kkml_mav 10.06.04, 11:21 ostatnio czesto na allegro mozna zobaczyc, ja widzialem tez na bazarku, wody ck perfect double 2x30 ml (one &be). Czy to sa oryginaly, bo niewiadomo- cena niewielka, okolo 50 zl , ale pojemnosc tez niezaduza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charade Re: perfect double 10.06.04, 12:26 Ja widziałam też takie duble Emporio i Emporio Night albo White. Wieeeelce podejrzane. Odpowiedz Link
luloo1 Re: perfect double 10.06.04, 14:31 Nie warto ryzykować, moim zdaniem to po prostu zwyczajna podróba. Szanująca się firma nie wypuściłaby takiego wynalazku w zmienionym opakowaniu. Odpowiedz Link
elve Re: perfect double 10.06.04, 20:21 podajcie linka, chętnie spojrzę. widziałam takie podwójne oryginały, ale tylko Bossa. Odpowiedz Link
luloo1 Re: perfect double 10.06.04, 20:25 elve napisała: > podajcie linka, chętnie spojrzę. > widziałam takie podwójne oryginały, ale tylko Bossa. www.allegro.pl/show_item.php?item=26486123 Odpowiedz Link
sorbet Re: perfect double 10.06.04, 22:01 luloo1 napisała: > > www.allegro.pl/show_item.php?item=26486123 Podróba!!! :-) Odpowiedz Link
luloo1 Re: perfect double 10.06.04, 22:18 charade napisała: > O boże... a cóż to w ogóle jest ? charade, to po prostu podróba:))))) Odpowiedz Link
charade Re: perfect double 10.06.04, 22:37 No dobra, ale inne podróby na allegro przynajmniej udają oryginały, a to w ogóle nie wygląda... Odpowiedz Link
luloo1 Re: perfect double 10.06.04, 23:02 charade napisała: > No dobra, ale inne podróby na allegro przynajmniej udają oryginały, a to w > ogóle nie wygląda... to turecka limitowanka, special edition:) Odpowiedz Link
kkml_mav Re: perfect double 11.06.04, 01:10 no dobra, ale podrobek tak z niczego nie robia. Moze w stanach poszla jakas limitowana edycja i sie pojawily kopie? Czy ktos widzial takie cos w jakiejs zagranicznej perfumerii, bu w polsce to tego nie ma. I w sumie dla kolekcjonera to kuszaca propozycja. Ciekawe jak pachna... :) Odpowiedz Link
kkml_mav Re: perfect double 11.06.04, 01:13 charade napisała: > Ja widziałam też takie duble Emporio i Emporio Night albo White. Wieeeelce > podejrzane. www.allegro.pl/show_item.php?item=26658783 to mi nie wyglada na podrobke:) Cena bardzo wysoka i jakos wykonania tez:) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: perfect double 11.06.04, 09:59 Co do CK- kompletna podrobka,a ze niepodobna do oryginalu- zdarza sie (np te nieistniejace tusze Lancome, czy damski niebieski Boss, ktorego nie ma :-). Za to Emporio- dla mnie nie jest podejrzane, to wyglada na oryginal, porzadnie zapakowane- najprowdopodobniej zestaw "duty free exclusive"- widzialem na lotnisku raz polaczenie Emporio damskiego i meskiego ( w Sephorach sa teraz duety L'Eau par Kenzo)- sadze wiec, ze ta aukcja budzi zaufanie. Odpowiedz Link