addinka Re: do Elve !! 01.04.04, 11:42 przepraszam, coś mi komputer szwankuje, pierwsza wiad. wysłała się sama zanim ją skończyłam Elve, napisałam do Ciebie maila na adres gazetowy, jak będziesz miała chwilkę, skrobnij do mnie Ada Odpowiedz Link
elve Re: Addinko! 01.04.04, 21:32 doszło, pzeczytałam, kliknęłam "odpowiedź" i wtedy głupia poczta odmówiła współpracy. będę sukcesywnie próbować :) Odpowiedz Link
addinka Re: Addinko! 01.04.04, 21:37 widocznie poszło dopiero za drugim razem - czyli dzis wieczorem, coś dzisiaj ta poczta fiksuje, chociaż ja to wysłałam wczoraj w południe i już się martwiłam, że mnie zignorowałaś...W takim razie ślicznie dziękuję za odzew i z niecierpliwością czekam na list. papa Ada Odpowiedz Link
addinka Re: do Elve !! 02.04.04, 12:30 Elve, jeśli nadal nie możesz wysłać na adres gazetowy, podam Ci mój drugi adres addinka@poczta.onet.pl bardzo mi zależy na Twojej odpowiedzi ada Odpowiedz Link
elve Re: do Elve !! 02.04.04, 19:37 Addinko, nie denerwuj sie, juz Ci odpisalam na gazetowe konto. Odpowiedz Link