stokrotka1977 10.06.04, 07:26 Wracajac do lat mlodzienczych (-10 lat) pomyslalam, ze z checia odkupilabym wode Chloe Innocence (firmy Chloe), ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, ktokolwiek ma... Blagam zmilujcie sie nade mna :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 02:18 Ja tez chetnie kupie. Na Ebay widzialam za 80 dolarow (poczatek aukcji). Pachnie konwaliami wg mnie. Odpowiedz Link
mrouh Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:01 Czy to o to chodzi? www.dionet.pl/main.asp?AKCJA=PRODUKT&PRODUKT_ID=1037&SESJA_ID=200406111203ACGIQTMJZSFIHYCCYSJO Odpowiedz Link
mrouh P.S. CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:06 Nie wiem, czy ten link Wam zadziała, widzę po adresie, że może być problem. W każdym razie w dionecie możecie znaleźć dwie pojemności. Osobiście jeszcze nie robiłam tam zakupów, ale ktoś z forum juz zamawiał, niedługo bedzie chyba wiadomo:-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:08 Mysle, ze nie- Stokrotka poszukuje lekkiego, konwaliowego, kwiatowego zapachu Innocence- w jasnych, wydluzonych i pieknych flakonach- Chloe Lagerfelda zas to jeszcze starszy, klasyczny, ciezki zapach, podobnie jak dostepny takze w dionecie Narcisse. Ciezko o Innocence juz, ale powodzenia :-). Szkoda, ze tyle milo kojarzacych sie zapachow znika. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:13 A na allegro znalazlem tylko zestaw 10 probek Innocence po 1ml za 37 zl, ale wg mnie kupowanie probek z natury bezplatnych mija sie z celem, a nieposiadanie flakonu to jednak zadna przyjemnosc :-) Odpowiedz Link
charade Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:25 Forever, jak się nie ma co się lubi... Próbki są oczywiście bezpłatne, tylko kto Ci je da ? Odpowiedz Link
ziereal Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 16:22 dokladnie:(.jakos tych probek nikt nie chce dawac.. kupowalam juz od tego sprzedawcy i jest naprawde bardzo przyjemny. poza tym cen nie ma jakichs wysokich:). Odpowiedz Link
mrouh Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 11.06.04, 12:41 forevermore79 napisał: > Mysle, ze nie- Stokrotka poszukuje lekkiego, konwaliowego, kwiatowego zapachu > Innocence- w jasnych, wydluzonych i pieknych flakonach <ciach> O, to przepraszam, ja tam zielona jestem:-) Tak mi się rzuciło w oczy:-) Odpowiedz Link
staua To te, zobaczcie: 11.06.04, 17:08 cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=602&item=5500280789&rd=1&ssPageName=WDVW dlugi URL a tinyurl.com nie dziala jakos, przepraszam. Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: To te, zobaczcie: 13.06.04, 17:20 Dzieki, na Allegro widzialam Chloe ale Narcisse czyli inna wode. A na e-bay nigdy nie kupowalam. Dzieki za wyjasnienie - tak nie chodzilo mi o Lagerfelda, tylko o marke Chloe, a dla mnie woda pachnie konwaliami, lilia wodna i delikatnym bzem i peonia... Ale NIGDZIE juz jej nie ma niestety... Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 13.06.04, 17:24 Dzieki za info - juz zalicytowalam probki Innocence, a jak szukalam wczesniej to nigdy nikt ich na Allegro nie oferowal. Dzieki za info. Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: Kupie CHLOE INNOCENCE (Chloe) 14.06.04, 17:07 No nie, ktos mnie przelicytowal i dal ponad 50 zl za 10 probek po 1ml czyli w sumie 10 ml, hhm co robic? Licytowac nadal????? Wyjdzie upiornie drogo z kosztami przesylki... Poradzcie Odpowiedz Link
ziereal do stokrotki 14.06.04, 18:30 Napisz do tego pana na priva z pytaniem czy jeszcze ma chloe innocence:). Bo jezeli jeszcze ma-to wystawi ja te zejda i wtedy masz szanse jeszcze raz wystartowoac. A z reguly (aczkolwiek jak wiadomo od tej sa wyjatki) wystawia parorazowo. Jezeli uda Ci sie kupic - teraz , to z kolei mozesz i tak sie zapytac czy za dopłata nie moglby Ci tych probek wiecej wyslac. Z mojego doswiadczenia wynika, ze facet jest ok (ja licytowalam Pi Givenchy meskie, ale bedac w perfumerii doszlam do wniosku, ze dla mlodego chłopaka lepsza jest jednak Herrera i nie wycofujac sie z aukcji poprosilam go o zamiane.PAn napisal mi, ze nawet moze zrobic mix z wod meskich bedacych na aukcji i mimo iz wygralam Pi, to -pozwolil mi"Zamienic"ja na herrerę). pzd Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: do stokrotki 14.06.04, 19:37 Dzieki, ja tez juz od niego kupilam - zapach mojej mlodosci z 1995 Sun Monn Stars Lagerfelda. Tak zrobie, dzieki za rade, Aldona Odpowiedz Link
ziereal do Stokrotki 16.06.04, 10:19 napisz co spzredawca Ci odpisał:) bo chyba dalej licytujesz? (61zł:() Odpowiedz Link
stokrotka1977 Re: do Stokrotki 16.06.04, 12:41 Odpowiedzial, ze byc moze bedzie mial. A ja juz dalej nie licytowalam? Moj nick na allegro to IKSMD Odpowiedz Link
ziereal Re: do Stokrotki 16.06.04, 17:40 jest jeszcze jedna opcja. jak bedzie mial, popros go o aukcje dedykowana, moze sie zgodzi:) pzd Odpowiedz Link