kicius605 28.12.08, 12:29 Witam, w maju zdaję maturę na poziomie podstawowym z geografii i nie wiem w jakie repetytorium się zaopatrzeć. Zna ktoś jakieś dobre? A co myślicie o tym: www.greg.pl/egzaminy/?view=desc&bookID=RMG&secID=RE#spis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Repetytoria z geografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 17:12 Ja rok temu zdawałam maturę z geografii na poziomie rozszerzonym w szkole i w domu korzystałam z Vademecum Maturalnego 2008 Operon, Geografia Janusz Stasiak i Zbigniew Zaniewicz. Jest genialne wszystko fajnie wyjaśnione to jest nie tylko moja opinia koleżanki też sobie chwaliły:):) Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: Repetytoria z geografii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 17:44 I jak ci poszla matura? Z jakich ksiazek oprocz tego korzystalas? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
filip_lap Re: Repetytoria z geografii 10.01.09, 19:43 Tez slyszalem pochlebne opinie na temat repetytorium z Operonu, wszyscy ktorzy zdaja u mnie mature z geo je kupuja i ja sam tez... Ale polecam rowniez nauke z podr do liceum i technikum z poprzednich kilku lat, bo sa pisane roznymi stylami w zaleznosci od wydaw i autora i moze akurat ktorys bedzie dla nas latwy do zrozumiena a to ulatwia nauke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iness Re: Repetytoria z geografii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 15:46 repetytorium z operonu jest dobre ale bardzo drogi. Ja mam to z grega i jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś