Dodaj do ulubionych

Wydział Nauk Biologicznych - UWr

11.07.07, 14:05
Wygląda na to, że wszyscy, którzy składali na Biologię lub Ochronę Środowiska
dostali już na swoich kontach wiadomość, czy się dostali, czy nie.
Jak poszło?

Ja się dostałam na Biologię, wyliczyli mi 150 pkt (-:
Czy są tu jacyś potencjalni współstudenci? ;>

Z poważaniem, lila.q ^.^
Obserwuj wątek
    • Gość: Majka Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 14:23
      Ja się nie dostałam na ochronę. I jeszcze wzięli mi źle obliczyli punkty. Jak
      sama sobie liczyłam to miałam 177 a oni napisali że mam 128. Nie wiecie czy to
      są już oficjalne wyniki czy do jutra jeszcze może się coś zmienić?
      • Gość: lila.q Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: 80.48.49.* 11.07.07, 14:58
        Poczekaj do jutra, jeśli nadal będzie wg Ciebie źle - zadzwoń :) Trzymam kciuki.
        • Gość: Majka Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:48
          Właśnie tak planowałam zrobić. A wie ktoś może gdzie mogę wyjaśnić sprawę z
          tymi punktami? Mam iść lub dzwonić do dziekanatu czy rekrutacja przeprowadzana
          jest gdzieś indziej?
          • Gość: Kikikoko Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:20
            No właśnie, mi wyliczyli ze mam 155 pkt. i napisali,że zostałam zakwalifikowana
            do kolejnego etapu rekrutacji, mam dostarczyć dokumenty. Ja chyba ciemna jakas
            jestem , ale czy to oznacza ze zostałam przyjęta? Bo np. dostałam też inna
            wiadomoćś dotycząca Ochrony środowiska, gdzie pisze - cytacik "zakwalifikowany
            nie oznacza przyjęty na studia, ostateczna decyzja o przyjęciu na studia
            zostanie podana do dnia 20-07-2007r." (to mi akurat wisi, bo na ochrone
            środowiska dostałam sie na Przyrodniczy) Takich jaj w wiadomości o kierunku
            biologia nie ma. Wiem namotałam ale mam nerwowy dzień, bo chyba czeka mnie
            truuudny wybór... Pozdraiwam!
            • mrts Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr 11.07.07, 19:22
              "Zakwalifikowany" - po polsku: "rusz tyłek, zawieź dokumenty" i wtedy pojawia
              się magiczne "przyjęty" :)

Dlatego tak - udało Ci się :)

Gratulacje :)
              • Gość: Kikikoko Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:47
                dzięki:) a więc, wyglada na to, że mnie przyjeli... ehhh teraz to dopiero mam
                orzech do zgryzienia...
                • Gość: malenka Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:03
                  prosze powiedzcie mi ile mam punktow ..skaldalam na biologie mam z biologii
                  87roz i pod89 chemia 50roz i 57podstawa poniewaz chyba zle punkty mi przeliczyli
                  niestety ::(((
                  • Gość: Majka Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:34
                    Na biologii sumowali punkty z biologii podstawowej i rozszerzonej więc masz w
                    sumie 176 punktów. A ile tobie policzyli?
    • Gość: morgana Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:11
      Mi przyszło że sie dostałam:) i sie bardzo ciesze. Mam pytanie, o co chodzi z tym kwestionariuszem który trzeba wypełnić? gdzie go znajde bo nigdzie go nie widze:/ a tak wogule czemu wypowiadają sie same dziewczyny, gdzie faceci? (wybaczcie mi ale spędziłam 3 lata w żeńskiej klasie i nie chce następnych pięciu:) )

Ale sie ciesze:):):)
      • Gość: shamrock Re: Wydział Nauk Biologicznych - UWr IP: 62.148.87.* 11.07.07, 23:04
        a ja chcialam na biotechnologie i nie dostalam zadnej wiadomosci jeszcze :( nie wiecie jak oni tam liczyli punkty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka