Dodaj do ulubionych

OD czy DO!!!-J.ang.

06.05.08, 20:15

Proszę napiszcie mi jak było w Waszych arkuszach???Musieliscie napisac że
sklep był otwarty od czy do??i to prawda z tym że odp. były pomieszane
tzn.były grupy??
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 21:01
      Ja miałam OD. i tak, były grupy, tzn były pomieszane odpowiedzi.
      • Gość: madziaaa Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.energint.net 06.05.08, 21:39
        ja tez mialam Od ale chyba w formach pisemnych nie było pomieszanych grup... i z tego co sie orientuje ( co nie jest na 100%) to było własnie OD a nie DO...
        • Gość: :(((((((( Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: 78.8.136.* 06.05.08, 22:07
          a ja jestem pewna na 100% że mialam do której:|:|
          • Gość: parva Wydaje mi się, że DO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 22:38
            Szczerze powiedziawszy to mi też wydaje się, że miałam DO której i tak też
            napisałam... Kurcze, głupio byłoby stracić punkt na czymś takim :/
            • tegoroczna19 Re: Wydaje mi się, że DO... 06.05.08, 22:41
              hey ja miała od której i kilkakrotnie spoglądałam bo ze sresu można źle
              przeczytać...
    • Gość: Rybka Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.uznam.net.pl 06.05.08, 22:40
      We wszystkich przedmiotach w zadaniach krótkiej odpowiedzi a,b,c są
      warianty - nie sugeruj się więc tym co zaznaczyli twoi koledzy
      • Gość: harnas Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 08:27
        Zadanie 7. (5 pkt)
        Zredaguj wiadomość do swojego współlokatora/swojej współlokatorki z zagranicy.
        • Poinformuj go/ją, dlaczego musisz wyjść.
        • Poproś o zrobienie zakupów.
        • Przypomnij, od której godziny otwarty jest sklep.
        • Podaj informację, gdzie zostawiłeś/łaś pieniądze.
    • dariusz.matecki Re: OD czy DO!!!-J.ang. 08.05.08, 11:42
      Ja napisałem "from ... to... " od kiedy do kiedy - i obojetnie co było w pytaniu
      - uznać powinni bo zawarta odpowiedz jest ; p
    • Gość: Gość Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.164.wmc.com.pl 08.05.08, 11:46
      Ja miałem DO ;-)
      • Gość: t Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:35
        Ja też!
        • Gość: papu.3 Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 15:01
          no właśnie ja tez mialam DO:|
          • Gość: blondbijacz Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.chello.pl 08.05.08, 16:37
            ja tez mialam do
            • Gość: karo Re: OD czy DO!!!-J.ang. IP: *.interkam.pl 08.05.08, 16:57
              Ja też miałam do i podobnie jak Wy się nad tym zastanawiam, nie sądzę jednak by aż tak wiele osób popełniło ten sam błąd i źle preczytało polecenie. Wniosek jest jeden- były dwie wersje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka