mayeah Tender Kiss Lalique 50ml z ubytkiem... 14.10.09, 23:09 ...nie przekraczającym 5-7ml sprzedam - 55PLN z przesyłką - nie mam pudełka. Bring on the night I couldn't stand another hour of daylight... Odpowiedz Link
jestemiwona Wymienię 15.10.09, 08:32 CK One 90/100 ml Gai Mattiolo That's Amore Tatoo 43/75 ml Jesus del Pozo In White 60/100 ml Rochas Alchimie 68/75 ml Van Cleef&Arpels Birmane 50 ml bez kilku psików W grę wchodzi tylko wymiana, oryginalne buteleczki, nie odlewki. jestem otwarta na propozycje. jestemiwona@wp.pl Odpowiedz Link
k19761 Sprzedam Belle en Rykiel,Bazar,Escape i Anglomania 15.10.09, 10:21 Sprzedam: -Belle en Rykiel Sonia Rykiel EDP 72/75ml, kartonik, folia, 100zł; -Anglomania Vivienne Westwood EDP 50ml minus kilka psików testowych, tester bez korka, bez kartonika,130zł; -Escape Calvin Klein, perfum 4ml, raz testowane, 20zł; -Bazar pour femme Christian Lacroix, EDP 4,5/5ml, jest opakowanie, 15zł do cen nalezy doliczyć koszt przesyłki, Belle tylko paczka ze względu na gabaryty kontakt na adres mailowy k1976@poczta.onet.pl mogę podesłać zdjęcia na maila Odpowiedz Link
daigee Nowe DEMETER - pudełko ciastek i sałatka owocowa 15.10.09, 12:50 W sposób niezamierzony trafiło do mnie kilka flakonów słodyczy z Biblioteki Demeter i chciałabym je jak najszybciej rozdzielić. Mam: - pudełeczko Virtual Cookie Jar W zestawie 30ml Graham Cracker, 30ml Brownie oraz 120ml Sugar Cookie. Cena za całość - 150zł Grahamek z mąki pszennej - 40zł Czekoladowe ciacho - 40zł Ciasteczko z cukrem - 70zł - Fruit Salad z serii Jelly Belly 30ml - 40zł Każdy flakonik dosłownie pół raza psiknięty żeby sprawdzić czy wszystko ok. Do ceny należy doliczyć kilka złotych na przesyłkę. Ewentualnie mogę też wymienić na coś innego - od Muglera lub Guerlaina. Zainteresowanych proszę o kontakt na dagna.o (at) wp.pl Odpowiedz Link
yolene Allure Chanel Parfum 15.10.09, 13:00 35ml, tester z korkiem sprzedam za 160zł już z przesyłką, pozdrawiam, Kamila Odpowiedz Link
magnetica odlewki Havana Vanille, Serendipitous, Dark Extacy 15.10.09, 23:52 Sprzedam: Lapsang Su Chong Tokyo Milk Parfumarie Curiosite ok. 20/30 ml - 65 zł balsam Perles de Lalique 100 ml, nowy zafoliowany - 40 zł odlewka Havana Vanille L'Artisan ok. 8/9 ml - 36 zł odlewka Serendipitous ok. 9/10 ml - 23 zł odlewka Dark Extacy La Perla 5 ml - 15 zł Do podanych cen należy doliczyć koszty przesyłki. Zainteresowanym wyślę fotki na maila. Odpowiedz Link
alienowa Re: odlewki Havana Vanille, Serendipitous, Dark E 16.10.09, 19:05 Napisałam maila w sprawie dwóch ostatnich:) Odpowiedz Link
izolden Felanilla PG i Jaisalmer CdG zamienię 17.10.09, 09:17 Felanilla odlewka ok.9 ml buteleczka z atomizerem, Jaisalmer ok.18ml w oryginalnym flakoniku, jest pudełko zamienię na Molecule 01, Tea for Two, Burning Leaves IHP. Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
zgnisia Alfred Sung Shi 50/100 ml 17.10.09, 14:11 sprzedam za 50 zł + przesyłka. Jeśli wymiana to na Pure Wish Chopard, może byc mniejsza pojemność. Można mnie także kusić innymi zapachami, ale będę wybredna:) zdjęcia na maila. proszę pisać aga_c @poczta.fm Odpowiedz Link
igusiatko sprzedam Belle de Minuit 50ml nowe 17.10.09, 17:25 sprzedam belle de minuit niny ricci 50ml nowe, nieużywane, w kartoniku. Cena to 307zł juz z wliczonym listem priorytetowym poleconym. Odpowiedz Link
igusiatko WYPRZEDAŻY ciąg dalszy:) bardzo atrakcyjne ceny:) 18.10.09, 13:39 -Sephora Brown, bez pudełka 30/50ml- 32zł -Hypnotic Poison Elixir 45/50ml, bez pudełka, tester, z urocza pompeczka i koreczkiem- 125zł -Elixir Penhaligons 25/100ml, z pudełkiem-133zł -Cardinal Heeley 30ml/100ml, z pudełkiem-150zł -Winter Delice z pudełkiem 60ml/125ml-73zł -Messe de Minuit z kartonikiem 40/100ml-106zł -Wenge Donna Karan 20/100ml, z pudełkiem-76zł -Le Tigre Kenzo z pudełkiem 25/30ml- 74zł -Durbano Amethyste 60/100ml-249zł -Durbano Jade 30/100 ml-159zł -Habanita Molinard ok 15ml/50ml z kartonikime, nieco zdewastowanym-45zł -MaxMara Kashmina Touch 30ml/90ml, z pudełkiem-60zł -Patchouli Etro 85ml/100ml-175zł -Demeter Gin and Tonic 74ml/120ml(zmierzone strzykawką)-38zł -Etro Etra w ozdobnej butelce ze ślicznym koreczkiem, 21/100ml (zmierzone strzykawką)-40zł -Dzing L'artisan, z kartonikiem ,10-15ml-59zł -Idole de Lubin, z kartonikiem, ok 20ml/75ml-84zł -Premier figuier ląartisan, nieco mniej niż 10ml- 44zł -Theorema edp Fendi, tester bez korka, bez pudełka, ok 15ml/100ml-45zł -Organza Indecence 5ml miniatura, NOWA- 25zł -Belle de Minuit NIny Ricci ok 30ml/50ml, z obdartym nieco dnem, by mozna zobaczyć poziom plynu- 204zł Prosic o zdjecia na maila! Przesyłka do wyboru: list polecony prio (8zł dla dużych flakonów, 6zł-dla miniatur), lub paczka pocztowa priorytetowa (11zł) Kontakt na gazetowe. Gorąco zapraszam, chętnie się tegoż balastu pozbędę:) !!!!WYMIANA!!!! Jak najbardziej:) Najmilej widziana jest Organza Indecence i Nature Millenaire:) Chetnie też bliżej przyjrzę się pozostałym Poisonom w wersji Elixiru. Czekam tez na inne propozycje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
igusiatko Tygrys, Etra, Brown, mała OI-już capnięte!! 18.10.09, 14:15 za to reszta do wzięcia:) Odpowiedz Link
corsa.c Le Feu D'issey Light 30 ml - sprzedam 18.10.09, 14:37 Mam do sprzedania minimalnie uzywane D'issey Light. Uzylam ich 2 razy do testowych psikow na nadgarstek. Opakowanie zawieralo 2 kulki po 30ml. Jedna "poszla w swiat", a druga sprzedaje. Na innych zapach ubostwiam, na sobie nie moge zniesc. Mam do nich pudelko. Gdyby ktos byl zainteresowany moge podeslac zdjecia kulki, pudelka, widniejacego kodu. Chcialabym je sprzedac za 160 zl (juz wliczona przesylka paczka pocztowa). O kontakt prosze na ten adres mailowy: zanna.p@epf.pl Odpowiedz Link
zielona28 T. Ford Black Orchid edp,L'A Ananas Fizz,Flowerbom 18.10.09, 15:39 -Tom Ford Black Orchid edp 100 ml z ubytkiem do około 10 ml najwyżej,bez pudełka-cena 280 zł plus koszt wysyłki wedle życzenia. -L'Artisan Ananas Fizz 50 ml z maleńkim ubytkiem bez kartonika-200zł -limitowana ,złota Flowerbomb Extreme V&R 50 ml z ubytkiem najwyzej 4-5 ml,bez kartonika-200zł -F.Malle Musc Ravageur firmowa perfumetka z atomizerkiem, 10 ml z małym ubytkiem-70 zł -Black Cashmere Donna Karan ze 100 ml zostało może około 60 ml(może ma ktoś pomysł jak sprawdzić dokładniej?),bez kartonika-cena 200 zł Interesuje mnie tylko sprzedaż .Kontakt na Frezja72@interia.pl Odpowiedz Link
maestranadiapb Re: WYPRZEDAŻY ciąg dalszy:) bardzo atrakcyjne ce 18.10.09, 16:13 jestem zainteresowana habaita i tygrysem ,zwlaszcza habanita to moje marzenie ,prosze wiec o obydwa ,prosze o dane do przesylki na maestranadiapb@gmail.com,pozdrawiam Odpowiedz Link
czekolada69 Christian Dior, Poison Esprit De Parfum 15ml 18.10.09, 15:34 Christian Dior Poison wersja Esprit De Parfum ORYGINAŁ pojemność początkowa 15ml ubytek max 5% rarytas dla kolekcjonerów zdjęcia tu www.allegro.pl/show_item.php?item=788050824 licytacja już od 100zł Trucizna może być Twoja:) kontakt email: bamelot@gmail.com gg: 7994119 lub tel: 696-445-867 Odpowiedz Link
igusiatko Dorzucam AMBRE EXTREME edp L'artisana 40/50ml 18.10.09, 15:41 -Ambre extreme L'artisan wyjściowa pojemnośc to 50ml, ubytek to 10ml. Cena- 215zł, juz z przesyłką listem poleconym priorytetowym. kontakt na gazetowe. Odpowiedz Link
perfumetka UWAGA OSZUSTKA 18.10.09, 17:25 Igo G. - GothicAristocrat (wizaz), LadyFetiche, barzanta, GothicLolita, itp (Allegro), podobno nie masz dostępu do neta, strasznie chorujesz i nie masz czasu zrealizować zakupów za kilka tysięcy złotych, na które złożyłyśmy się na wizazu, to co u diabła robisz teraz tutaj??? naciągnięta i wkur... wizażanka Odpowiedz Link
igusiatko nikogo nie oszukałam- co moge udowodnić!! 18.10.09, 17:44 Nikogo nie oszukałam. miałam realizować zamówienie na ponad 2 tysiące zł na wizazu, jednak nie udało mi się to- trawiłam do szpitala na operacje woreczka żółciowego. rekonwalescencja trwała stosunkowo długo. NIKT nie został bez pieniędzy, każdy szybko otrzymał zwrot kasiory. najłatwiej ukryć się pod nickiem i anonimowo oczerniac ludzi. mam dowody na zwrot pieniędzy każdej osobie, więc o okradzeniu nie ma mowy. Odpowiedz Link
perfumetka Re: nikogo nie oszukałam- co moge udowodnić!! 18.10.09, 19:36 igusiatko napisała: > Nikogo nie oszukałam. miałam realizować zamówienie na ponad 2 tysiące zł na > wizazu, jednak nie udało mi się to- trawiłam do szpitala na operacje woreczka > żółciowego. rekonwalescencja trwała stosunkowo długo. NIKT nie został bez > pieniędzy, każdy szybko otrzymał zwrot kasiory. najłatwiej ukryć się pod nickie > m > i anonimowo oczerniac ludzi. mam dowody na zwrot pieniędzy każdej osobie, więc > o > okradzeniu nie ma mowy. Jasne - kasę oddałąś dopiero po straszeniu policją. Ponad dwa tysiące kosztowały zakupy na Quality, ponad druie tyle z Demeter, do tego dochodzą jeszcze dziewczyny z Allegro i z tego forum. Niby połowa z tej kasy miała być wyłożona przez Ciebie. Więć rozumiem, że te dwa tysiące to jest dla Ciebie takie nic, że nie ma o czym mówić... Nikt tu Ci nie zarzuca kradzieży a OSZUSTWO. Dlaczego napisałaś, że złożyłaś zamówinie na Quality i czekasz na paczkę od Demeter??? Wizażankom udało się ustalić (fakt - jak piszesz bardzo szybko, ekspresowo wręcz) - że nie złożyłaś żadnego zamówienia na Quality, a od Demeter dostałaś maila, że podałąś zły numer karty kredytowej, więc nie ściągneli zapłaty z konta. Po co były te wszystkie kłamastwa???? Na co liczyłaś? Jeśli byłaś tak strasznie chora (czego nie wykluczam) i miałaś CZYSTE INTENCJE, to dlaczego od razu nie powiadomiłaś nas, że te ZAKUPY NIE ZOSTAŁY PRZEZ CIEBIE ZREALIZOWANE i dlaczego sama nie zaproponowałąś OD RAZU zwrotu kasy??? Dopiero, jak Twoja mama dowiedziałą się o sytuacji - sama zrobiła zwroty dziewczynom. Jestem bardzo ciekawa, czy Twoja mama wie, że nadal bawisz się obrotem cudzej kasy... A swoją drogą trzeba mieć niezły tupet, żeby tutaj - gdzie jest bardzo dużo dziewczyn z wizazu prowadzić sprzedaż/kupno/wymiany. Bez słowa wyjaśnienia i ludzkiego przepraszam na wizazu... Pisz sobie co chcesz, ja tam Ci nie ufam. A co do animowości, to sama się za nią ukrywasz - po co Ci tyle kont na Allegro??? Każdy normalny (i uczciwy) człowiek zakłada tam jedno konto... Odpowiedz Link
igusiatko Re: nikogo nie oszukałam- co moge udowodnić!! 18.10.09, 20:09 co? moja mama robiła za mnie przelewy???? aniby skad by wiedziała o całej sytuacji? pomyśl, chociaż troche rusz inteligencjom. moja mama wiedziała od początku O CAŁEJ SPRAWIE!! I robiła za mnie przelewy gdyż ją poprosiłam o to. sama nie mogłam tego zrobić gdyż leżałam w szpitalu. wysyłałam jej smsy z numerem kont dziewczyn i kwota a ona sama robiła przelewy. OD DEMETER NIE DOSTAŁAM ŻADNEGO MAILA!! ANI JEDNEGO!! A DZIEWCZYNY PRZEPROSIŁAM. BYŁAM NA WIZAŻU I NAPISAŁAM JAK BYŁO NA PRAWDE, O SZPITALU. WSZYSTKIE KTÓRE SIE UDZILELIŁY WTEDY MI WYBACZYŁY I NAPISAŁY ŻE MNIE POPRĄ W POWROCIE NA WIZAŻ. MOŻESZ TO SPRAWDZIC, WSZYSTKO JEST NA FORUM. I NIBY JAK OPERUJE CUDZYMI PIENIĘDZMI?? pODAJ PRZYKŁADY, BO ŻADNYCH CUDZYCH PIENIEDZY NIE MAM. CHOCBYS NIE WIEM CO MÓWIŁA-NIE MAM I TYLE. A ALLEGRO MAM ZAWIESZONE Z POWODU DUBLOWANYCH KONT. PIERWSZE ZOSTAŁO ZAWIESZONE PONIEWAŻ ZMIENIAŁAM IMIE Z AGATA NA IGA. WTEDY TO DOSŁAM MAILA ZE MUSZE DOWOD PRZESŁAĆ ŻE JESTEM IGA LUB AGATA. NIE CHCIAŁO MI SIE TEGO ROBIC WIEC ZAŁOŻYŁAM NOWE, KTÓRE ZOSTAŁO ZAWIESZONE Z POWODU ZA\WIESZENIA POPRZEDNIEGO. OT! CAŁA TWOJA OSZUSTKA! współczuję Ci... na prawde... że się z tym męczysz i wszystkich uważasz za oszustów. jeżeli na prawde uważasz ze jestem oszustka to idz na policję. ja sie z przyjemnością wstawie w sądzie bo mam czyste sumienie. rozdawałam swoje PRAWDZIW|E dane na prawo i lewo! uzyj inteligencji, czy tak sie zachowuje ktos kto chce kogoś okraść? przecież z tymi danymi każdy by mógł pójśc na policję! jeżeli Ty byś w tej sytuacji kogoś chciała okraść to gratuluje. nie pozwole nazywac się oszustką. Możemy to wyjasnić w sądzie raz na zawsze! I zobaczymy czy ja jestem oszustką, czy Ty jesteś przewrazliwiona. bardzo proszę Odpowiedz Link
perfumetka Re: nikogo nie oszukałam- co moge udowodnić!! 18.10.09, 22:10 Wiesz co chyba za duzo oD Ciebie wymagam, skoro sama nie potrafisz nic sensownego napisać. co? moja mama robiła za mnie przelewy???? aniby skad by wiedziała o całej > sytuacji? pomyśl, chociaż troche rusz inteligencjom. moja mama wiedziała od > początku O CAŁEJ SPRAWIE!! I robiła za mnie przelewy gdyż ją poprosiłam o to. Zamiast kręcić mogłaś od razu napisać, że nie zrobisz żadnych zakupów, a nie wypisywać kłamstwa o rzekomo już zrobionych przez Ciebie zakupach. Zastanów się trochę nad swoją reakcją na nasze wkurzenie na twoje kłamstwa. Jedyne co umiałaś napisać to "zwracam pieniądze". Skoro nam się chciało wysyłać Ci na komórkę poufne dane - (zdajesz sobie sprawę, jak niebezpieczne jest takie działanie???) - to Tobie mogłoby się chcieć napisać wtedy coś więcej. No pomyśl co to mogło by być - użyj szarych komórek. Chyba znowu wymagam za wiele, więc czas na podpowiedź: "PRZEPRASZAM WAS DZIEWCZYNY ZA STRACONE NERWY" Odpowiedz Link
forevermore79 Re: nikogo nie oszukałam- co moge udowodnić!! 19.10.09, 08:17 Dziekuje za wypowiedzi- dalszy ciag dyskusji zostal usuniety, gdyz przewijaly sie w niej podobne argumenty, co zwiekszalo off-topic tematu. Nie znam sprawy, trudno mi wiec jednoznacznie oceniac, ale mysle, ze sami nasi forumowicze po ich lekturze zdecyduja, czy chca dalej kontynuowac transakcje. W razie dodatkowych kwestii sluzymy pomoca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mayeah Szukam Gaultier Classique EDP roll-on 20ml... 18.10.09, 16:48 i tylko w takiej wersji dobrze na mnie leży... Odpowiedz Link
rene.p Tresor EDT, Laura - wymienię 18.10.09, 16:54 Wymienię: Tresor EDT ok.50/100 ml Laura edt (Laura Biagiotti)ok. 15/50 ml - nie jestem w stanie precyzyjnie określić ubytku ze względu na kształt flakonu, ewentualnie mogę podesłać na maila zdjęcie. Na wymianę interesują mnie między innymi: Envy, Envy Me, Brit Sheer, Moschino Glamour, Fleur Defendue, Addict 2, waniliowce Sephory (z karmelem, czekoladą, mango), Sabatini Devotion oraz wiele innych :-) Jestem otwarta na propozycje. Kontakt na mail gazetowy. Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Coco Mademoiselle, Miracle So Magic, Fuel For Life 18.10.09, 19:21 Witam! Sprzedam (możliwa negocjacja cen) lub wymienię: Chanel Coco Mademoiselle EDP spray, prawie całe 40 ml, oryginał, odlewka, jest kartonik. Proponuję 110 zł z przesyłką, mam paragon na dowód zakupu i ze to oryginał. Nie polubiłam się z Panienką, więc może trafi w bardziej chętne ręce. Diesel Fuel for Life EDP spray, jakieś 70-80 % z 30 ml. Oryginał, nie odlewka, jest kartonik. Proponuję 80 zł z przesyłką. Miracle So Magic Lancome EDP spray, jakieś 80% z 50 ml. Oryginał, nie odlewka, jest kartonik. Proponuję 80 zł z przesyłką. Firmowe miniatury: Miss Dior Cherie EDP spray prawdopodobnie 7 ml, lekko testowana. Sprzedam za 30 zł już z przesyłką. Pure Poison EDP spray, 7,5 ml, lekko testowana. Sprzedam za 30 zł już z przesyłką. Clinique Happy EDP spray 4 ml, raz testowana. Sprzedam za 20 zł już z przesyłką. Zapraszam na @ gazetowego lub rzkarolina@yahoo.com Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Re: Coco Mademoiselle, Miracle So Magic, Fuel For 18.10.09, 19:25 Coco to oczywiście NIE odlewka. Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Coco nieaktualne 18.10.09, 21:00 Zapach poleci do nowej właścicielki. Odpowiedz Link
nola.a Tea for Two, Black Cashmere, Mintea 18.10.09, 21:15 Tea for Two - ok. 40/50 ml, z kartonikiem - 190 zł Black Cashmere - ok.25-30/100 ml, z kartonikiem - 125 zł Mintea - ok. 20/40 ml, z kartonikiem - 65 zł Ceny bez przesyłki. Kontakt na @ gazetowy. Odpowiedz Link
notting_hill Prada, Ambre Precieux 18.10.09, 23:55 Pozbędę się: Prada- 30 ml w sephorowym srebrnym atomizerze (przy oryginalnej butelce 80ml zepsuł się psikacz i musiałam przelać zawartość); Ambre Precieux MPG- 5-6ml odlewka; Bulgari Blue Notte- oryginalne opakowanie 40 ml zostało ok. 20 ml; Byblos Sandalo 120ml z ubytkiem 15 ml, Eau Fantasque Fragonarda- w metalowej butelce trochę sfatygowanej, zostało "na słuch" na pewno z 30 ml z początkowych 60. Mogę też zrobić z 10ml odlewki Reverie au Jardin jakby się ktoś bardzo zaparł, ale to w zupełnej ostateczności :). Poszukuję: Dzing!, Amour Le Parfum, Kashmina Touch. Odpowiedz Link
arthemis1 Chance eau Fraiche, Douce Amere 19.10.09, 08:56 sprzedam / wymienie Chanel Chance Eau Fraiche, 50 ml, z kartonikiem, 3 razy psikniete - nówka, oryginał kupiony przeze mnie w perfumerii na lotnisku,sprzedam za 140 zł z wysyłka lub wymienie Douce Amere S. Lutens - ok 10-12 ml / 50 ml - flaszka testerowa, bez korka i kartona - najchetniej wymienie poszukiwane piernikowce w stylu Theoremy, Belle de Minuit, Nature Millenaire oraz nowosci z tego sezonu. Lubie tez zapachy mocno różane w stylu Sa majeste la Rose Odpowiedz Link
jestemiwona Wymienię 19.10.09, 10:27 CK One 90/100 ml Gai Mattiolo That's Amore Tatoo 43/75 ml Bvlgari pour femme 70/100 ml Rochas Alchimie 68/75 ml Van Cleef&Arpels Birmane 50 ml bez kilku psików W grę wchodzi tylko wymiana, oryginalne buteleczki, nie odlewki. jestem otwarta na propozycje. Odpowiedz Link
orku EDP 9 ml Parfum Sacre Caron 19.10.09, 12:47 25 zł już z przesyłką - odlewka w atomizerze Odpowiedz Link
nola.a Elle YSL 19.10.09, 16:26 Elle YSL - ok. 25/30 ml plus balsam z malutkim ubytkiem - 85 zł. Kontakt na @ gazetowy. Odpowiedz Link
malgoskowam Re: Straganik 270 19.10.09, 17:15 Sprzedam: -CdG2 50 ml nowe zafoliowane 200zł z przesyłką -zestaw Ange ou Demon Tendre ZESTAW woda toaletowa spray 50ml + balsam do ciała 75ml + żel pod prysznic 75ml 140 zł z przesyłką -Baby Doll YSL trochę ponad połowa z 30 ml 50 zł z przesyłką -Dior Addict Shine EDT 25/50ml 70 zł z przesyłką -Max Mara EDP 12/20ml 30zł -Blush Marc Jacobs 2/3 na 100 ml 70 zł przesyłką -Gucci EdP II 25/50 80 zł z przesyłką (tester z korkiem) -Calvin Klein Obsession Night ok. 30/50 70 zł z przesyłką -L LL 30-35/50edp 130zł z przesyłką -Prada 25-30/50 130zł z przesyłką -Molinard Les Fleurs de Provence 100ml bez kilku psików 80zł z przesyłką -Este Lauder Intuition for men 50 bez kilku psików 130 zł z przesyłką -Kenzo Power for men 60ml bez kilku psików 160 zł z przesyłką Proszę pisać na gazetowego Ps. Ceny możemy negocjować Odpowiedz Link
renia.renia Juicy Couture - Dirty English 19.10.09, 18:53 Juicy Couture Dirty English, zapach męski EDT 50 ml minus 5 psiknięć, w kartoniku bez folii, sprzedam za 85 zł (wliczona cena przesyłki). Kontakt renatka.renatka @ op.pl pozdr. Odpowiedz Link
zielona28 T. Ford Black Orchid edp,L'A Ananas Fizz,Automne 19.10.09, 19:35 -jesienne owoce jarzębiny Automne Van Cleef & Arpels,mniejsza połowa ze 125 ml -ananasowy koktail L'Artisan Ananas Fizz 50 ml z malutkim ubytkiem -limitowana ,złota Flowerbomb Extreme V&R 50 ml z ubytkiem najwyzej 4-5 ml,bez kartonika -F.Malle Musc Ravageur firmowa perfumetka z atomizerkiem, 10 ml z małym ubytkiem -czekoladowe Parfumerie Generale Musc Maori odlewka 5 ml w buteleczce z atomizerkiem -miętowo-mentolowa Anna Sui Night of Fancy trochę większe pół z 75 ml. www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4366643 -Tom Ford Black Orchid edp 100 ml z ubytkiem do około 10 ml najwyżej,bez pudełka-cena 280 zł plus koszt wysyłki wedle życzenia. -Black Cashmere Donna Karan ze 100 ml zostało może około 60 ml(może ma ktoś pomysł jak sprawdzić dokładniej?),bez kartonika-cena 200 zł plus koszt wysyłki Interesuje mnie tylko sprzedaż,ewentualnie Forda mogę wymienić tylko na Indult Tihota,fotki perfum nie wystawionych na allegro wyślę na maila .Kontakt na Frezja72@interia.pl Odpowiedz Link
elefantino D'Humeur Massacrante, Molecule 01 + szukam CdG2 19.10.09, 20:32 Wymienię: D'Humeur Massacrante 12/15 Molecule 01 ok. 1/4 flaszki Szukam też odlewki CdG2. Proszę o kontakt na mwysokińska@gmail.com Odpowiedz Link
dixi Black Cashmere na wymianę 19.10.09, 20:43 odlewka w atomizerku, 10/20 ml, plus perfumowany krem do ciała BC - jakies 60-/75 ml - wymienię na Padparadschę (ilość do uzgodnienia); mogę też wymienić samą EDP, ale nie sam krem; Odpowiedz Link
anielkac ROZNE 19.10.09, 21:15 WItajcie Mam do sprzedania: - Ange ou demon LE SECRET, 30 ml, psiknięte 3 razy, brak pudełka - 95 zł razem z przesyłką - Wera Wang, 30 ml, te w trójkątnej butelce, koloru herbacianego, psiknięte ze 4 razy, brak pudełka - 80 zł razem z przesyłką - For Fascinating Ferragamo, 30 ml, psiknięte ok. 7 razy, brak pudełka - 80 zł razem z przesyłką - Kenzo Essentielle, (to z długim korkiem), 25 ml, brak pudełka, psiknięta ok. 5 razy - 95 zł razem z przesyłką pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
jm1103 Poszukuję gwałtownie !! - Heeley Spirit of Tiger 20.10.09, 00:15 Poszukuję w celu nabycia: - Heeley Spirit of Tiger - Kenzo Amour Le Parfum mogą być używki Odpowiedz Link
kasiaxq Hermessence Rose Ikebana na zbyciu 20.10.09, 01:31 Mam do oddania: -Hermes Hermessence Rose Ikebana 15ml NOWE w woreczku - 160zł -J.Ch.Brosseau Violette-Menthe 100ml tester bez korka - 90zł -Boucheron - perfumowany suchy olejek do ciała 100ml (raz użyty)- 35zł -YSL Cinema Festival d'Ete ok.70/90ml - 75zł Do cen należy doliczyć koszt przesyłki. Chętnie też wymienię na: Fendi Theorema E.Lauder Sensous Penhaligon's Elixir Costes by Costes Rochas Absolu Intense Biorę również pod uwagę ewentualną dopłatę (z dowolnej strony). Proszę pisać na @ gazetowego. Odpowiedz Link
matilde27 Re: Straganik 270 20.10.09, 08:08 Rock Crystal (5 ml), Gaiac(10ml), Molecule 01(10ml) - sprzedam lub wymienię na Dzing! matilde27@o2.pl Odpowiedz Link
elami3 Perfum d'Empire Aziyade, Wazamba kupię lub ... 20.10.09, 09:26 wymienię na coś ze swoich zbiorów. Odpowiedz Link