griin Re: Biologia czy Zootechnika? 24.07.07, 23:33 Za szybko enter wcisnelam:) miał ktoś styczność z którymś z tych kierunkow? Po ktorym sa wieksze perspektywy na przyszlosc? Słyszalam ze wieksze szanse ma sie po kierunkach technicznych. A może Biotechnologia? Odpowiedz Link Zgłoś
sttudentka Re: Biologia czy Zootechnika? 24.07.07, 23:37 biotechonologia to WIELKA przyszlosC:) ale tylko ta na AM albo na polibudzie.. tylko ze na UM do Poznania przyjmuja tylko 15 osob i progi wyzsze niz na medycyne:p a jesli chodzi o wybor miedzy biologia a zootechnika to mysle ze zootechnika:) po biologii pewnie zostaniesz nauczycielem.. a zootechnika to chyba wieksze mozliwosci, no ale nie wiem, nie znam sie;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Biologia czy Zootechnika? IP: *.bumc.bu.edu 25.07.07, 00:36 studiowalam biologie na uniwersytecie. Jakos ja i znakomita wiekszosc moich znajomych w szkole nie pracujemy. Zreszta nauczyciel z pasja jest 100 x szczesliwszym czlowiekiem niz frustrat, ktory wtybral swoj zawod ze wzgledu na mityczna swietlana przyszlosc. Mialam szczescie takich nauczycieli spotkac!!! Wiekszosc z nas wybierala jednak biologie nie z przypadku, tylko dlatego, ze nas to interesowalo. Wiedzielismy, ze cudow nie mozemy sie spodziewac. Moze dlatego odnalezlismy sie zawodowo? Przede wszystkim zastanow sie dlaczego chcesz studiowac zootechnike i dlaczego biologie. Co ciebie bardziej interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
histerykmaturzysta Re: Biologia czy Zootechnika? 25.07.07, 08:46 znam osobę, która studiuje zootechnikę i po dwóch latach zaczyna równocześnie biologię :], można i tak :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: griin Re: Biologia czy Zootechnika? IP: *.48.24.6.lasnet.pl 25.07.07, 12:41 Eh. tylko ja nie chce ani tego ani tego. Chcialam na weterynarie no ale sie nie dostalam a to sa moje kola ratunkowe:) Musze na cos isc zeby nie robic roku przerwy w nauce bo pozniej bedzie sie ciezko zmobilizowac. Za rok poprawiam mature wiec chyba wezme biole bo przynajmniej bede tam miala interesujace mnie przedmiotu:) dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś