14.07.07, 10:41
hej :) jestem 368 na liscie rezerwowej na prawo, mysliscie ze mam jakies
szanse? orientujecie sie jakie dokumenty nalezy zlozyc i trzeba osobiscie czy
mozna wyslac poczta?
Obserwuj wątek
    • Gość: tajemnica Re: UKSW ! IP: *.rad.vectranet.pl 14.07.07, 11:32
      Zależy ile jest miejsc przewidzianych na prawo.. Ja jestem 143 na pedagogice, a
      miejsc jest 85, więc sznse są prawie żadne, bo musiałoby zrezygnować 58 osób,
      co jest nierealne. W takim przypadku nawet papierów nie wysyłam;) masz na
      stronie napisane jakie są wymagane dokumenty;P formularz,matura,3 zdjecia,kopia
      dowodu.Pozdrawiam i życzę powodzenia! :)
      • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 11:39
        a jesli ja jestem 800 na liscie rezerwowej to nie mam szans nawet na zaoczne
        czy wieczorowe? po co jest druga tura i dla kogo? i kiedy moge sie dowiedziec
        czy sie dostalam z listy rezerwowej? czemu na niektorych kierunkach jestem nie
        zakwalifikowana jesli jestem np. 1150 a na drugim na ktorym jestem na liscie
        rezerwowych 1100?
        • Gość: tajemnica Re: UKSW ! IP: *.rad.vectranet.pl 14.07.07, 11:51
          na zaoczne i wieczorowe chyba jest oddzielna rekrutacja później, albo w
          najbliższym czasie. Ale nie jestem pewna, więc odsyłam do strony;) Na zaoczne i
          wieczorowe moim zdaniem-płacisz i masz. W drugiej turze rekrutacji wiadomo ile
          osób zrezygnowało (tych co się już dostali) i kto wchodzi na ich miejsce
          (kolejno według listy rezerwowej). Dowiemy się wszystkiego chyba 20 lipca.. Tak
          to rozumuję. Moim zdaniem z Warszawy mało kto rezygnuje.. I podejrzewam, że
          może być problem z dostaniem się nawet przy bliskim miejscu na rezerwie.
          Najlepiej napisz maila do nich to rozwieją wątpliwości;) Jak się czegoś ważnego
          dowiesz to nie omieszkaj nas poinformować;)Życzę powodzenia i trzyamm kciuki:)
      • Gość: miss_twenty Re: UKSW ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:47
        czyli moge papiery wyslac? nie musze ich osobiscie dostarczac?:)
        • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 11:50
          a ile mialas pkt na uksw, bo ja nie wiem czy mi dobrze zliczyli;p jesli nie
          pisalam rozszerzonego przedmiotu to nie brali go pod uwage nawet jesli mialam z
          niego 84%????? Gubie sie...
          • Gość: karola972 Re: UKSW ! IP: 88.199.123.* 14.07.07, 11:54
            a ja jestem 63 na rezerwie na stosunkach miedzynarodowych na 150 miejsc i myśle
            że szans nie mam, za to dostałam sie na filologie polska.
          • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 11:54
            i czy II tura jest juz tylko dla studiow zaocznych i wieczorowych rozumiem? nie
            ma szans na dzienne z 2 tury?
          • Gość: tajemnica Re: UKSW ! IP: *.rad.vectranet.pl 14.07.07, 11:54
            papiery trzeba niestety dostarczać osobiście.. Tak mi napisała Pani z biura
            rekrutacji...
            • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 11:56
              karola a ile mialas pkt na stosu miedzynar?
              • Gość: karola972 Re: UKSW ! IP: 88.199.123.* 14.07.07, 12:13
                72,65
                • Gość: karola972 Re: UKSW ! IP: 88.199.123.* 14.07.07, 12:13
                  ciekawe ile osób odpadnie
                  • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 12:21
                    to co zdawalas i ile dostalas procent i pwoiedz mi ktore przedmioty roszerzone?
                    bo ja sie zastanawiam czmeu tak zle skoro podst wos poszedl mi niezle i ang
                    takze, jedynie rozszerz hist gorzej ale i tak ja zdalam, do uksw nie moge sie
                    dodzwonic, wiec mzoe mi pomozecie, nie wiem czy z msc 800 ktoryms jest po co
                    skladac papiery, jak myslicie?
                    • karola972 Re: UKSW ! 14.07.07, 12:30
                      ja miałam z historii roz. 76 z polskiego roz. 70 a z angielskiego roz. 65.
                      • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 12:33
                        a nie wiesz czy oni brali tylko pod uwage rozszerzone przedmioty? bo jelsi tak
                        to juz sie sama domysle dlaczego jestem na tak dalekiej pozycji. chyba na uw
                        nie patrzyli na przedmioty?
                        • karola972 Re: UKSW ! 14.07.07, 12:36
                          brali pod uwage oddzielnie podst. i roz. ale przeliczal np. tal 0.08 za pods. i
                          0,12 za roz.
                          • Gość: pati Re: UKSW ! IP: *.aster.pl 14.07.07, 12:38
                            ok, a po 2 turze jest szansa dostania sie na dzienne (chyba nie skoro sa
                            rezerwowe po 1.) i czy trudno jest sie dostac na platne wieczorowe badz zaoczne?
                            • Gość: dada53 Re: UKSW prawo kanoniczne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 18:01
                              Czy na prawo kanoniczne są potrzebne jakieś dodatkowe dokumenty?
                              • Gość: sable_marguerite Re: UKSW prawo kanoniczne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:07
                                papierek od proboszcza/katechety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka