forevermore79 Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 18:20 Dlaczego super, a nie mega, hiper, czy cos tam? :-) Milego wieczoru, luloo!, ale fakt- bardzo lubie ten prosty, szybki watek. A dzis pachne nowa Lolita Lempicka Au Masculin Fraicheur z probki- dla mnie rozwodniony oryginal, srednio mi sie podoba. :-) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 18:22 forevermore79 napisał: > Dlaczego super, a nie mega, hiper, czy cos tam? :-) Milego wieczoru, luloo!, Hej foreviu:)))))) Kolejne będą hiper, super,czy coś tam. To żelazny wątek tego forum:))) Miłego wieczoru, jeśli wiesz, co chcę powiedzieć:P:))))) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 18:24 Lubie mijac sie z Toba na forum, czuje sie w dobrym towarzystwie wtedy :)) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 18:28 forevermore79 napisał: > Lubie mijac sie z Toba na forum, czuje sie w dobrym towarzystwie wtedy :)) i vice versa. Jak cię mijam, zawsze mi pachnie, dziś słodko tą Lempicką:))) Forever, czy testowałeś na sobie Allure Sport? Czy ciepła nuta charakterystyczna dla Allure jest trwała i dominująca, czy tli się w głębi? Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 18:47 Dzieki za komplement- pachniec, tak- to przynajmniej mi w zyciu wychodzi :))). A Allure Sport- ma w sobie ta nute z pierwowzoru, ale bardziej wygladzona cytrusami a la AdG Armaniego- tu sie zgadzam. Pamietam, ze Allure reklamowano jako "6 wibrujacych akordow", czy ja wiem? Maja cos w sobie obydwa, ale wolalbym oryginal, niz Sport. "Wwacham" sie jeszcze potem :-) Odpowiedz Link
charade Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 19:22 A ja dziś pachniałam... Glow :))) Ona mi się naprawdę bardzo podoba, uwielbiam mydlane, świeże zapachy, ale niestety trwałość ma podłą... Straszna szkoda. A teraz to wróciłam z perfumerii przynosząc na rękach: Addict Świeżak Pleasures Organza Pierwsze Światło Hanae Mori Ciekawe kto zgadnie, który zapach mnie oczarował ! Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 19:28 Pewnie nie zgadnę, ale spróbuję - Addict??? (Dziś jestem monotematyczna:))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 19:37 no nie mów, że pleasures? :) ja dzis wonieję dune sun. Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 19:52 A ja rano EnJoy, wieczorem AA Anisia :o) Odpowiedz Link
charade Re: Dziś pachnę... - super bis 08.06.04, 20:13 Otóż moje drogie oczarowała mnie Hanae Mori, która dostałam właśnie w drodze wymiany. Addict Świeżak jest niezły, ale żadnego trzęsienia ziemi nie było. Pstryknęłam się Pleasures, czyli moją dawną fascynacją i pomyślałam, jak to możliwe, że się kiedyś tym zachwycałam. Strasznie mdlący zapach ! A Organza Pierwsze Światło to rzecz tak nijaka, że nawet nie ma o czym mówić... Odpowiedz Link
sorbet Luloo ale rozruszyłaś forum :-) 08.06.04, 23:52 Dziś CdG3. Wtorek to taki roboczy dzień u nas, stąd też i taki zapach:-) Odpowiedz Link
addinka Re: Luloo ale rozruszyłaś forum :-) 08.06.04, 23:57 ktoś musi dbać o forum, bo już smutno i cicho było... ja dziś jadore, a do niedzieli pewnie niczym, bo jadę na wieś, na mazury huraaaa!! pozdrawiam Was wszystkich gorąco i do poniedziałku, jak ja tylko wytrzymam bez naszego forum? Odpowiedz Link
luloo1 Re: Dziś pachnę... - super bis 09.06.04, 07:04 > > A teraz to wróciłam z perfumerii przynosząc na rękach: > > Addict Świeżak > Pleasures > Organza Pierwsze Światło > Hanae Mori > > Ciekawe kto zgadnie, który zapach mnie oczarował ! Ja bym postawiła na organzę, bo charade lubi ciepłe zapachy:)Mori nie znam z nosa. Odpowiedz Link
charade Hanae Mori 09.06.04, 10:48 Organza First Light raczej nie jest ciepły, to zwykły kwiatowy zapach, jakich wiele. Z oryginalną Organzą ma niewiele wspólnego. O Hanae Mori, które dziś mam na sobie piszę w osobnym wątku. