Dodaj do ulubionych

prawo UJ - wyniki

17.07.07, 06:38

W komunikacie z WPiA było napisane, że brak komunikatów w dniu dzisiejszym na
koncie danego kandydata oznacza niedostanie się na studia w I postępowaniu
rekrutacyjnym. Mnie taki los spotkał. Mam jeszcze jakąś nadzieję na II
rekrutację, a tymczasem potwierdzę studia prawa na UWr lub stosunków
międzynarodowych na UJ (bo tam się dostałem; jeszcze czekam na wyniki z
psychologii na UAM)...

Mam pytanie do tych, którzy dostali się w I trybie na prawo na UJ - ile
mieliście punktów, jaki był dolny próg?
Obserwuj wątek
    • Gość: anka0505 Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 07:13
      To iż nie masz jeszcze żadnej informacji na koncie ERK wcale nie oznacza że sie
      nie dostałeś. Przecież jest dopiero 7. Jeszcze cały dzień przed nami także
      poczekaj :)
      • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 07:15
        ale na większość kierunków już od godzin nocnych są informacje, więc wydaje mi
        się, że tak należałoby to odczytywać...

i tak, przy moich 403 punktach na 500 możliwych, nie mam zbyt wielkich szans -
        nawet przy II rekrutacji :/, cóż, nadzieja matką...
        • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 07:16
          koniec końców - wrocław to nie koniec świata i też ładne miasto :]
    • Gość: lol Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:46
      ja nie mam rzadnego komunikatu czekam na jakikolwiek
      • Gość: lol2 Re: prawo UJ - wyniki IP: *.darnet.pl 17.07.07, 08:54
        No ja też czekam....ile macie pkt ;>
        • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 08:57
          ale być może status "oczekuj wyników" oznacza, że się po prostu nie
          dostaliśmy :], a to jest dość prawdopodobne, bo ja np. mam 403 punkty na
          500. ...
          • Gość: lol2 Re: prawo UJ - wyniki IP: *.darnet.pl 17.07.07, 08:58
            Ja mam 428, na początku byłem pewny, ale im bliżej tym pewność znika.
    • Gość: lol Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 08:58
      oczekuj wynikow to oczekuj wynikow i basta
      • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 09:01

no to sobie oczekuj do 24., czyli do II rekrutacji :/...

sam nie wiem, prof. jakiś tam z WPiA napisał, że brak komunikatów oznacza
        niedostanie się na studia w I rekrutacji, ale mogliby chociaż podać numer na
        liście rezerwowej, dolny próg czy coś w tym stylu... np. na sm na uj nie
        podawali (a tam akurat się zakwalifikowałem)... :/
        • Gość: lol Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:03
          ale gdzie ta informacja sie znajduje
        • Gość: just Re: prawo UJ - wyniki IP: *.telkonet.pl 17.07.07, 09:04
          Ja mam 440 punktów i też mam oczekuj wyników! ale i tak się denerwuje chociaż
          sama nie wiem czym!mogłyby te wyniki już być!czekam jeszcze n UAM. chyba się
          nie doczekam...
          • Gość: Carolus Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:06
            Czekajmy cierpliwie!!! Ja mam 464 punktów i tez jeszcze nie otrzymałem żadnej
            wiadomości.
    • Gość: lol Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:06
      W dniu jutrzejszym, tj. 17 lipca, zawiadomimy część z Państwa o możliwości
      dokonania wpisu na I rok studiów. Jeżeli nie otrzymacie Państwo jutro żadnej
      informacji, oznaczać to będzie, że w tej turze nie możecie Państwo zostać
      zakwalifikowani do przyjęcia na studia. Przypominam, że rekrutacja nie kończy
      się definitywnie na pierwszym etapie.
      • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 09:07
        no właśnie... ale myślę, że wy - pow. 420 / 425 pkt. powinniście się dostać już
        w I rekrutacji, może jeszcze trzeba poczekać...
        • Gość: śliczna Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:08
          ja też mysle ze trzeba poczekac a dzisiaj się wieczorkiem wybiore pod wydzial i
          zobacze co jest
          • Gość: Carolus Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:19
            WYNIKI KWALIFIKACJI ZOSTANĄ OGŁOSZONE 17.07.2007 W GODZINACH POPOŁUDNIOWYCH NA
            INDYWIDUALNYCH KONTACH ERK. KAŻDY POTWIERDZONY KANDYDAT ZOSTANIE ZA
            POŚREDNICTWEM KONTA INDYWIDUALNEGO POINFORMOWANY O SWOIM WYNIKU.
            Czekajmy zatem do wieczora!!!
            • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 09:21
              ale było napisane, że ci, którzy się nie dostali, nie dostaną żadnego
              komunikatu :/, a np. na innych kierunkach na uj (nie wiem, czy wszystkich, ale
              np. na sm) podawali tylko to, czy ktoś jest zakwalifikowany, czy nie, ale nie
              podawali już miejsca na liście przyjętych (to samo dotyczy list rezerwowych),
              także informacja dosyć kuleje...
              • Gość: mikaelus Re: prawo UJ - wyniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 09:55
                jak mozna być tak tępym- jest komunikat że wyniki BĘDĄ W GODZINACH
                POPOŁUDNIOWYCH!!! PROSTE I LOGICZNE?
                • Gość: ja Re: prawo UJ - wyniki IP: 195.136.180.* 17.07.07, 10:05
                  ja takiego komunikatu nie dostałem, moze jest gdzies na strona wpia uj...
                  • Gość: kas Re: prawo UJ - wyniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 10:38
                    Ja dostałam i znajduje się w komunikatach na moim koncie ERK.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka