Dodaj do ulubionych

Biotherm eau pure

27.05.11, 17:23
Podpowiedzcie proszę
Niedawno kupiłam na Allegro Biotherm eau pure wodę toaletową 50 ml, kupiłabym jeszcze ale nigdzie nie mogę znaleźć, powiedźcie gdzie kupię? Mgiełki 100ml widzę w sklepach internetowych, ale wody nie. Mam Douglasa pod ręka ale tam żadnej wody z Biothermy nie ma i Pani stwierdziła że nie będzie...
Obserwuj wątek
    • astronomiczna.ania Re: Biotherm eau pure 27.05.11, 18:04
      Hej :)
      a zaglądałaś do Sephory?
      widziałam u nich parę dni temu jakieś flakoniki z wodami Biothermu
      Eau Pure też na pewno była wśród nich ... kojarzę szmaragdowy kolor flakonika
      czy to mgiełka czy woda - nie wiem
      mogę sprawdzić jutro lub pojutrze, jeśli nie masz żadnej Sephory w okolicy (ale skoro masz Douglas, to pewnie Sephorę tym bardziej ;) )
      • justyna2731 Re: Biotherm eau pure 27.05.11, 18:16
        O tak sprawdź ładnie proszę, w moim mieście Sephora dopiero w budowie :))), a i Douglas z tych mniejszych pewnie dlatego nie ma.
        Także proszę może przy sobotnich zakupach jesli nie sprawi Ci to kłopotu, popatrz za ile i gdzie mogę Eau pure edt kupić.
    • forevermore79 Re: Biotherm eau pure 28.05.11, 09:47
      Wody Biothermu sa teraz dostepne w Sephorach- w tym Eau Pure, po b. atrakcyjnych cenach- limitowana 50 ml za 85 zl, 100 ml za 115 ml. To postac perfumowanej mgielki/wody do ciala w sprayu, nie ma i nie bylo nigdy wody toaletowej, jaka znamy z tradycyjnych zapachow. Pozdrawiam!
      • justyna2731 Re: Biotherm eau pure 28.05.11, 11:00
        No pięknie, kupując nie miałam zastrzeżeń, sprawdziłam nawet numery serii wszystko ok, woda świeżutka, ale wyraźnie napisane na pudelku eau de toilette, ale... z tylu w opisie jest to Eau Pure invigorating cool mist coby wszystko wyjaśniało...
        Bardzo dziękuje za wszystkie informacje, zawsze można na Was liczyć. Pozdrawiam :)
        A Sephorowa cena rzeczywiście bardzo przyjemna, będę musiała się zaopatrzyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka