magda_perf chetnie poznam Bonda No 9...Loewe i ... 16.07.10, 23:23 wszystko z grapefruitem w nutach...wszelkie mozliwosci poznania zapachu (chocby pusta, pachnaca fioleczka) mile widziane... odwdziecze sie probkami/odlewkami z wlasnej kolekcji... Odpowiedz Link
rena1963 Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 18.07.10, 21:49 Poszukuję do testów odrobiny Demeterowej lipy(Linden) Odpowiedz Link
indian-summer Nadal poszukuję odrobinki Marc Jacobs Essence :) 25.07.10, 09:56 Bardzo proszę o pomoc! :-) Odpowiedz Link
astronomiczna.ania Bois Farine i Tea for Two 28.07.10, 18:50 mogę zrewanżować się: - zakupionymi w Galilu próbkami Philisykos, Aomassai, Eau Lierre - zakupioną w Lulua próbką Santal Blanc - próbką Etry (z mojego osobistego flakonu) Odpowiedz Link
izolden Re: Bois Farine i Tea for Two 28.07.10, 19:07 mam Bois Farine i chętnie oddam:-)podaj swój adres na augizu@op.pl Odpowiedz Link
em-jani poszukuję Dolce & Gabbana By (damskiej panterki) 13.10.10, 11:17 poszukuję również innych, które przegapiłam a nie powinnam:-) raczej z ubiegłego stulecia na wymianę mam sporo, tak mi się przynajmniej wydaje, em-jani@o2.pl Odpowiedz Link
vea7 Usilnie poszukuję Noel de Marron 04.11.10, 09:52 Jak w tytule :) Szukam kasztanka i Mont Blanc Presence :) Odpowiedz Link
izolden Poszukuję Eau Duelle i Traversee du Bosphore 15.11.10, 20:32 odrobinę, celem poznania zapachu, na wymianę mam HONORÉ DES PRÉS I love les carottes, HONORÉ DES PRÉS Vamp à NY, HONORÉ DES PRÉS Love coco, HONORÉ DES PRÉS Sexy Angelic, HONORÉ DES PRÉS Chaman’s Party, Amouage Memoir, Bond The Scent of Peace i wiele innych. Proszę pisać na augizu@op.pl Odpowiedz Link
babeczka81 Re: Usilnie poszukuję Noel de Marron 16.01.11, 22:35 mam mont blanc resztę we flakonie. napisałam do ciebie maila na gazetowy. Odpowiedz Link
mar098 Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 07.11.10, 10:52 Jeśli nie możecie znaleźć próbek to polecam sprawdzić na ZamówPróbkę.pl albo [probkomania.pl/perfumy-wody/f/17]Próbkomania[/url] - kiedyś mieli tam masę próbek i wszystko dało się znaleźć, ale dawno nie zaglądałam.. Odpowiedz Link
mn1-51 Sprzedam 27.06.11, 17:08 Mam do sprzedania kilka próbek : Etro Gomma 2ml. Davidoff Echo 1,5ml. Gucci Envy Me 1,5ml. Gucci Envy 1ml. Smarzas Intriga 1,5ml. Antonio Banderas Blue seduction 2 ml. Acqua di Parma Colonia Intensa 1,7ml. JPG Classique 0,5ml (czysty perfum) Slava Zaitsev Maroussia 1,4ml. Lalique Encre Noire PH 0,8ml. Ceny do uzgodnienia . Kontakt na @ gazetowy . Uwaga podane ilości mogą się różnić o 0,1-0,2ml. Odpowiedz Link
morfisz Tauer - L'air du desert marocain 29.11.10, 01:19 Poszukuję: Tauer - L'air du desert marocain PRO FVMVM ROMA Olibanum Najchętniej ok 10 ml lub powyżej, i testowych ilości: Josef Statkus Zirh Ikon Tom Ford Extreme Tom Ford Grey Vetiver Tom Ford Tuscan Leather Tauer - Incense Extreme Thierry Mugler A*Men Pure Malt Armani Privé, Bois d'Encens Odpowiedz Link
izolden Re: Tauer - L'air du desert marocain 29.11.10, 08:55 Mam Statkusa, poproszę o adres:-) Odpowiedz Link
maja-02 Gingerbread, CB I Hate Perfume poszukuję... 09.12.10, 12:39 ... albo inne pierniczkowe smaki... ma ktoś? odwdzięczę się czym tylko będę mogła :) Odpowiedz Link
