściłaś w swoim poście)? Mam
      nadzieje, że nie chcesz tego pokazywać komisji... Wiesz, ja nie chce nic mówić
      ale to jest MATURA. Z własnego doświadczenia wiem, że wybierając taki a nie inny
      temat (z tzw. "mało ambitnych") lub przedstawiając go w sposób "mało ambitny"
      (mimo, iż nowatorski czy zabawny) można stracić troche punktów... Nie wiem, jaka
      jest Twoja szkoła. Ale moja komisja przekreśliła mnie już na wstępie. (mój temat
      dotyczył horrów:)

Radzę poważnie podchodzić do probmleu.
      Pozdrawiam i gratuluję samozaparcia w przygotowaniach do matury w wakacje
      (respect:P)
      • suzumi Re: Prezentacja 04.07.07, 23:43
        ja miałam o wampirach xD przynajmniej czegoś ciekawego komisja mogła
        posłuchać ;)
        • Gość: ....Ooo Re: Prezentacja IP: *.stk.vectranet.pl 04.07.07, 23:48
          ja na swojej prezentacji miałem reklame pepsi i Shakire jak ruszała bioderkami
          i piła z puszki hehe
          • Gość: Fermina Re: Prezentacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 00:03
            Tak tylko podpowiem, że komisji się zapewne spodoba jeżeli umieścisz w
            bibliografii (i oczywiśćie użyjesz) jakiejś fachowej literatury. Żebyś mogła
            sie oprzeć na jakiś poważnych książkach czy coś:)
            uśmiechu, F.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka