forevermore79 Re: Dziś pachnę... 25.04.12, 11:32 Wczoraj vintage YSL m7, dziś CN Scent Intense Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 26.04.12, 23:03 A teraz wieczornie najbardziej czuc Eau de Cartier Essence du Bois- zacny zapach :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Jaipur Bracelet Boucheron 27.04.12, 09:07 Ladnie :-) A ja kolejny dzien z Voyage d'Hermes Parfum, wieczorem zmienie na cos mocniejszego. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 28.04.12, 10:11 Untitled MMM- zielono przed wyjsciem na rownie zielona trawke :-) Odpowiedz Link
aaneta Duende Jesus del Pozo 28.04.12, 16:16 Z okazji majówki przeprosiłam się z kwiatkami :) Odpowiedz Link
furka_dusz Był Lalique Hommage a'L'Homme, jest .. 29.04.12, 09:32 balsam Parfum Initial i to nie jest moje ostatnie dziś słowo :-) Odpowiedz Link
elve Re: Był Lalique Hommage a'L'Homme, jest .. 29.04.12, 10:52 widzę, że dzień już długi :) u mnie resztki Angel Aqua Chic, i tak, to dopiero początek :) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 29.04.12, 10:14 Annick Goutal Duel w najcieplejszy dzien kwietnia :-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 29.04.12, 12:48 Iceberg Twice, nowy nabytek. Rozpaczliwie zachciało mi się znienacka jakiegoś świeżaka, nie wiem, co się ze mną dzieje - bo tak miałam od jakichś dwóch tygodni, więc nie z powodu tego gwałtownego ocieplenia. I tak coś mi się marzyło i marzyło, oczywiście coś nowego, a rzadko teraz kupuję perfumy, bo przekroczyłam stan krytyczny, pozbywać się nie umiem, zużywam zapasy i modlę się, żeby mi to wszystko, co mam, nie pozdychało. No i podczas wizyty w Rossmanie, wczoraj, psiknęłam się tym Icebergiem przypadkiem, bo stał na półce z "ceną na do widzenia" i akurat był na wysokości ręki. Najpierw mi się potwornie nie spodobał ten zapach. Odłożyłam. Po chwili zapachniało mi na skórze czymś podobnym do mojego ulubionego Pure Jil Sander, które mi się już skończyło. Wyszłam z Rossmanna, ale do niego wróciłam po dwóch godzinach, tuż przed zamknięciem:-) Od wczoraj zlewam się Twice do pępka, pachnie na mnie jak Pure posypane proszkiem do prania... jakoś mi ten efekt pasuje, czegoś takiego potrzebowałam:-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 29.04.12, 14:15 A - i jeszcze teraz czuję w nim nutę, która mi się kojarzy z pierwszymi Molekułami, a właściwie z Ekscentrykiem. Ciekawe, czy tam jest Iso E Super:-). Tak czy tak, strzał w dziesiątkę. Przez najbliższe tygodnie będę monotematyczna zapachowo:-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 30.04.12, 09:20 Dobre odkrycie, Agni- takie czasami sa najlepsze! Miejsce zakupu i cena tu sa zupelnie drugorzedne! Dziekuje za spontaniczny wpis i milych aplikacji :-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Dziś pachnę... 30.04.12, 09:21 Dior Homme (vintage)- resztka z przypadkowo odkrytego w zasobach firmowego atomizera :-) Odpowiedz Link