Gość: ka IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 22:09 gdzie mogę znależć tematy z kilku ostatnich lat na maturę z języka polskiego obowiązujące w szkołach dla dorosłych? Pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys Re: matura dla dorosłych-j?zyk polski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 10:31 czesc mam do ciebie pytanie masz moze ibformator maturalny dla doroslych na stara mature? krzys020@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: matura dla dorosłych-j?zyk polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 21:25 niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyss Re: matura dla dorosłych-j?zyk polski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.03, 11:20 Czesc Przepraszam za moje pytanie ale z czego sie uczysz na ustna? Ja skonczylem szkole kilka lat temu i teraz zdaje mature i niestety mam tylko wytyczne co do pisemnej..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: matura dla dorosłych-j?zyk polski IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 19:11 to mój znajomy się uczy. z takich ściąg K. Drogi, chyba niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysss Re: matura dla dorosłych-j?zyk polski IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.03, 19:16 aha szkoda...... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: matura dla dorosłych-język polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 21:05 jezeli masz tematy to prosze przeslij mi na anka5551@wp.pl z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś