toooojaaaa 14.08.07, 09:50 Kto wie w jakiej gazecie umieszczane są ogłoszenia o możliwości wynajęcia mieszkania w Poznaniu? ;> Ważne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith18 Re: Pomóżcie:D 14.08.07, 20:55 1. beznadziejny temat (zeby bylo jasne, nie temat watku a temat w sensie TEMAT) - nic z niego nie wynika, trzeba bylo wpisac np. w jakiej gazecie ogloszenia-stancje w poznaniu? a po 2. to nie forum na takie pytania. zapytaj na regionalnym albo pogoogluj, to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
toooojaaaa Re: Pomóżcie:D 14.08.07, 21:35 lilith18 nie czepiaj się ciągle. Istnieje demokracja , wiec pozwól każdemu pytać o co chce... ok?:) Bycie uprzejmym nie boli. Uwierz. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginewra Re: Pomóżcie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 22:10 o boże... rzadko ktory temat ukazuje TEMAT, ale ten wybitnie, bo wchodzą tam ludzie, którzy pojęcia nie mają na ten temat, a chcąc nie chcąc czytają go i tracą swój marny czas. Może ja jestem osobą pomocną i z litości, że tak błagasz weszłam w ten wątek, ale jestem z Rzeszowa i Ci, czy chce czy nie chce, pomóc nie mogę. Ukradłaś mi cenne minuty z mojego życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Pomóżcie:D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 23:13 ludzie, nie przesadzajcie, czas to tracicie odpowiadajac na ten temat,jesli nie ma takiej potrzeby. moze w glosie wielkopolskim, albo w lokalnej gazecie wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pomóżcie:D IP: *.asta-net.com.pl 14.08.07, 23:17 proponuje weekendowy 'glos wielkopolski' i jeszcze w jakis dzien w 'glosie' jest dodatek nieruchomosci, a wnim takze ogloszenia o wynajecie, tylko nie pamietam w jaki, chyba sroda albo czwartek mozesz tez zobaczyc w poznanskim wydaniu 'wyborczej' Odpowiedz Link Zgłoś