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Dziś pachnę... - super bis 09.06.04, 07:07 forevermore79 napisał: > Dzieki za komplement- pachniec, tak- to przynajmniej mi w zyciu wychodzi :))). > A Allure Sport- ma w sobie ta nute z pierwowzoru, ale bardziej wygladzona > cytrusami a la AdG Armaniego- tu sie zgadzam. Tak tak, jest strasznie podobny do AdG Armaniego spreparowanego przez Turcję:) Uderzająco. Pamietam, ze Allure reklamowano > jako "6 wibrujacych akordow", czy ja wiem? Maja cos w sobie obydwa, ale > wolalbym oryginal, niz Sport. "Wwacham" sie jeszcze potem :-) A mnie oryginał trochę się już obniuchał.Dla mnie jest taki kostyczny i poważny, może to przez konotację związane z marką Chanel (klasa, prostota elegancja w liniach męskich).Uważam, że ciekawa byłaby odświeżona wersja Platinum Egoiste, mocno ziołowa:) Ale nic w stronę prześmierdzidła pt.Rive Gauche:) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... - super bis 09.06.04, 10:18 Na razie jeszcze niczym, bo źle się czuję. Po długich perturbacjach udało mi się zdobyć Florę Nerolię i jasmin wywołał u mnie taką migrenę ze myślałam że nie będę w stane egzystować. Strasznie mi smutno, bo chyba jestem jedną z nielicznych osob której ten zapach się podoba. Wczoraj w ramach wyrównania nastroju pachniałam Enjoy Patou, który mi się strasznie podoba, ale ponieważ jest bardzo drogi, wiec długo nie mogłam sobie na niego pozwolić i teraz mam stosunek do tego zapachu bardzo nabozny :) Dziś chyba podaruje sobie zapach, bo mnie mdli... może Rykiel Rose po południu? Odpowiedz Link
nutta Re: Dziś pachnę... - super bis 09.06.04, 16:48 Dziś jeszcze delikatnym powiewem czasu- L'Air du Temps.Wyobraziłam też sobie Wasze zapachy. To dobrze, że każdy jest inny... Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: Dziś pachnę... - super bis 10.06.04, 07:23 A dzisiaj tj. 10 czerwca ja pachne Halloween (J. del Pozo) :-) Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę... - super bis 10.06.04, 08:53 Bedę dzisiaj pachnieć - na imieninach Mamy - Very Irresistible. Odpowiedz Link
coralin Re: Dziś pachnę... - super bis 10.06.04, 15:29 Mydłem różanym troszkę:) A pachną mi wokół truskawki, pyszny obiadek który zrobiono dla mnie z mnóstwem aromatycznych ziół, ziemniaki z koperkiem i piwonie w wazonie:) Odpowiedz Link
luloo1 Re: Dziś pachnę... - super bis 10.06.04, 19:56 coralin napisała: > Mydłem różanym troszkę:) A pachną mi wokół truskawki, pyszny obiadek który > zrobiono dla mnie z mnóstwem aromatycznych ziół, ziemniaki z koperkiem i > piwonie w wazonie:) coralin, bo robię się głodna:) Odpowiedz Link
nici1 Re: Lancome - Aroma Fit (to ta czerwona) 11.06.04, 09:49 Nina Ricci Preminum Jour......mmmmmmmmmm Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę... - super bis 11.06.04, 15:11 Dziś banalnie - ale musiałam wstać o 6 rano i tylko do mi jakoś pasowało - Chance Chanel. Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... - super bis 11.06.04, 18:09 wyszło w końcu tendre poison, i dobrze, bo na dworzu może i ponuro ale zdecydowanie ciepło :) Odpowiedz Link
charade Re: Dziś pachnę... - super bis 11.06.04, 18:46 A ja przyniosłam znowu na rękach: mdły Connexion Lancome 5th Avenue (przekonałam się, że już nie mogłabym nosić) Belle de Minuit Niny Ricci - znikło szybciej niż myśl Carolina EDT Przy tej ostatniej dałam w końcu za wygraną i zamówiłam... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... - super bis 13.06.04, 00:22 najpierw le baiser du dragon cartiera (łokropny, ale jeszcze za mało o nim wiem, żeby się rozpisywać), potem zapach sezonowy van cleef&arpels - spring (green notes) - faktycznie zielony, przyjemny, własnie zanika (po 4 godzinach, dość obficie naniesiony). Odpowiedz Link
renia30 Re: Dziś pachnę... - super bis 13.06.04, 09:32 Gloria Cacharel na dzień dobry. Po południu na obiadek u teściowej (idę sama, małzonek sobie wyjechał :o( - waham się pomiędzy Happy a AA Anisia - świeżo i grzecznuitko. Odpowiedz Link
charade Burberry London 13.06.04, 14:12 A Le Baiser du Dragon jest obleśny, zgadza się. Odpowiedz Link
madllen Re: Dziś pachnę... 14.06.04, 09:25 ...prześlicznie, romantycznie i subtelnie- Etoile du Sud Fragonarda- a to za sprawą wyjątkowej bardzo FOREMKI, którą z tego miejsca, po raz kolejny, pragnę z całego serca gorąco ucałować:) Coralin, dziękuję najmocniej! Odpowiedz Link
sorbet To było CdG3 :-). Dziś Kyoto + 15.06.04, 22:42 Myślałem że trzeba go już odstawić. Ale fajnie pachniało dymem, kawą i kadzidłem. Odpowiedz Link
extravirgin Re: Dziś pachnę... - super bis 16.06.04, 08:24 A ja zabijam od rana Organzą Indecence - szkoda, ze wycofali ją z produkcji Odpowiedz Link
madllen Re: Calypso Lancome 16.06.04, 12:18 jotcha napisała: > Zaklinam lato............zeby przyszlo O, nic z tego;)))) Ponoć takie właśnie będzie lato w tym roku, tfu tfu, odpukać:)) Odpowiedz Link
charade Burberry London 17.06.04, 09:51 Nie jest ciężki, czy za słodki przy tym syberyjskim powietrzu... Odpowiedz Link