Dodaj do ulubionych

Medycyna - wyniki matury

30.06.09, 13:41
moje wyniki:
biologia 70%
chemia 82%
fizyka 89%
Startuję na UM Łódź

Wpiszecie swoje wyniki?
Obserwuj wątek
    • Gość: mama maturzystki Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 14:18
      biologia 82,
      chemia 87,
      fizyka 88
      WUM
      jak sądzicie.. dostanie się ?
      • Gość: ki Re: Medycyna - wyniki matury IP: 212.87.25.* 30.06.09, 14:25
        biol 92
        chem 100
        fiz 89
        WUM ;)
        • Gość: studentka3rokuWUM Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 14:28
          zastanowcie sie nad WUMem dobrze - to nie jest uczelnia dla
          mamisynkow i mamusi coreczek - na niej trzeba ostro zakuwac!! jak
          ktos wam powie, ze sie bez problemow przechodzi to sorry, ale robi
          was w barana - od nas odpadlo ponad 70 osob, chociaz rok wczesniej
          twierdzili ze tylko 2 (czesc zrezygnowala po polowie roku inni po
          sesji czerwcowej lub jeszcze przed nia) - postanowili odsiac tych
          ktorzy dostali sie dobrze celujac na maturze w klucz a nie wiedza.
          prawda jest taka ze 1 rok jest bardzo ciezki, praktycznie co miesiac
          chce sie uprawiac buraki na koncu swiata bo sie wysiada psychicznie
          i fizycznie, szczegolnie po sypianiu po 2-3 godz dziennie - owszem
          czesc ludzi powie "spoko bylo - na imprezy chodzilem, zaliczalem po
          dniu nauki" - szkoda ze nikt nie powie ze imprez bylo max 10 przez
          caly rok, a zaliczyl fuksem, bo sciagnal...

Zycze wytrwalosci i DOBRZE przemyslanego wyboru
          • Gość: magda Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.09, 22:47
            Podpisuje się pod tym,tylko ze chciałabym zaznaczyć że WUM to nie jakis wyjątek,
            tak jest niestety wszędzie. Ja jestem z gdańska po 2 roku...no i kurczę pomimo
            tego że lubię się uczyć to wysiadam. A wakacje powinny trwać krócej z tego
            względu że jak się odmóżdżymy to pózniej starsznie cięzko jest worcic w ten
            rytm,masakrycznie ciężko.
            No ale da się przyżyć,jedynie starsznie mi przykro bo widzę jak mi zycie
            ucieka:( to smutne ze przez 2 lata pomimo swojej rozrywkowości nie mogłam być na
            wielu imprezach...byłam może na 3-4.

Nie wspomnę że poznanie kogoś graniczy z cudem gdy się siedzi na dupsku tyle w 4
            ścianach.

Wszystko zalezy od podjeścia,ja się bardzo bałam że wy.lecę i robiłam wszystko
            zeby temu zapowbiec.teraz mam zamiar odżyc i zrobić coś z soba (jak większośc
            moich kumpelek z roku).Nie ma sensu sie czopować tymi książkami,fajne to ciekawe
            ale tak naprawdę to trzeba zacząć żyć,dbać o swoją psychikę i ciało:) no i o
            serdusio:)

Nie zatraćcie się pózniej moze być za późno bo każdy idzie w swoją stronę i
            zajmuje się swoim zyciem.
      • Gość: lea Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:05
        myslę, że indeks ma już w kieszeni
    • Gość: J....... Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.06.09, 14:25
      Biologia 88
      Chemia 90
      AM Lublin albo Białystok
    • sylwiag201090 Re: Medycyna - wyniki matury 30.06.09, 14:57
      biologia 78
      chemia 92
      unwerytet medyczny w gdansku?

• Gość: medici Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.gecon.com.pl 30.06.09, 15:02
        jak najbardziej
    • Gość: ambivalence Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.e-wro.net.pl 30.06.09, 15:26
      bio - 85%
      fiz - 72%
      chem - 97 %

AM Wrocław, dostane sie?:D
      • Gość: sara Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 17:08
        Wrocław na pewno! w ub roku było 229, matury poszły duuuzo lepiej ale próg
        pewnie będzie kolo 235
      • Gość: lea Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:06
        oczywiście !!
      • Gość: lol Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 02:58
        Nie masz szans, hahah, a ja mam 500 pkt i już dawno się dostałem, haha
    • Gość: Lek-Dent Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.satfilm.pl 30.06.09, 15:46
      biologia-82%
      chemia-93%
      fizyka-92%

Warszawa, ale na stomatologię :)
    • Gość: gość Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 15:54
      żebyś się nie posrał...
      • Gość: yan Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:15
        biologia 82
        chemia 93
        fizyka podstawowa 90

na WUM lekarski.
    • Gość: sk Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:22
      biola 90
      chemia 98
      fiza 90 celuje na uj ale sama nie wiem :9
    • Gość: ek Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:25
      biol 83
      chemia 95
      fiza 87
      UJ
      • Gość: fdf Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:33
        231 moze starczy ;(
        • Gość: kal Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 18:46
          a gdzie? mysle ze w I rekrutacji prgi beda wysokie, jak 2 lata temu. Potem
          spadną, bo ci najlepsi wpiszą się ma UJ WUM Poznań i przestaną blokowac miejsca
          i na PAM, Bydgoszcz czy Lublin na pewno 231 starczy
    • ania_gdy wyniki medycyna 30.06.09, 18:46
      biologia 70%
      chemia 90%

gdańsk ?
      • Gość: lol Re: wyniki medycyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 02:59
        nie da rady
    • Gość: andrea8904 Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:00
      251(z trzema rozszerzonymi przedmiotami)Startuję do Wrocławia i Łodzi :)
      • ja_nerka Re: Medycyna - wyniki matury 30.06.09, 19:20
        214 z trzech rozszerzonych? starczy na łódź ? :(((((((((((((
      • Gość: Belka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:21
        Biologia - stopien centralny olimpiady, więc 100
        Chemia 95
        Fizyka 94

Składam na wszystkie polskie uczelnie zebyście tępe sku...syny zobaczyli progi
        290 w pierwszej rekrutacji i sie posrali. Trzeba bylo sie uczyc. Bede blokował
        miejsca na wszystkich uczelniach do samego konca.
        • Gość: pkdij Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.lublin.mm.pl 30.06.09, 19:56
          jasne...do konca czego? swiadectwo masz jedno, z odpisem to dwa i czym zamierzasz blokowac te miejsca na 10 uczelniach medycznych? dupe masz taka szeroka?
        • Gość: kot Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:06
          CIEBIE NIE POWINNI PRZYJĄĆ Z PRZYCZYN SOCJOLOGICZNYCH,
          Znam takich, ale pamiętaj, że studia to nie matura czy olimpiada.
          chętnie porozmawiam z Tobą za rok, mam jużto za sobą.
        • Gość: Gość Do ki-belka IP: 79.139.113.* 30.06.09, 21:13
          Ale Ty głupi jesteś!!!!!!!!!!Żadne punkty Ci nie pomogą! Żebyś ich
          nawet miał dwa razy więcej, to głupi jesteś i głupi zdechniesz!!!
          Mam więcej od Ciebie i się nie chwalę!!
        • Gość: gość Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 11:26
          Założę się że nie masz nawet połowy z tych punktów o których piszesz a że jesteś
          głupi to już inna sprawa bo nie możesz zboleć że niektórym matura poszła dobrze
        • Gość: modelina Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internet.radom.pl 01.07.09, 16:40
          Ku...... powiedz bili cię w domu? :|
          Ja pie... jaki psychol!!!
          Wypaczyło cie troszke, brak mi słów. Żałosne.
          Żeby ci żyłka w dupie nie pękła.
        • Gość: madzienia111 Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 10:35
          chyba Cie koledzy nie lubili w piaskownicy ;p
        • Gość: lol Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 03:00
          sku..r..wysyn to z ciebie dzieciaczku
    • Gość: wizzy Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:04
      z trzech 233, starczy na PAM?
      z dwóch 161, starczy do Białegostoku?
      • ja_nerka Re: Medycyna - wyniki matury 30.06.09, 20:20
        starczy,Tobie starczy, a mi niekoniecznie :((
        • bartekrafal Re: Medycyna - wyniki matury 30.06.09, 20:40
          MILIARD !!!!!!!!!!!!
          • Gość: skill Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 20:47
            ten jaki bartekrafał miliard cwaniak bo napisał chemie na 100% a
            fizyke na 95 mwahahaha xD a ja mam 261 i mysle o Collegium Medicum.
            Jak wy to widizicie?
            • Gość: kś Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.toya.net.pl 30.06.09, 20:50
              mysle,ze koniec swiata jest bliski
              • Gość: goscgosc Pomoce naukowe IP: *.tktelekom.pl 30.06.09, 21:57
                Nie mam wynikow ale startuje na medycyne za rok, mam pytanie do tych co napisali mature na duzo %, z jakich pomocy naukowych korzystaliscie ? Biologia, Fizyka, Chemia. Bede wdzieczny jak ktos odpowie, pozdrawiam.
                • anqsh Re: Pomoce naukowe 30.06.09, 23:25
                  do biologii się uczyłam z villego, chemii z podr operonu, a z fizy miałam takie
                  fajne repetytorium MEDYKA :)
                  ale pomoce nie są najważniejsze!
                  • Gość: yan Re: Pomoce naukowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 17:12
                    biologia: podręczniki wsipu+materiały kursu sikory+zbiór zadan "maturalnie, że
                    zdasz"
                    chemia: autorskie materiały korepetytorki+podręczniki wyd. żak+kurs+zbiory
                    "maturalnie.." i operonu przerobione dokładnie.
                    fizyka: kilka starych podręczników+google+cała masa różnych zbiorów zadan
                    przerobiona od deski do deski.
            • Gość: ek Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 09:03
              tez mysle o cmuj i ja mam 265 i jestem dobrej mysli
    • anqsh Re: Medycyna - wyniki matury 30.06.09, 23:17
      bio 83
      chem 82
      fiza 90

chcę do Wawy na lek, więc suma to 256. wystarczy? jak myślicie?
      • Gość: olaolaola Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.lukman.pl 30.06.09, 23:21
        napewno wystarczy:) i to zapewne nawet z pierwszej listy:) gratuluje
        szczegolnie tej fizyki:))
        • anqsh Re: Medycyna - wyniki matury 30.06.09, 23:23
          uff. mam nadzieję. dzięki! cóż to był za szok dziś ;D
      • Gość: gość Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 17:40
        ooo uczyłaś się z biologii villego (tego opasłego tomiska) i tyyylko 83%?! może
        zwykłe podręczniki by wystarczyły?
      • Gość: lol Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 03:03
        tak malutko???? O.o nie ma szans. z czym do ludzi?
    • Gość: :( Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.09, 23:45
      :(
      • jaxja Re: Medycyna - wyniki matury 01.07.09, 08:21
        na gazecie jest jeszcze forum dla kandydatów na medycyne:
        forum.gazeta.pl/forum/f,41303,Kandydaci_na_Akademie_Medyczne.html
    • Gość: rut Re: Medycyna - katowice IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 13:44
      kto z was wybiera sie do katowic na lekarski?
      ile mieliście z biologi i chemii?
      • Gość: Mi Re: Medycyna - katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:24
        239 punktów w sumie...
        Myślicie, że wystarczy na UM Wrocław?
        • Gość: studiosa Re: Medycyna - katowice IP: 83.2.112.* 01.07.09, 15:30
          na pewno starczy, może niekoniecznie w pierwszym naborze, ale
          dostaniesz się!
        • Gość: studiosa Re: Medycyna - katowice IP: 83.2.112.* 01.07.09, 15:32
          gwoli ścisłości: we wrocławiu nie ma UM tylko AM - nazwa chyba
          zależy od liczby kierunków, na których można dostawać tytuł dr (ale
          głowy nie dam, że to tak jest)
          • Gość: A Re: Medycyna - katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:44
            od nastepnego roku jest UM, wrocław awansował.
          • Gość: Mi Re: Medycyna - katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 15:44
            Ok, dzięki serdeczne, trochę mi ulżyło :)
            A, i faktycznie nie me UM- moja pomyłka.
            • Gość: studiosa Re: Medycyna - katowice IP: 83.2.112.* 01.07.09, 16:03
              Miałam tyle samo punktów co Ty Mi, tylko dwa lata temu i dostałam
              się dopiero we wrześniu niestety, ale najważniejsze, że się udało.
              Trzymam kciuki!:)
              Co do zmiany nazwy - pierwsze słyszę, ale zaraz z ciekawości
              sprawdzę informację... Ciekawe kto zapłaci za wymianę legitymacji
              itp:/
            • Gość: antybiochem Re: medycyna - k-ce NAJGORsza uczelnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.09, 20:00
              Absolutnie odradzam Katowice!
              Tu Was udupia,poniza,zdepcza..
              Na I roku wylatuje 60% ludzi,nie dlatego,ze sie nie ucza,czy sa malo
              zdolni lub inteligentni,tylko dlatego,ze
              A)maja brzydki kolor wlosow
              B)nie maja rodzicow profesorow
              C)sa leworeczni
              D)pisza dlugopisem,a nie piorem
              E)
              F)
              G)
              H) ....inne wymysly asystentow.
    • Gość: maturzysta Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 17:12
      Elo. Mam łącznie 240 punktów z trzech matur. Dostałbym się z tym wynikiem na AM
      we Wrocławiu? :|
      • dusia_89 Re: Medycyna - wyniki matury 01.07.09, 19:00
        Ja ma 241 i myślę że się dostane do Wroc.. tylko że chce na stome a nie na lekarski..jak to porownuje z poprzednimi latami to sa spore szanse sie dostac :)
        • Gość: maturzysta Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.07.09, 19:27
          Mam nadzieję, że tyle punktów wystarczy, żeby się dostać...jeśli nie w pierwszym
          naborze to w kolejnych. A jak wy uważacie...matura w tym roku z chemii i fizykii
          była łatwa czy trudna?
      • Gość: medici Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.gecon.com.pl 01.07.09, 23:08
        tak ale gdzies w sierpniu
    • Gość: on Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 10:29
      starczy 161 na Białystok?
      • Gość: 2rok med PAM Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.globalconnect.pl 02.07.09, 23:47
        polecam PAM super uczelnia, przyjazna studentą lep poszedł bardzo
        dobrze w tym roku!
        • Gość: Student PAM PAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 10:29
          "Studentą" to może tak - ale studentom - nie za bardzo ;)
      • Gość: maturzystka Re: Medycyna - wyniki matury IP: 217.113.144.* 03.07.09, 11:37
        wybiera się ktoś do lublina? zdawałam biologię i chemię i mam 175pkt
        myślicie, że mnie przyjmą? bardzo zależy mi na lekarskim w
        lublinie...
        • Gość: lalka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.09, 11:49
          ja się wybieram, mam 151
        • Gość: Annita Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.09, 10:05
          ja również mam nadzieję na LUblin, (mam 175 pkt.)
    • Gość: maturzystka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:05
      Ja mam 70% z biologii(rozpacz) oraz 87% z chemii i niestety mogę się pożegnać ze stomatologią w Zabrzu;(
    • Gość: kot Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.lublin.mm.pl 03.07.09, 15:25
      ja mam:
      biologia 83
      fizyka 87
      chemia 84
      tam gdzie skladam biora pod uwage tylko 2 czyli razem 170.
      Myslalam ze to niezly wynik ale z tego co widze wiekszosc ma lepiej;)
      szkoda ze w tym roku na wiekszosci uczelni wymagane sa tylko 2 przedmioty, przy trzech mialabym 254 punkty i na pewno bym sie dostala a tak to bedzie mnostwo osob z podobna punktacja i nie wiadomo:-/
      • Gość: han Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.ms.lnet.pl 03.07.09, 23:16
        Mam 242, jest szansa, zebym sie dostała do Łodzi w pierwszym naborze?
        Myślicie, że próg podskoczy w porónaniu z 2008?
        • Gość: lalka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.olsztyn.mm.pl 03.07.09, 23:19
          pojdzie w dół
          • Gość: han Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.ms.lnet.pl 03.07.09, 23:24
            oby poszły w dół, chociaż fizyka wypadła dobrze w tym roku... A
            dostanie się w pierwszym naborze odejmuje sporo stresu... Myślałam,
            że mam szansę z 242 na WUM, ale przelicznik rozszerzenia na podstawe
            z fizyki nie jest zbyt korzystny...:( Tutaj wszyscy mają tak dużo
            punktów na WUM, ponad 250...
            • Gość: han Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.ms.lnet.pl 03.07.09, 23:26
              tzn według przelicznika mam 246 punktów(242 NA UMED łódź)
              • Gość: XYZ Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.md4.pl 03.07.09, 23:57
                Ale jesteście ciotki. Oh a ja mam 280 - myślicie, że mam szanse, czy już na
                zmywak jechać?. Nie chce mi się wierzyć, że przyszli studenci tych studiów są,
                aż tak głupi i nie potrafią zanalizować progów zeszłorocznych, średnich
                tegorocznych i zadawać bezmyślne pytania.
                • Gość: nwanda Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.lublin.mm.pl 04.07.09, 21:44
                  analiza srednich nic tu nie da, w tym roku sredni wynik z biologii, chemii i fizyki jest wyzszy w stosunku do ubieglych lat i o niczym to nie swiadczy. tak naprawde mozna wyciagac jakies wnioski dopiero po obejrzeniu skali staninowej-w ubieglych latach jesli twoj wynik miescil sie w 4% najwyzszych wynikow w polsce, to mogles przyjac na 99,9% ze jestes przyjety...niestety cke nie udostepnila jeszcze oficjalnie skali staninowej:(

a co do prognoz, ze progi spadna, to zastanowcie sie-czy przez te 4 lata odkad jest "nowa matura" chociaz raz na jakiejs uczelni spadl prog w stosunku do poprzedzajacego roku? o ile wiem to nie, wiec nie ma co na to liczyc i tym razem
                  • jaxja Re: Medycyna - wyniki matury 05.07.09, 05:37
                    W 2007 w Łodzi pierwszy próg był 148, w 2007 już tylko 240, a więc
                    spadł. Podobnie było w Gdańsku. A w wielu miastach urósł. Żadne
                    analizy nie mają więc sensu, bo mimo jednakowej średniej, w jedym
                    miejscu próg rośnie, w innym maleje.
                    • Gość: lalka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.olsztyn.mm.pl 05.07.09, 11:50
                      dokładnie, w tym roku spadnie w łodzi (3pr), a na pewno wzrośnie w gdansku i
                      szczecinie
              • Gość: Solidne materialy Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 23:37
                Cześć!

Jestem studentem UMEDu w Łodzi i mam do zaoferowania najlepsze i najsolidniejsze
                materiały na WSZYSTKIE przedmioty I roku wydziału LEKARSKIEGO.

Notatki, opracowania, wykłady, prelekcje, zdjęcia preparatów i slajdów, giełdy
                oraz atlasy anatomiczne zawarte na płycie DVD ( ponad 4 GIGABAJTY !!! ) i w
                formie xero (ok 700 kartek odbitych z dwustronnie).

Cena do negocjacji, jestem otwarty na propozycje.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
                E – mail: materialymed@o2.pl
                Tel.: 502 – 566 – 030

Pozdrawiam i powodzenia w rekrutacjach!
    • Gość: dr.n.med Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.chello.pl 05.07.09, 20:43
      Część z Was się dostanie, część pewnie nie, ale czy wiecie co Was czeka po
      studiach? Praca lekarza to nie bieganie po szpitalu w wykrochmalonym kitelku i
      prestiż ( coraz zresztą mniejszy).
      To praca światek, piątek i niedziela, ciężkie dyżury ( zwłaszcza zabiegowe),
      niewspółmiernie niskie wynagrodzenie i nauka, nauka i jeszcze raz nauka. To
      także śmierć ( czasem młodych ludzi), kontakt ze wszystkimi możliwymi
      wydzielinami i wydalinami, zapachy, które trudno nazwać pięknymi. To także
      kontakty z ludźmi przestraszonymi i nie zawsze miłymi, ludźmi, którym czasem
      trzeba przekazać złe wiadomości .
      Czy jesteście na to przygotowani?
      Jestem lekarzem od wielu lat, lubie tę pracę, ale dzis wybierając studia nie
      jestem pewna tego wyboru.
      • Gość: Mistrz Riposty Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 20:52
        W takim razie, marne twoje powołanie i moze jednak idz juz na emeryturke.
        • Gość: Kandydat Re: Medycyna - wyniki matury IP: 79.139.113.* 05.07.09, 22:28
          Gościu wyluzuj!! Dla mnie powyższa wypowiedź jest bardzo cenna!!
    • Gość: xxrxr Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 10:11
      bio 72%
      chem 90%
      lublin, gdansk..?
      chociaz jak patrze na wyniki to moje nadzieje maleją;o
      • Gość: Różyczka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.centertel.pl 06.07.09, 10:47
        Ja myślę, ze Twoje nadzieje nie powinny maleć:) na forum wpisało się
        kilka czy kilkanaście osób ze swoimi wynikami. Niektóre są naprawdę
        świetne, ale jak taka ilość ma się do rzeczywistej liczby
        kandydatów? Poza tym zazwyczaj wpisują się ludzie, którzy z wyników
        są zadowoleni, ale jest całe mnóstwo ludzi z gorszymi wynikami,
        którzy nie są tak pewni swoich szans i zwyczajnie się nie wpisują.
        Ja mam w sumie 243 pkt. Przy zeszłorocznych progach dostałabym się
        na medycynę i stomatologię w Krakowie, ale boję się, że w tym roku
        może być za mało;/ A jakie jest Wasze zdanie na temat tegorocznej
        matury? Była łatwa, przeciętna, trudna, porównywalna do
        zeszłorocznej matury?
        • Gość: luciano Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 11:55
          Ja myślę, że względnie matury i progi są porównywalne do lat
          poprzednich,więcbędzie dobrze ;)
        • Gość: maturzystka Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 12:19
          Popieram w 100% Twoja wypowiedz. Ludzie maja tendencje do dzielenia się swoimi
          sukcesami(z radości lub chęci dobicia innych lub dowartościowania się)jednak z
          porażkami jest już gorzej. Wydaje mi się że ta matura aż tak prosta nie
          była(biologia) i że progi będą porównywalne co w zeszłym roku.
          Pozdrawiam
        • Gość: xxrxr Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 13:04
          oh dzieki;p
          slyszalam ze ponoc jest jakis niż w ogole?! [i bedzie latwiej sie dostawac-takie
          ploty;p]
          postanowilam sprawdzic ale w tym roku z 5 tys mniej maturzystow zdawalo, nie
          wiem czy to mozna niżem nazwac :x
          mnie sie wydaje ze progi rowniez beda podobne, w koncu nie ma jakiejs wielkiej
          roznicy miedzy zdawalnoscia i srednimi wynikami w tym roku a w tamtym ;>
          243 p to pieknie, ja bym byla baardzo spokojna raczej na Twoim miejscu:) krakow
          mmm ^^
          • Gość: yan Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.09, 15:22
            w tym roku bardzo dobrze poszła chemia. w ubiegłym mało kto miał wynik lepszy
            niz 90%, a w tym na forach dla kandydatów na uczelnie medyczne rzadko sie zdarza
            ktoś kto ma mniej.
            • Gość: wumit Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.09, 16:32
              a kto się wybiera do Białegostoku i jakie macie wyniki?
              • Gość: giga Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 08:18
                Witam wszystkich, ja marzę, by dostać się na WUM , mam 257 pkt .
                Jak myślicie, uda się ?
                Pozdrawiam i wszystkim życzę POWODZENIA !!!!!!!!!!!
                • ani_a_88 Re: Medycyna - wyniki matury 10.07.09, 21:35
                  Witam! Tak patrzę na Wasze wyniki i zastanawiam się co jest, że nie potrafię
                  napisać dobrze matury z biologii. Jestem maturzystką 2007. Wprawdzie poprawiałam
                  teraz maturę po raz pierwszy i po otrzymaniu wyników z biologii byłam załamana.
                  Chemia poszła mi całkiem nieźle bo 90%, ale biologia tragedia. Piszę, bo chcę w
                  przyszłym roku pisać jeszcze raz a moją wypowiedź kieruję do osób z Wrocławia z
                  pytaniem czy poleciłby mi ktoś dobrego korepetytora z biologii, bo wygląda na
                  to, że nie potrafię odpowiadać na pytania pod ten typowy ich klucz. Byłam nawet
                  w OKE na wglądzie do pracy i mimo przykładowej odp jaka jest w kluczu dalej nie
                  wiem dlaczego pewnych odp. mi nie zaliczyli Bardzo często w swoich odpowiedziach
                  robię błędy merytoryczne i chciałabym nauczyciela, który pomoże mi te błędy
                  wyeliminować i pomóc w odpowiadaniu na pytania typowo te maturalne. Będę wdzięczna.
                  Pozdrawiam i gratuluję wszystkim tak świetnych wyników i powodzenia na studiach.
                  Ja niestety czekam na przyszły rok.
                • Gość: ja! Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.chello.pl 13.07.09, 15:43
                  No ja się martwię bo mam 70% biologia i 92% chemia i jak na razie to
                  nie dostałem się ani na farmacje nie mówiąc już o lekarskim. Składałem
                  do Białegostoku, Lublina i Katowic. Pozdrawiam wszystkich którym się
                  udało i tym co nie również. :)
                  • Gość: xxrx Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 16:51
                    oo to masz dokladnie tyle co ja;p myslisz ze jest dla nas jakakolwiek iskierka
                    nadziei? w ostatniej z mozliwych rekrutacji chociazby;p
                    ;>
                    • Gość: zdzisiek Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:34
                      bio -100%, chem-100%, fiz - 100% - nie nie, nie pisalem żadnej
                      olimpiady. Po prostu jestem od was lepszy :) i czym sie chwalicie?
    • Gość: Justyna Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.38.rev.vline.pl 14.07.09, 11:34
      Biologia rozszerzona 98%
      Chemia rozszerzona 99%
      Fizyka rozszerzona trochę gorzej mi poszła :/ 96%
      • Gość: papis Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:45
        Słuchaj justyna takie bajki to możesz babci mówić. Nie można mieć z
        rozszerzonej chemii 99%.
        • Gość: Justyna Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.38.rev.vline.pl 14.07.09, 11:51
          nie ten klawisz wcisnęłam i miałam też 98%. Miałam 59 punktów. Sory,
          ale każdy może się pomylić nie?:|
    • Gość: zdzisiek Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:38
      bio -100%, chem-100%, fiz - 100% - nie nie, nie pisałem żadnej
      olimpiady. Po prostu jestem od was lepszy :) I czym sie chwalicie?
      • Gość: wumia Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 11:52
        Moze i jestes lepszy ale zachowujesz sie jak prostak ktoremu sie udalo.
        • Gość: gość Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.38.rev.vline.pl 14.07.09, 11:55
          A żal Ci tyłek ściska, że innemu się udało a Tobie nie?
          • Gość: zdzisik Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 12:00
            małe sprostowanie - udać to sie może komuś, kto nie pojecia co robi.
            Ja po prostu napisałem tak a nie inaczej bo sie uczyłem i wiedziałem
            co robię.