tonkabean Musc ravageur poszukuję... 20.12.10, 00:30 Odwdziecze sie kroplami mojej kolekcji :-) Odpowiedz Link
franiamaj Kropelkę Habanity i Musk Ravageur szukam:) 15.01.11, 18:43 jeśli jakaś dobra dusza posiada odrobinkę na zbyciu będę ogromnie wdzięczna karina_78@tlen.pl Odpowiedz Link
izolden Etat Libre d'Orange Like This 16.01.11, 13:34 kropelki celem poznania zapachu, będę wdzięczna:-) Kontakt augizu@op.pl Odpowiedz Link
krzy5iek88 Poszukuję próbek Zagorsk i Avignon 16.01.11, 23:11 jak w tytule. w zamian mogę się odwdzięczyć: idole de lubin, black turmaline, t4t, wonderwood, chene, daim blond i inne kontakt na @ gazetowy Odpowiedz Link
mpgoka Re: Poszukuję próbek Zagorsk i Avignon 19.01.11, 22:58 Witaj, Gdybyś był zainteresowany dysponuję próbeczkami Avignon 1ml jaisalmer 0.9ml ouarzazate ok. 0,6ml Kupiłam z dobrego źródła, ale niestety nie moje zapachy. Chętnie spróbuję chene, black turmalin czy idole de lubin. W razie zainteresowania daj znać Gosia mpgoka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
lilu.sun Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 17.01.11, 15:05 Poszukuję próbki bądź dolewki Boss Orange :) Odpowiedz Link
morfisz Bois d'Encens 17.01.11, 23:11 Bois d'Encens poszukuję 1-2 ml do przetestowania. Posiadam naprawdę sporo na wymianę męskich i damskich. Odpowiedz Link
jarka63 Hermes Eau de Gentiane Blanche 27.01.11, 20:29 Troszkę bym chciała, tak żeby powąchać... Odpowiedz Link
morfisz Tauer - L'air du desert marocain 03.02.11, 19:19 Poszukuję: Tauer - L'air du desert marocain PRO FVMVM ROMA Olibanum Najchętniej ok 10 ml lub powyżej, Odpowiedz Link
fivka485 Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 11.02.11, 17:09 flakonu wraz z opakowaniem i 2-3 ml PLAY CdG Odpowiedz Link
sloneczna.dziewczyna Odstąpię próbki 13.02.11, 19:22 Witam, Odstąpię za symboliczną kwotę (chcę się pozbyć, a może ktoś szuka do testów): Próbki oryginalne z kartonikami: Amor Amor Tentation Cacharel - nieużywana 212 Sexy Carolina Herrera - nieużywana Escada Incredible Me - nieużywana Diesel Fuel For Life - nieużywana Thierry Mugler Alien - raz testowana Chic Celine Dion - nieużywana Versace Versus - raz testowana, bez kartonika oraz robione w Sephora: 2 fiolki testowane Gaultier Classique X Collection. Ze względu na koszty przesyłki najchętniej odstąpię wszystkie próbki 1 osobie. Zapraszam na @ gazetowego. Odpowiedz Link
izolden Poszukuję 2000 Fleurs Creed'a 16.02.11, 12:57 choć maleńka próbeczkę celem poznania zapachu, w zamian zapachy z mojej kolekcji. Kontakt augizu@op.pl Odpowiedz Link
maja-02 wymienię różne 19.02.11, 16:18 firmowe bez 1 "psika" lub "maźnięcia" ;) - Annick Goutal - Encens Flamboyant - EdP - GUERLAIN - Idylle - EdP - GUCCI - Accent - EdT - JP GAULTIER - Classique - EdP robione z własnych flaszek/miniaturek (w szklanych fiolkach z zatyczką -1,2,4,6 ml) - LALIQUE - Encre Noir PH - EdT - LALIQUE - Lalique EdT (max 4,5 ml) - GUERLAIN - L'Instant - EdP - GUERLAIN - L'Instant - EdT - GUERLAIN -Insolence - EdT - GUERLAIN - Shalimar - EdT - GUERLAIN - Mitsuko - EdT - DKNY - Be Delicious (zielone jabłuszko) - EdP - DKNY - Be Delicious Fresh Blosoom (różowe jabłuszko) - EdP - LANCOME - Hypnose - - D&G - 1 Le Bateleur - EdT - D&G - 3 L'Imperatrice - EdT - D&G - 6 L'Amoureux - EdT - D&G - 10 La Roue de la Fortune - EdT - D&G - 18 La Lune - EdT - Estee Lauder - Beautiful - EdP (max 5 ml) - Estee Lauder - Pleasures (max 4 ml) - Estee Lauder - Pleasures exotic (max 4 ml) - Calvin Klein - CK One - EdT - Calvin Klein - CK One Summer 2007- EdT - Calvin Klein - IN2U her - EdT - LANVIN - Oxygene - EdP - CERUTTI - Image woman - EdT - NINA RICCI - Love fills L'Air du Temps (limited Edition) - EdT - TRUSSARDI - Jeans for women - EdT - Victioria's Secret - Very Sexy - EdP kontakt na maja02@op.pl Odpowiedz Link
emiks.uk M.Micallef - poszukuję 19.02.11, 19:07 Jeśli ktoś mógłby się podzielić choćby niewielkimi kropelkami na testy: Vanille Aoud edp Night Aoud edp Aoud Man edp Aoud Gourmet edp Shanaan edp ParfumWatch Women edp Royal Muska edp Odwdzięczę się próbkami z mojej kolekcji męskimi i damskimi. Proszę o kontakt: emiks.uk@gmail.com Odpowiedz Link
mpgoka Serge Noir, Oliban. inne 23.02.11, 19:58 Poszukuję SL Serge Noir i Oliban Keiko Mecheri, odkupię ciut większe pojemności. Chętnie zaznajomię się również z zapachami i tu wystarczy kilka kropel: Kingdom McQueena Etro Etra Cedre Sandaraque Opus 1870 :) mpgoka@pozta.onet.pl Odpowiedz Link
mpgoka Re: Serge Noir, Oliban. inne 23.02.11, 19:59 poprawny adres: mpgoka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
vanilia72 Poszukuję próbki Jimmy Choo EdP 13.03.11, 08:43 na wymianę mam rózne próbki damskie, również niszowe, proszę pisać na @ gazetowego Odpowiedz Link
izolden poszukuje próbki Zagorsk CdG 28.03.11, 09:28 mam dużo na wymianę. Kontakt augizu@op.pl Odpowiedz Link
izolden Zamienię Un Jardin Sur Le Toit 11.05.11, 09:14 oryginalna próbka, raz testowana na coś wiosennego zamienię:-) Kontakt augizu@op.pl Odpowiedz Link
aggis20 szukam Indult Tihota i Un Crime Exotique PG 05.06.11, 16:34 Szukam niewielkich ilości do testów, chętnie podeślę coś w zamian :) mail: aggis20@o2.pl Odpowiedz Link
michau2312 Re: Usilnie poszukuję 93- wątek próbkowy 18.07.11, 02:13 Prośba w imieniu przyjaciółki, która szuka zapachu dla siebie ze swojego roku urodzenia i chciałaby poznać Boucheron pour femme i Rumbę Balenciaga. Proszę o próbki! Odwzajemnię się czymś ze swojej kolekcji albo pokryjemy koszt wysyłki. Odpowiedz Link
rena1963 Szukam próbki Ambra Aurea Profumum Roma 18.07.11, 13:00 W zamian mam: -Fiore d`Ambra Profumum Roma Ambre 114 Histoire de Parfums Ambra Etro Odpowiedz Link
olcia71 Jovan Musk Oil i podobne, Musk Alyssa Ashley 22.07.11, 23:53 Bardzo prosze o próbki- kupno, wymiana. Kontakt na gazetowego lub olciam75@wp.pl Odpowiedz Link
ele_gancki Lumiere Noire MFK 25.07.11, 15:37 Po przelotem wąchanym Pink Quartz Durbano, po głębszym poznaniu Lyric Man, tkwię urzeczony różami. Podzieli się ktoś kropliną? : ) Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Lumiere Noire MFK 25.07.11, 20:33 napisz do mnie w sprawie Kurkdjana. Mam, mogę odlać. Odpowiedz Link
ele_gancki Lumiere Noire MFK -> Pour Homme 01.08.11, 10:39 Nie zaznaczyłem wcześniej, że chodzi o wersję PH : ) Sprawa nadal aktualna : )) Odpowiedz Link