presse_citron 05.08.07, 09:27 Wybieram się na kierunek: tłumacz ang i franc. Idzie tam ktoś? Wiecie gdzie można znaleźć przykładowy plan zajęć? Znalazłam tylko plan dla studentów filologii angielskiej. Z góry dziękuje za pomoc :* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Częstochowa AP IP: *.chello.pl 06.08.07, 11:42 Czymaszna Mysli Akademię polonijną ? Odpowiedz Link Zgłoś
presse_citron Re: Częstochowa AP 09.08.07, 14:11 Tak, o Akademię Polonijną. Przepraszam że długo nie odpowiadałam ale mnie nie było. Wiesz coś o tej uczelni? Z góry dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Częstochowa AP IP: 62.212.180.* 10.08.07, 17:42 Chaos organizacyjny. Robilam tam dwuletnie uzupelniajace studia, nie chce Cie martwic; ale nigdy wiecej. Osoby, ktore studiowaly tu od pierwszego roku, twierdzily, zez kazdym rokiem jest coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yut Re: Częstochowa AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 22:03 Akademia raczej nie cieszy się dobra opinią ...; ale może będzie dobrze ;) Odpowiedz Link Zgłoś