elve 23.05.04, 18:23 wąchaliście? to napiszcie, bo mnie ciekawość zżera, a jeszcz nei miałam okazji niuchnąć. bardzo podobne do zwykłego gucci rush? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: gucci rush summer 24.05.04, 10:55 Nie widzialem go jeszcze u nas- wiem, ze byl zagranica w zeszlym roku, a teraz powroci w nowym flakonie. Jest za to w sklepach juz nowy, bezalkoholowy Gucci Envy Sun Mist. Odpowiedz Link
millka26 Re: gucci rush summer 25.05.04, 14:33 Dzis kupuje w ciemno jutro napisze jak pachnie Pozdrawiam Odpowiedz Link
szczekuszka Re: gucci rush summer 25.05.04, 16:38 Widzialam na allegro, ale w ciemno bym nie kupila. Milka napisz, czy blizszy jest GR czy GR2?~ Bo jak jeden, to moze i ja kupie w ciemno:)? Odpowiedz Link
ziereal Re: gucci rush summer 25.05.04, 17:08 ja kupilabym tylko jakby blizszy 2 ;),jedynka straszna mi sie wydaje:) Odpowiedz Link
elve Re: gucci rush summer 25.05.04, 19:43 napisz koniecznie, bo dwójkę uwielbiam a do jedynki się ostatnio - po latach jeżenia się na samą myśl - przekonałam. Odpowiedz Link
nizejpodpisana Re: gucci rush summer 26.05.04, 17:50 Wlasnie mnie zastanawia, dlaczego tylu osobom ta jedynka tak przeszkadza - widzialam nawet, ze komus tutaj skojarzyla sie z palona guma ;) Owszem, na poczatku jest dosc kontrowersyjna, ale to, co zostaje po jakims czasie, wydaje mi sie ciekawe - mnie osobiscie podoba sie jak GR1 pachnie na mnie :) Odpowiedz Link
ziereal Re: gucci rush summer 26.05.04, 19:14 1 nie jest taka zla,ale wole 2:). NIkt poki CO nie wie jak pachnie Summer edition?..cholera.naprawde jestem ciekawa:) Odpowiedz Link
millka26 Re: gucci rush summer 28.05.04, 08:38 Przepraszam, ze tak pozno ale chcialam dowiedziec sie jak pachnie GR 1 niestety nie udalo mi sie dotrzec do tego perfumu. Coz summer jest, stoi na mojej poleczce w łazience i wydaje mi sie, że zblizone jest do 2, ale delikatniejszy i sublelniejszy, niestety nie wiem jak pachnie 1 wiec trudno mi cokolwiek powiedziec. Zapach letni, swiezy i przyjemny, na kolana mnie nie powalil. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ziereal Re: gucci rush summer 01.06.04, 18:29 A ja juz dwa razy go testowalam, i za drugim razem doszlam do wniosku, ze wydaje sie podobniejszy do rush 1:).Ale bez tej ostrej nuty,hmm..jest delikatny jak rush2, ale jednoczesnie swiezy, calosciowo jakos bardziej mi sie kojarzy wlasnie z 1-dynką. Calkiem ok zapach na lato. Odpowiedz Link
elve Re: gucci rush summer 04.06.04, 14:08 heh, powąchałam... jest identyczny jak rush 2, może troszeńkę więcej cytrusów w otwarciu, poza tym identiko! w ogóle nie wiem, po co to wypuścili jako nowy zapach! żeby zarobić? :) ale że lubię dwójkę, to i summer mi się podoba :) Odpowiedz Link