forevermore79 A teraz- The Body Shop White Musk Smoky Rose i... 26.09.13, 21:12 i jest bardzo dobrze. Cieple pizmo, mroczna roza, tchnienie olibanum i duzo gorzkich pralin. Swoja slodycza przypomina mi klimat Montale Intense Cafe, pralinowej rozy od Rosine, czy tez rozano-oudowej Malone, oczywiscie bez agaru. Niezbyt emanujacy, ale poki co dosc trwaly. Wyobrazam sobie, ze calosc bedzie idealna do mieszania z innymi orientami, czy oudami i sprawdzi sie jako linia do ciala. Testowane z oficjalnego sampla, juz wkrotce w sklepach TBS, rowniez i w Polsce. www.nstperfume.com/2013/08/09/the-body-shop-white-musk-smoky-rose-new-fragrance/ Odpowiedz Link
forevermore79 Re: A teraz- The Body Shop White Musk Smoky Rose 26.09.13, 23:30 Zas final to na mnie orzechowa slodycz, efekt nieco znany z SL Jeux de Peau. Prawdziwy zapachowy kameleon :) Odpowiedz Link
abihsba Marc Jacobs - Daisy 30.09.13, 13:27 piękny, elegancki a zarazem na co dzień - uwielbiam Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Marc Jacobs - Daisy 02.10.13, 11:31 A ja nie kojarze Twego nicka, zatem mowie oficjalnie dzien dobry i witam, pisz i zagladaj czesciej :) Odpowiedz Link