Dodaj do ulubionych

Tanie, a fajne

04.03.04, 09:07
Czy macie jakiś tani i niemarkowy zapach, który lubicie?
Ja mam dwa, jeden już niestety wycofany: C-tru taki żółty jaskarawy z
granatem (były jeszcze: jaskrawy lila i zieleń żarówkowa).Mam go w wersji
spray,używam tylko latem. W sumie zostało jeszcze 3/4, muszę do niego
wrócić. No i "Pur blanca" z Avonu też ma coś w sobie.Mam w wersji
dezodorantowej. Tych tańszych przeważnie nie kupuję w buteleczkach.
Obserwuj wątek
    • lolik2 Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 09:20
      Pur Blanca też mi się podoba, raz kiedys nabyłam, ale strasznie szybko znika
      ten zapach
      no i Pret-A-Porter, ciekawy zapach, ale nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży
      • luloo1 Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 10:38
        lolik2 napisała:

> no i Pret-A-Porter, ciekawy zapach, ale nie wiem czy jeszcze jest w sprzedaży

oj nie mój typ, otsry grejfrut.
        • lolik2 Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 10:55
          matko jedyna, w życiu bym nie powiedziała, ze tam jest grejfrut! ale nie
          wąchałam tego zapachu dobrych kilka lat, więc może nie bardzo pamietam już...
          • madllen Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 11:03
            Oprócz wspomnianych Pret-a-Porter lubię bardzo wodę odświeżającą Yves Rocher
            (bez), a także Nature w minimalnej ilości, bo potrafią zmęczyć. Kiedyś lubiłam
            bardzo bardzo wodę o zapachu zielonej herbaty również YR- ale tę wycofano jakiś
            czas temu, szkoda witałam w niej wiosnę dwa lata temu:)
          • ashanti5 Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 11:07
            Tez bardzo lubię Pret-aPorter. Jest jeszcze w sprzedaży. Kiedyś Coty miało
            takie bezakoholowe wody-mgiełki na lato (w plastikowych butelkach). Bardzo
            przyjemne.W ogóle zapachy Coty nie są najgorsze.
            • shimmer Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 16:04
              Mgełki zapachowe Coty są jeszcze dostępne w supermarketach. Są śliczne, to
              prawda. Idealne na lato, jak się chce odpocząć od męczących zapachów. Ja sama
              mam różana i morską i je po prostu uwielbiam. Używam ich z wielka przyjemnością
              i są taniutkie (około 14 zł)
              Lubię równiez CELEBRE Avonu (bynajmniej kiedys strasznie mi się podobało). To
              prawda, że za niewielkie pieniądze można kupic coś fajnego.
    • dori7 Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 13:06
      Pret-a-porter :) i calkiem sympatyczne Chipie, zupelnie nie wiem, czemu je
      wycofali. I jeszcze chanson d'eau, jak na wode sa ciut zbyt banalne, ale keidys
      byl do nich swietny balsam do ciala, teraz go nigdzie nie widzialam :(

• basiaplewik Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 13:07
      też mi się podoba "Pur Blanca", kiedyś w avon była taka woda:"women of earth"-
      uwielbiałam ją, teraz wycofana niestety.
      z Coty -"Masumi" ale tylko złote, naprawdę ładny zapach.
      Dobrze, że mi przypomniałyście o Pret a Porter, kiedyś bardzo mi się podobał!
      Y.R- "Nature" i "Nature Millennaire"-dwa piękne zapachy i przepiękne butelki(
      ten drugi to mój faworyt).
      Oriflame "Eclat". Była też kiedyś taka woda "Izmya"Oriflame, parę osób zapytało
      mnie na ulicy czym pachnę, też ją wycofali. I pierwsze "Giordani", ale to
      naprawdę pierwsze, w zupełnie płaskiej butelce. Unowocześnianie tego zapachu
      zakończyło się porażką -moim zdaniem.
      Cóż, trzeba się ratować-tylko parę razy w roku stać mnie na wodę za dwie,trzy
      stówy. Pozdrawia Was wielbicielka Poeme :))
      • renia30 Re: Tanie, a fajne 04.03.04, 17:23
        Aktualnie:
        YR O de l'Amour - bardzo lubię, szczególnie malinki i ambrę. Przypomina mi
        trochę Hot Couture edp
        YR Nature
        YR Vanilia
        YR Malina
        YR Owoce Leśne
        BU Tease Orange
        Wild Musk - mój faworyt od lat
        Avon Pink Suede

i oczywiście wciąż poszukuję kolejnych :o))
        • dixi Re: Tanie, a fajne 08.03.04, 21:59
          Moje ulubione w tej kategorii:
          - seria The Healing Garden Coty - szczególnie odswiezajace mgiełki do ciała na
          lato - najbardziej lubie o zapachu mandarynki i zielonej herbaty; na
          chlodniejsze dni mialam kiedys "rozgrzewajaca" serie z imbirem - woda toaletowa
          i baklsam do ciala; ale tu coś dziwnego: zestaw dostalam w prezencie i tak mi
          sie zapach spodobal, ze kupilam druga buteleczke, no i nie wiem jak to mozliwe,
          ale ta pierwsza pachniala troche inaczej - druga uzylam pare razy i
          zniechecilam sie;
          woda "Miraculum" firmy Miraculum:) zapach ciekawie sie rozwijajacy na skorze,
          trwaly, dosc mocno odbiegajacy od "wzorca" (hehe:), moim zdaniem - na korzyść;
          • charade Re: Tanie, a fajne 08.03.04, 22:03
            Dostałam dziś ze Stanów taką tanioche, ale mam zamiar o niej szerzej napisać.

• ashanti5 Re: Tanie, a fajne 15.03.04, 18:28
              A co sądzicie o zapachach Zary?

Ten zapach YR Milennaire jest całkiem fajny? Czy jest trwały? Może to będzie
              następny zapach, który sobie sprawię. Nizebyt drogi, nie za cięzki na wiosne,
              ale tez nie jest swiezy.
    • flower15 Re: Tanie, a fajne 31.05.04, 13:07
      Mi sie bardzo podobaja celebre ice i pur blanca z avon,nie lubie natomiast pret-
      a-porter - nie wiem czemu skoro tylu osobom na forum sie bardzo podoba.U mnie
      stoi na poleczce juz ponad rok-dostalam od mojego chlopaka i az mi glupio,ze
      jeszcze ich nie zuzylam:)kidys bardzo lubilam extlemotion(czy jaos tak sie
      pisze) z coty.Podobaja mi sie jeszcze Dolce & Gabbana Light Blue ale te juz sa
      droższe.
    • klg777 Re: Tanie, a fajne 31.05.04, 14:55
      YR Pur des Lilas - czyli bez, jest cudowny na lato :))
      A ostatnio na allegro kupilam sobie tester mexx women (za 65 zl za 60 ml) i
      wyszlo tanio, a zapach jak dla mnie jest cudny :))))
      a z tanich i fajnych są wody do ciała Adidasa. swego czasu całe lato nią
      pachniałam :) kiedys w podbnych opakowaniach były inne wody takie
      kwiatowo-owocowe, a opakowania miały kolorowe zółte, zielone, niebieskie, rózowe
      ze zdjęciem kwiatka czy innego owoca. też calkiem fajnie pachniały.

klaudia
    • elve Re: Tanie, a fajne 31.05.04, 19:32
      dziś poniuchałam pure morning marc o'polo (czy jak mu tam) - udana, świeża,
      całkiem trwała kompozycja (lepsza niż pure jil sander, która miałam na drugim
      nadgarstku - miałam, bo już zniknęła).
      podoba mi się też time to play bruno bananiego dla babek - pomimo, że to
      plagiat, ale nie wiem, czego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka