alexxx88 Re: chemia UW 14.07.07, 07:51 Mam pytanie wie ktoś może jaki był próg w tym roku na chemie???Ja zdawałam na rozszerzonym , wiadomo mialam troche mniej pkt niż ci którzy pisali podstawe, ale i tak jestem ostro w szoku...Nie wiem , mam nadzieje,że wszyscy sie wycofają... Dziwne uczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muczacza Re: chemia UW IP: *.lanet.net.pl 14.07.07, 08:33 ja sie dostalam a mialam 95% z rozszerzenia to jest 96% z podstawy i bylam 39 na liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: chemia UW IP: *.2a.pl 14.07.07, 10:09 Mi chemia rorz poszła na 80% z rozrz a jestem na 300 którejs pozycji! A wszyscy mowili ze na chemie banalnie sie dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chemia UW IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 10:15 ja co prawda nie sklam na UW tylko do Łodzi ale jestem zaskoczona tym co piszecie. mnie tez wszyscy mowili ze na chemie bardzo latwo sie dostac. Na UŁ w zeszlym roku dostawaly sie osoby ktore ledwo uzyskaly 30% z rozszerzenia. Ja mam z rozszerzenia 67%, myslalam ze spokojnie sie dostane ale teraz juz sama nie wiem co myslec Odpowiedz Link Zgłoś
alexxx88 Re: chemia UW 14.07.07, 14:05 No ja tez właśnie miałam 69 z rozszerzonego, myslałam ze bez problemu a tu niespodzianka. Moze po prostu duzo osób składało z tylko podsawa chemii to mogli zdobyc wiecej % i dlatego próg poszedł w góre...mam nadzieje,że nie którzy składali tylko asekuracyjnie i sie wycofają....Powodzenia życze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chemia UW IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 20:54 Dzieki ja rowniez zycze powodzenia...ale dostalas sie gdzies juz?? A to u was na UW nie mnoza rozszerzenia razy 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexxx88 Re: chemia UW IP: *.aster.pl 14.07.07, 21:14 Jestem własnie w desperacji lekkiej , bo nigdzie gdzi złozyłam nie dostałam sie od razu...nie wiem byc moze zle oszacowałam swoje szanse ale znów przeciez zdałam nie najgorzej , jeszcze czekam na sggw...chemia miala byc swego rodzaju ewakuacją.. no ale cóż jak widać nie jest wcale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: chemia UW IP: *.toya.net.pl 14.07.07, 21:35 Ja mysle ze sporo osób zrezygnuje z chemii bo traktuja ten kierunek jako koło ratunkowe więc mysle ze powinnas wskoczyc na ich miejsce.... Ja tez jestem w szoku patrząc na te wyniki ponad 90%, z rozszerzenia, nie wiem skad ci ludzie sie wzieli...Ale wierze w to ze dla nas tez cos sie znajdzie tylko trzba byc cierpliwym (wiem wiem to nie jest takie latwe :D ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: chemia UW IP: *.asta-net.com.pl 14.07.07, 21:53 czesc osob zlozyla pewnie na wszelki wypadek na chemie, gdyby nie dostali sie na medycyne, poczekajcie spokojnie na nastepne listy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: chemia UW IP: *.chello.pl 15.07.07, 12:04 a nie wiecie jak na uj-cie? Odpowiedz Link Zgłoś