heliamphora 25.05.13, 11:06 Ale Wy na pewno wiecie, czy to tester, nowa wersja czy cokolwiek innego: www.kokai.pl/perfumy/salvador-dali/le-roy-soleil/woda-toaletowa-30-ml Miała być jakaś nowa edycja, bodajże w zeszłym roku, ale to chyba nie to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forevermore79 Re: Znalazłam jakiegoś Króla-Słońce, ale trochę d 25.05.13, 11:12 Hej hej- nic w nim dziwnego, bo to po prostu 30tka EdT, a nie klasycznego Le Roy Soleil Parfum de Toilette. Zupelnie inny zapach, ktorego elementem wspolnym jest tylko nazwa. Slodki i "escadowo" egzotyczno-owocowy, rowniez wycofany, a specjalnie popularny nigdy nie byl. Do malinowego szypru klasyka mu b. daleko. A dla przypomnienia- zeszloroczna wersja to ekstrakt w krysztale Baccarat, edycja ze wzgledu na cene tylko dla wybranych- choc Krol Slonce PdT wystepuje tez obecnie u Dalego jako jedna miniatura z zestawu. www.parfums-salvadordali.com/en/editions-cristal/35-le-roy-soleil.html www.parfums-salvadordali.com/en/gifts/81-salvador-dali-legend-collection.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link
heliamphora Re: Znalazłam jakiegoś Króla-Słońce, ale trochę d 25.05.13, 11:30 Dzięki Kubo za ekspresową odpowiedź :) Nie miałam pojęcia o takiej wersji. Czyli mówisz, że nie ma na co się porywać, trudno. Ekstrakt w krysztale sobie daruję, jeśli już miałabym wydawać majątek na taki rarytas, to wybrałabym któryś z moich ukochanych wycofanych zapachów. Aż taką fanką Le Roy Soleil nigdy nie byłam ;) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Znalazłam jakiegoś Króla-Słońce, ale trochę d 25.05.13, 12:36 Do uslug, tak- ta wersja pojawila sie nieco pozniej, niz klasyk i nawet pozostala dluzej w ofercie. Jednak tylko nazwa jest ta sama, innych podobienstw brak :) I "korony" tez nie ma z zalozenia, heh. Zgadzam sie- znam ciekawsze sposoby wydania 1200 Euro :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
forevermore79 Nowa swieca- Le Roy Soleil 31.10.13, 15:15 Tytulem ciekawostki- Dali zaprezentowal wlasnie luksusowa swiece z tej linii, jednak nuty nie nawiazuja bezposrednio do slynnego Krola Parfum de Toilette. Juz do nabycia we Francji, 69 Euro. Piekna rzecz. Ekstrat klasyka i zestaw miniatur z tymze nadal sa dostepne. www.parfums-salvadordali.com/en/gifts/104-le-roy-soleil-scented-candle.html Odpowiedz Link
maja-02 Re: Nowa swieca- Le Roy Soleil 01.11.13, 11:39 ale się obśliniłam z pożądania... dobrze że u nas niedostępne! :D Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Nowa swieca- Le Roy Soleil 01.11.13, 15:17 Milo, ze coraz wiecej producentow tworzy swiece- moze to czas na kolejny watek o zapachach do wnetrz, juz taki mielismy :) A ten zestaw z miniaturami widzialem na brukselskim lotnisku- byl faktyczny Krol Slonce PdT i Dalimix Gold, ktorego sam nawet uzywalem na przemian z Dalimixem w liceum :) Ale nie wiedzialbym, co i tak robic z tym setem, wiec nie kupilem- moze przy okazji nadrobie. Odpowiedz Link