agnesse87 18.01.08, 12:01 Szukam dobrego, zwięzłego repetytorium do przygotowania się do matury z chemii, co polecacie? Z góry dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pio Re: Chemia - matura - repetytorium IP: 82.145.92.* 20.01.08, 10:05 wez te testy z oke ;) są w miare ok;) piotrek ------ www.KorepetycjeSzczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alison18 Re: Chemia - matura - repetytorium 22.01.08, 19:53 z operona, dosc drogie ale warto.. zawsze przed kupnem mozesz sobie obejrzec je przeciez, ale jest duzo kolorowych fotografi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Chemia - matura - repetytorium IP: 213.199.198.* 28.01.08, 20:31 Repetytorium wydawnictwa GREG jest bardzo dobre, że tak powiem wszystko (WSZYSTKO) jest wytłumaczone jak dla debili (za przeproszeniem :)). Zdaję maturę rozszerzoną z biologii i chemii, których rozszerzonych niestety nie mam na zajęciach i ta książka mi zastępuje wkurzającą nauczycielkę, która sama nie wie czego uczy :). To taka granatowa, gruba książka. I kosztuje rewelacyjnie tanio - ok. 15zł. Pozdrawiam, Bambi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrs-hook Re: Chemia - matura - repetytorium IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 22:55 jak dla mnie "Chemia od A do Z" Marzenny Klimaszewskiej, wyd. Kram. Naprawdę wszystko, zwięźle, przystępnie wytłumaczone. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Re: Chemia - matura - repetytorium IP: *.chemo.tuniv.szczecin.pl 30.01.08, 13:48 nie kupuj tego od A do Z - za bardzo ogólnikowo, myśle. piotrek ---- www.KorepetycjeSzczecin.pl Odpowiedz Link Zgłoś