PS dzięki gościu za poparcie! :)
            • Gość: wumia Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 13:52
              Człowiek na pewnym poziomie, zapewne nie stwierdziłby że jest "lepszy" od innych etc. Swoją pyche można czasami pohamowac. To że dostałeś się na medycyne wcale nie świadczy o tym że jestes lepszy a to co napisałeś wskazuje że jesteś "burakiem" Zdzisku. zawsze bylam przeciwniczką pisania w taki sposob do obcych osob ale widocznie czasami trzeba. I żadna medycyna juz tego nie zmieni. Można Ci pogratulować inteligencji (chyle czoła), ale słoma z butów wystaje... Mam nadzieje że dostrzeżesz to i jakos zmodyfikujesz.

p.s.Nie składałam na medycyne a jedynie śledze to forum.
              • Gość: jajaja Re: Medycyna - wyniki matury IP: 94.254.157.* 14.07.09, 17:44
                ja tam nie rozumiem o co Wam chodzi. Przecież od razu można zauważyć, że osoby
                kryjące się pod nickami Zdzisiek i Justyna sobie jaja robią. Zresztą śmieszy
                mnie to,jak niektórzy z Was wierzą w takie bzdury i niepotrzebnie się dodatkowo
                nakręcają, a przecież stresu pomaturalnego i tak jest dużo. :)
                Pozdrawiam
                • Gość: M. Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.md4.pl 14.07.09, 17:56
                  Ja mam 210/200 punktów rekrutacyjnych w Poznaniu. Odblokowałem 10 dodatkowych
                  punktów wpisując specjalny kod kodując maturę.
                  Po za tym Justyna kłamie, mój korepetytor sprawdzał jej prace maturalną z fizyki
                  i stwierdził coś w stylu "popatrz niby mózg kobiety waży prawie 1,5 kilo, ale
                  niestety nie raz prawie w ogóle tego nie widać" xD
                  • Gość: wumia Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 20:20
                    ale o co chodzi z tymi dodatkowymi punktami? ja mialam dopisane przy punktach tych na pierwszej stronie do zdobycia czyli 60 i dopisane tamm bylo trzy i nie wiem o co w tym chodzi.podczas wgladu. prosze o szybka odpowiedz.
                    • Gość: Materiały UMED Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 23:38
                      Cześć!

Jestem studentem UMEDu w Łodzi i mam do zaoferowania najlepsze i najsolidniejsze
                      materiały na WSZYSTKIE przedmioty I roku wydziału LEKARSKIEGO.

Notatki, opracowania, wykłady, prelekcje, zdjęcia preparatów i slajdów, giełdy
                      oraz atlasy anatomiczne zawarte na płycie DVD ( ponad 4 GIGABAJTY !!! ) i w
                      formie xero (ok 700 kartek odbitych z dwustronnie).

Cena do negocjacji, jestem otwarty na propozycje.

Zainteresowanych proszę o kontakt:
                      E – mail: materialymed@o2.pl
                      Tel.: 502 – 566 – 030

Pozdrawiam i powodzenia w rekrutacjach!
                  • Gość: Justyna Re: Medycyna - wyniki matury IP: *.55.rev.vline.pl 24.07.09, 22:32
                    Tak, twój korepetytor sprawdzał mi maturę? No popatrz, popatrz a ja
                    myślałam że na maturach się nie podpisujemy. Nie obrażaj mnie
                    trepie. Może mój mózg mniej waży niż twój, ale powierzchnię mojego
                    mózgu tworzą silne fałdy - nie to co twojego.
    • Gość: kima120 Re: Medycyna - wyniki matury IP: 83.1.216.* 17.07.09, 19:44
      Myślicie,ze wystarczy 170 z dwóch na lek gdziekolwiek???
      • irmusiek Re: Medycyna - wyniki matury 25.07.09, 22:06
        masz szanse na katowice, bo tam ostatni prog w 1 naborze wynosil 179 ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka