Dodaj do ulubionych

Tani i modny zapach dla mlodego

31.03.04, 14:38
Cześć jestem młodym człowiekiem. Niestety nie mam aż tyle pieniążkow na te
drogie perfumy o których tu się pisze, ale chciałbym ładnie pachneć i przede
wszystkim modnie i nie za duże pieniążki. Napiszcie jakieś propozycje!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Obserwuj wątek
    • luloo1 Re: Tani i modny zapach dla mlodego 31.03.04, 14:57
      świeże adidasy Ice (chyba szare, takie srebranawe) są nawet fajne. Poleciłabym
      CK B w malusiej pojemności (choć nietrwałe), letnie błękitne Iseey Miyake
      (tańsze), nawet XS Paco Rabanne malusi.
    • 18lipiec Dla młodego miłego Pana polecam... 31.03.04, 15:07
      Świeży miły zapach MEXX PURE LIFE, ten błękitne, kosztuje około 90 zł za 50 ml.
      Naprawdę świetny , taki czysty zapach.
    • kkml_mav Re: Tani i modny zapach dla mlodego 31.03.04, 15:40
      Z racji tego ze stalem przez miesiac przy stoisku adidasa w rossmanie moge cos
      powiedziec o tych zapachach. Coty lansuje bardzo aktywnie Adidas Basic Line.
      Jest to zbior starszych wod (i ogolnie kosmetykow) +kilka nowych. Z nowym
      logiem i zamienieniem jednowyrazowych nazw na dwuwyrazowe, budujac
      kolorystycznie zestawy bardzo latwo zyskali sobie do tych produktow glownie
      mlodziez, bo to sa wody w ta grupe skierowane. Kosztuja 60 zl i mamy jakosc
      dokladnie taka za jaka placimy. Nie uswiadczysz w nich jakis bukietow, zapach
      jest jednostajny i prosty aczkolwiek przyjemny. Nie jest trwaly, tylko na
      ubranie, nawet na nim dosc krotko sie utrzymuje. Jest obecnie 7 typow tej marki
      choc w Polsce jest dostepnych 5. W kazdym razie ja dwoch pozostalych u nas nie
      widzialem do kupienia.
      team force- drzewny soczysty zapach, najdluzej utrzymuje sie ze wszystkich,
      najlepiej sie sprzedawal, glownie kupowaly go panie:)
      ice dive- jak nazwa mowi lodowy chlodny bardzo charakterystyczny, musze
      przyznac ze mi sie podoba, do tego stopnia ze uzywam sobie czasami w domu tej
      buteleczki.
      dynamic pulse- zapach zimny syntetyczny mineralny bardzo modny, panowie go
      bardzo czesto kupowali
      sport fever- krecacy taki z pazurkiem, bardzo przyjemny
      urban spice- najnowszy, taki ostry pikantny, kreowany na miejski, ale cieszy
      sie malym powodzeniem. Brzydko pachnie po pewnym czasie
      sport field- w polsce raczej niedostepny. I slusznie, zdecydowanie najgorszy
      zapach. Niby cytrusowy ale wstyd go wylac nawet na swojego psa. pachnie jak
      ktorys brutal
      classic blue- tez go u nas nie uswiadczysz. Pewnie dlatego ze to stary zapach,
      bardzo niemodny chyba ze jako prezent dla dziadka;]

To tyle jesli chodzi o adidasy. Mozna pobawic se jeszcze w str8. Wg mnie uwage
      mozna zwrocic na czarny: soczysty ale i pikantny. Niestety dla mnie str8y maja
      paskudna staroswiecka baze. Nie wiem co to, ale niepodoba mi sie.

A tak szczerze to moze uzbieraj pieniazki na cos lepszego. Przejdz sie do
      drogerii, popros o spryskanie kilku paskow zapachami. Zwroc uwage na Di Gio,
      Oxygena, Kenzo i CKone i CKbe. O i jeszcze moim nowym obiektem zachwytu jest
      CKcrave- polecam. Ale to moja wlasna opinia;]Na allegro mozesz juz kupic
      oryginaly 50ml za jakies 120 zl a jak popsikasz je na siebie to zrozumiesz
      klase:)

Pozdrawiam;]
    • faraon323 Re: Tani i modny zapach dla mlodego 31.03.04, 16:29
      dzięki za propozycje, juz sie wybieram na zakupy
      pap
      • ashanti5 Re: Tani i modny zapach dla mlodego 01.04.04, 09:10
        Adidasy zupełni mi się nie podobaja. Bez względu na ich odmiane i kolor wydaja
        sie pachnieć tak bardzo podobnie. Już bardziej podoba mi się Kanion (chyba
        niebieski). Zapach bardziej oryginalny niż Adidas, ale nie wiem czy Kanion ma
        wody czy tylko dezodoranty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka