papu.3 06.05.08, 20:15 Proszę napiszcie mi jak było w Waszych arkuszach???Musieliscie napisac że sklep był otwarty od czy do??i to prawda z tym że odp. były pomieszane tzn.były grupy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:01 Ja miałam OD. i tak, były grupy, tzn były pomieszane odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaaa Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.energint.net 06.05.08, 21:39 ja tez mialam Od ale chyba w formach pisemnych nie było pomieszanych grup... i z tego co sie orientuje ( co nie jest na 100%) to było własnie OD a nie DO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(((((((( Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: 78.8.136.* 06.05.08, 22:07 a ja jestem pewna na 100% że mialam do której:|:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parva Wydaje mi się, że DO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 22:38 Szczerze powiedziawszy to mi też wydaje się, że miałam DO której i tak też napisałam... Kurcze, głupio byłoby stracić punkt na czymś takim :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tegoroczna19 Re: Wydaje mi się, że DO... 06.05.08, 22:41 hey ja miała od której i kilkakrotnie spoglądałam bo ze sresu można źle przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.uznam.net.pl 06.05.08, 22:40 We wszystkich przedmiotach w zadaniach krótkiej odpowiedzi a,b,c są warianty - nie sugeruj się więc tym co zaznaczyli twoi koledzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harnas Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:27 Zadanie 7. (5 pkt) Zredaguj wiadomość do swojego współlokatora/swojej współlokatorki z zagranicy. • Poinformuj go/ją, dlaczego musisz wyjść. • Poproś o zrobienie zakupów. • Przypomnij, od której godziny otwarty jest sklep. • Podaj informację, gdzie zostawiłeś/łaś pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: OD czy DO!!!-J.ang. 08.05.08, 11:42 Ja napisałem "from ... to... " od kiedy do kiedy - i obojetnie co było w pytaniu - uznać powinni bo zawarta odpowiedz jest ; p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.164.wmc.com.pl 08.05.08, 11:46 Ja miałem DO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:35 Ja też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papu.3 Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 15:01 no właśnie ja tez mialam DO:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondbijacz Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.chello.pl 08.05.08, 16:37 ja tez mialam do Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.interkam.pl 08.05.08, 16:57 Ja też miałam do i podobnie jak Wy się nad tym zastanawiam, nie sądzę jednak by aż tak wiele osób popełniło ten sam błąd i źle preczytało polecenie. Wniosek jest jeden- były dwie wersje... Odpowiedz Link Zgłoś