14.07.07, 07:48
Obserwuj wątek
    • alexxx88 Re: chemia UW 14.07.07, 07:51
      Mam pytanie wie ktoś może jaki był próg w tym roku na chemie???Ja zdawałam na
      rozszerzonym , wiadomo mialam troche mniej pkt niż ci którzy pisali podstawe,
      ale i tak jestem ostro w szoku...Nie wiem , mam nadzieje,że wszyscy sie wycofają...
      Dziwne uczucie...
      • Gość: muczacza Re: chemia UW IP: *.lanet.net.pl 14.07.07, 08:33
        ja sie dostalam a mialam 95% z rozszerzenia to jest 96% z podstawy i bylam 39 na
        liscie.
    • Gość: kk Re: chemia UW IP: *.2a.pl 14.07.07, 10:09
      Mi chemia rorz poszła na 80% z rozrz a jestem na 300 którejs pozycji! A wszyscy
      mowili ze na chemie banalnie sie dostac.
      • Gość: aga Re: chemia UW IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 10:15
        ja co prawda nie sklam na UW tylko do Łodzi ale jestem zaskoczona tym co
        piszecie. mnie tez wszyscy mowili ze na chemie bardzo latwo sie dostac. Na UŁ w
        zeszlym roku dostawaly sie osoby ktore ledwo uzyskaly 30% z rozszerzenia. Ja
        mam z rozszerzenia 67%, myslalam ze spokojnie sie dostane ale teraz juz sama
        nie wiem co myslec
        • alexxx88 Re: chemia UW 14.07.07, 14:05
          No ja tez właśnie miałam 69 z rozszerzonego, myslałam ze bez problemu a tu
          niespodzianka. Moze po prostu duzo osób składało z tylko podsawa chemii to mogli
          zdobyc wiecej % i dlatego próg poszedł w góre...mam nadzieje,że nie którzy
          składali tylko asekuracyjnie i sie wycofają....Powodzenia życze:)
          • Gość: aga Re: chemia UW IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 20:54
            Dzieki ja rowniez zycze powodzenia...ale dostalas sie gdzies juz??
            A to u was na UW nie mnoza rozszerzenia razy 2
            • Gość: alexxx88 Re: chemia UW IP: *.aster.pl 14.07.07, 21:14
              Jestem własnie w desperacji lekkiej , bo nigdzie gdzi złozyłam nie dostałam sie
              od razu...nie wiem byc moze zle oszacowałam swoje szanse ale znów przeciez
              zdałam nie najgorzej , jeszcze czekam na sggw...chemia miala byc swego rodzaju
              ewakuacją.. no ale cóż jak widać nie jest wcale....
              • Gość: aga Re: chemia UW IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 21:35
                Ja mysle ze sporo osób zrezygnuje z chemii bo traktuja ten kierunek jako koło
                ratunkowe więc mysle ze powinnas wskoczyc na ich miejsce....
                Ja tez jestem w szoku patrząc na te wyniki ponad 90%, z rozszerzenia, nie wiem
                skad ci ludzie sie wzieli...Ale wierze w to ze dla nas tez cos sie znajdzie
                tylko trzba byc cierpliwym (wiem wiem to nie jest takie latwe :D )
    • Gość: alicja Re: chemia UW IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 21:53
      czesc osob zlozyla pewnie na wszelki wypadek na chemie, gdyby nie dostali sie
      na medycyne, poczekajcie spokojnie na nastepne listy
    • Gość: Monia Re: chemia UW IP: *.chello.pl 15.07.07, 12:04
      a nie wiecie jak na uj-cie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka