5-kosmos 30.08.08, 23:30 Hejka :) Wie ktos moze jakie sa aktualne progi na CMUJ? Chodzi mi o kierunek lekarski. Slyszalam ze prog sie obnizyl ale nigdzie nie moge tego znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: na rozdrozu Re: CMUJ aktualne progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 00:40 witam am takie pytanie; jestem studentem amg a od nastepnego roku chcialbym dodatkowo wziac kierunek na uniwersytecie. ale jest jeden problem mianowicie amg przy rekrutacji wymaga swiadectwa i odpisu czyli ze nie mam obecnie przy sobie swiadectwa. i teraz moje oytanie czy przy rekrutacji na uniwersytet wystarczy ze zloze kopie notarialna ktora chyba jest rownocenna do swiadectwa no ne? aha i pytalem sie w dziekanacie czy moga mi oddac 1 papier to powiedzieli ze tylko po to zeby zrobic kopie. to jak wyatarczy ta kopia an uniwersytet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: CMUJ aktualne progi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 12:02 Ty, płacą ci za wymyślanie takich głupich historii, czy się nudziasz i ludziom starasz się dać zajęcie ? Taki jesteś geniusz, że masz tyle wolnego czasu na medycynie ? Takie pierdoły to popychaj innym naiwnym. Odpowiedz Link Zgłoś