Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o Theoremie (Fendi)?

10.05.04, 17:11
To może pytanie nie na czasie bo zapach jest bardziej na jesień-zimę niż na
wiosnę-lato, ale ja już teraz zastanawiam się nad zakupem.
Ciekawa jestem waszych opinii i skojarzeń. Możecie się nimi podzielić?
Obserwuj wątek
    • charade Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 10.05.04, 18:19
      Testowałam ostatnio Theoremę i byłam zachwycona samym zapachem. Taki ciepły,
      cynamonowy, otulający, no po prostu miodzio. Chyba byłby to mój następny zimowy
      zapach, gdyby nie straszna nietrwałość tych perfum. Wiem, że nie ja jedna mam
      takie wrażenie.
      • luloo1 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 11.05.04, 09:01
        Theorema jest bardzo ładna. Jakiś czas temu wyszła wersja Theorema legero. To
        ulubiony zapach Shade.Czy czujecie w nim akordy różane?
    • luloo1 Ashanti pytała o Fendi:) 11.05.04, 09:18
      Jest to kompozycja dla eleganckiej kobiety.Taka orientalno-kwiatowa w stylu
      Yvresse leger YSL.Jest dość egzotyczny, ciepły, z miękką ambrą.Zawsze mnie
      inspirowały w nim opisy: przyprawy afgańskie i słodka śmietanka:)))) Jest też
      cynamon i dzika róża, chyba troszkę cynamonu. Generalnie zapach nie jest lekki.
    • delie Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 11.05.04, 10:34
      zapach jest piękny, bardzo ciepły i kobiecy-skusiłam się na nią dwa razy:) moim
      zdaniem nie tylko na zimę

niestety, na mojej skórze jest raczej nietrwały, chociaż ładnie się na niej
      rozwija. chyba najbardziej podobał się mojmu szefowi w pracy - ciągle się pytał
      czym pachnę;)
    • balbina_alexandra Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 11.05.04, 12:07
      Bardzo podoba mi się ten zapach, miałam wprawdzie tylko próbkę ale uważam że
      jest piekny, słodki acz nie przytłacza, bardzo kobiecy. Miałam ochotę go sobie
      kupić, ale kupiłam co innego i Theorema odpłynęła w niebyt...
      O dziwo, uważam że całkiem niezła jest Theorema Leggero - zazwyczaj unikam
      lekkich wersji zapachów bo mi się zupełnie nie podobają - a ta jest przyjemna.
    • forevermore79 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 11.05.04, 14:04
      Theorema- apetyczny- cynamon, miodowe pierniki- troszke ma z Doce Vity- bardzo
      elegancki, ale nie przytlaczajacy zapach. Leggero tez jest niezle, lekko
      odswiezone roza. Byla jeszcze wersja zlota- na lato, ale znikla juz z rynku.
      Szkoda, ze meska Theorema nie czerpie nic z pierwowzoru- zero tych slodkawych
      nut- jest do zapomnienia. Zal tez pierwszych, ciezkich Fendi Donna- zastepujace
      je powoli u nas Fendi (zolte opakowanie) nie ma juz tej magii i jest jednym
      zapachem z wielu.
      • ashanti5 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 11.05.04, 17:26
        Luloo, pytałam o męskie Fendi, takie z jasnym drewnianym korku, w żółtawym
        pudełku.
        Theorama nie rzuciła mnie na kolana, ale nigdy nie wypróbowywałam jej na sobie.
        Może to był błąd. Cynamon to zdecydowanie moje klimaty. Podobnie jak muzyka
        Sade :) (jesteśmy nawet urodzone tego samegho dnia)
        Gdybym miałam kupić sobie cos z Fendi, to z pewnościa byłyby to męskie (opisane
        wyżej), niemniej jednak sprawdzę jeszcze Theoramę.
        • luloo1 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 12.05.04, 13:37
          ashanti5 napisała:

> Luloo, pytałam o męskie Fendi, takie z jasnym drewnianym korku, w żółtawym
          > pudełku.

Ashi męskie fendi z drewnianym korku to Fendi Life Essence.
          • ashanti5 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 12.05.04, 17:36
            luloo1 napisała:

> ashanti5 napisała:
            >
            > > Luloo, pytałam o męskie Fendi, takie z jasnym drewnianym korku, w żółtawym
            >
            > > pudełku.
            >
            >
            > Ashi męskie fendi z drewnianym korku to Fendi Life Essence.

Kurcze, a gdzie to przeczytałaś? Na butelce tej nazwy nie ma i na pudełku chyba
            też, o ile dobrze pamiętam.
            • luloo1 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 13.05.04, 09:03
              ashanti5 napisała:

> luloo1 napisała:
              >
              > > ashanti5 napisała:
              > >
              > > > Luloo, pytałam o męskie Fendi, takie z jasnym drewnianym korku, w żół
              > tawym
              > >
              > > > pudełku.
              > >
              > >
              > > Ashi męskie fendi z drewnianym korku to Fendi Life Essence.
              >
              >
              > Kurcze, a gdzie to przeczytałaś? Na butelce tej nazwy nie ma i na pudełku
              chyba
              >
              > też, o ile dobrze pamiętam.

www.rubion.de/19_Life_Essence.html
              • ashanti5 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 13.05.04, 15:46
                Dzięki za uświadomienie :) czasami tak jest , ze się patrzy, patrzy i nic nie
                widzi. Nie chodzi bynajmniej o wadę wzroku, ale zbyt małą wnikliwość w
                szczegóły. Widocznie spoglądałam wyłącznie na etykietke.
                • luloo1 Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 14.05.04, 18:23
                  ashanti5 napisała:

> Dzięki za uświadomienie :) czasami tak jest , ze się patrzy, patrzy i nic nie
                  > widzi. Nie chodzi bynajmniej o wadę wzroku, ale zbyt małą wnikliwość w
                  > szczegóły. Widocznie spoglądałam wyłącznie na etykietke.

no no ashi, to niebezpieczne:)))
      • szczekuszka Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 11.05.04, 18:44
        forevermore79 napisał:

> Theorema- apetyczny- cynamon, miodowe pierniki- troszke ma z Doce Vity-
        bardzo
        > elegancki, ale nie przytlaczajacy zapach. Leggero tez jest niezle, lekko
        > odswiezone roza.

Ja wlasnie posiadam Leggero. Bardzo lubie ten zapach, pierwsza nuta jest
        doscostra, a pozniej cieplutko sie rozwija::).
        To lubie:))
    • elve Re: Co sądzicie o Theoremie (Fendi)? 14.05.04, 16:28
      Super! dzięki za zwrócenie uwagi na ten zapach (który kiedyś skreśliłam, z
      powodu zbyt ostrego otwarcia), jest piękny, słodki, łagodny i otulający. Tylko
      czemu po dwóch godzinach zostaje po nim ledwie wspomnienie? :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka